Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No i co z tego?

to, ze polsce 360tka takze sie sprzedawala. Wida wiekszosci graczy polityka MS takze nie przypasowala.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Lista konsol ktore sa lepsze od PS4

- Xbox One

Twoja sygnatura, avatar i ranga mówią co innego...
Opublikowano

Mazzeo - nie spodziewam sie za wiele po chlopaku, ktory poznal PSXa w 2000r, a gry od Nintendo uwaza za szpile dla dzieci...

Vita ma cala mase swietnych gier, ktore oczywiscie sa gown(pipi) - bo TY ich nie znasz. 

GTA V xDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

- Xbox One

Twoja sygnatura, avatar i ranga mówią co innego...

Jak wielki fan Sony musze jednak ukleknac przed konkurencja i uznac wyzszosc Xboksa One i Microsoftu. 

Opublikowano

Dobrze, ze nie wielu jest takich klientow na swiecie, wiec wciaz istnieje szansa, ze wy(pipi)ia Kinecta z zestawu, a najblizsza czesc Halo nie bedzie w 720p, 30 klatkach, screen tearingiem i z botami, zamiast zywych graczy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kazda gra której spada cena miesiac po premierze jest wybrakowana?

no mazzeo dopiero co smiał się z killzone'a, ze po 3 miesiącach jest za 60 70 zł na allegro.

Opublikowano

Mazzeo - nie spodziewam sie za wiele po chlopaku, ktory poznal PSXa w 2000r,

W 1999, w (pipi)e miałem wcześniej konsolki.

a gry od Nintendo uwaza za szpile dla dzieci...

Sam tak nie raz pisałeś.

Vita ma cala mase swietnych gier, ktore oczywiscie sa gown(pipi) - bo TY ich nie znasz.

Przed chwilą napisałeś o konsoli "chuyowa" pomimo że nie miałeś z nią w ogóle do czynienia.

Opublikowano

Uwaga, o chuyowości sprzętu i sprzedaży piszę człowiek który ma PLAYSTATION VITĘ.

Zdecydowanie lepszy wybor na dzien dzisiejszy niz Xbox One.
Opublikowano

czytam dzisiejsze posty xbotów w CW i trochę mi nawet smutno się robi... <współczucie> <łezka>

Opublikowano

Uwaga, o chuyowości sprzętu i sprzedaży piszę człowiek który ma PLAYSTATION VITĘ.

Za 500zł to i ja bym kupił ale autobusami nie jeżdżę a nie jestem śmieszny by grać na kieszonsolkach w domu.

Opublikowano

- Xbox One

Ilość developerów którzy twierdzą, że PS4 jest lepsza (mocniejsza) niż X0:

- Wszyscy

Ilość developerów którzy twierdzą, że X0 jest lepszy od PS4:

- 0

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Za 500zł to i ja bym kupił ale autobusami nie jeżdżę a nie jestem śmieszny by grać na kieszonsolkach w domu.

Muwisz do mnie czy koło mnie?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ja nawet w domu czasami pogrywam, gdy nie chce mi sie odpalac stacjonarki, gdy jestem zmeczony i chce odpalic cos na 20 minut, nie wyobrazam sobie juz kupowania gier pokroju Raymana, Gucamelee, idnykow itp. na inna konsole niz Vita.To przeza(pipi)isty sprzet!

konsoli MS nie musze chyba testowac na wlasnej skorze, skoro gralbym w te same gry, tyle ze w gorszej jakosci, prawda ? 

Opublikowano

Na głównej jest o sprzedaży xkości i kurde, jeżeli zdecydowałbym się na zakup kiedyś tam, to mega chciałbym białą wersję, jest po prostu masakrycznie prześliczna,

white-xbox-one1.jpg

Opublikowano

Biały magnetowid, ale pad faktycznie ładny.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

mnie roz.piedalaja zawsze hasla ze vita nie ma gier. Kolekcjonujesz plusa od listopada 2012, kupujesz vite za 400-500zl na allegro albo na abonament z play zamiast komorki za smieszne pieniadze i na dzien dobry min - uncharted golden abyss, wipeout2048, gravity rush, hotline miami, sly4, lumines, qucamelle, rayman origins, metal gear solid 2 i 3 hd, mortal kombat, street fighter x tekken, virtue last reward - jak to sa slabe gry to ja pier.dole.

Do tego masz persone4golden, dragons crown, tearaway, rayman legends, killzone mercenary, dangonrompa, ys celceta, lbp vita,finale X i X-2 mase swietnych indykow czy to ekskluzywnych (olliolli, txk) czy z pc (spelunky,terraria,retrocity). Zapowiedzieli wlasnie lokalizacje dangonrompa2,soul sacrifice delta, freedom wars, orishika czy tales of hearts R. W tym roku jeszcze wyjdzie hotline miami2, Velocity X2 czy Murasaki Baby.

Wiem, ze 3ds>vita ale gadanie, ze na vicie nie ma gier to zenada, dziwna nalepka/rzep ktory chodzi za ta konsole od dawna przez to jej PR jest tragiczny wszedzie poza Japonia. 

Oczywiscie wiekszosc z tych tytulow mazzeo nic nie mowi bo on oczywiscie ogranicza sie do znania marek z xboxa i gier takich jak gta, cod, battlefield czy titanfall, ktorych prozno szukac na vicie.

Opublikowano

Yeti- jedno pytanie. 

Porównałeś u siebie na swoim fullhd(się lansisz sporo) obe gry na obu konsolach? Czy trzepiesz mi teraz jajami nad uchem, bo przeczytałeś w necie? 

Nie sraj metką, idz pograj w BF4. 

BTW 

Przecież to najgorszy BF jaki wyszedł, więc nadal beka, że ludzie kupowali truchło dla tego FPS. 

Względem konsoli dalej są ograniczenia? Np PC 64 osoby na mapie, a konsolka 32? 

ostatnie pare stron wypowiadasz sie na tematy, o ktorych nie masz zielonego pojecia. Gry za dolara, BF4 na 32 graczy, skalowanie = gra Full HD, jakos gier, ktore dopiero masz zamiar kupic, pytania o czat na PS4, dzialanie systemu - no stary, sorry, ale o czym z Toba mamy dyskutowac, skoro brak Ci podstawowej wiedzy na temat danej konsoli/gry ? (pipi) to juz wole klapko czytac - przynajmniej sa smieszni.

Ja porownywalem MGS, ktory na jednej konsoli chodzi w 720p i jest skalowany, na PS4 dziala w 1080 - roznica jest widoczna golym okiem na 46calach. Pozdrawiam.

XD 

Co Ty w ogóle pie*dolisz? 

Zapytałem ilu może grać online, bo BF na Ps360 był okrojony do wersji PC- mniej graczy i mniejsze mapy, więc pytam. BF4 mam na PC i nie kupie tego na konsole, więc nie wiem po co sapiesz? 

Ilu może grać w TF? Odpowiesz bez sprawdzania w necie? 

Gdzie napisałem, że fullhd=skalowanie? Napisałem, że Duchy mają 1080, SKALOWANE Z 720. 

Dopiero kupie FM5, ale to nie zabroni stwierdzić faktu, że gra posiada 1080/60.  Odpowiedz dzieci sony była, że gra ma płatności, jest okrojona i ma spadki. 

TR na PS4 też ma spadki i szafa gra. 

I sorry, że nie kupiłem PS4 żeby sprawdzić czy ma czata LOL 

Czytaj co jest napisane, a nie co chcesz przeczytać..

Nie od parady mówią BETON na tutejszych userów  :teehee:

I ile można maksymalnie nagrać gameplayu na XO? Jeżeli nie wiesz, to nie pisz więcej postów, bo nie masz wiedzy na temat konsoli która hejtujesz.

:sorcerer:

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Ficus pisze się guacamelee do kur.wy nędzy xd zawsze piszesz to z blędem

Opublikowano

mnie roz.piedalaja zawsze hasla ze vita nie ma gier. Kolekcjonujesz plusa od listopada 2012, kupujesz vite za 400-500zl na allegro albo na abonament z play zamiast komorki za smieszne pieniadze i na dzien dobry min - uncharted golden abyss, wipeout2048, gravity rush, hotline miami, sly4, lumines, qucamelle, rayman origins, metal gear solid 2 i 3 hd, mortal kombat, street fighter x tekken, virtue last reward - jak to sa slabe gry to ja pier.dole.

Do tego masz persone4golden, dragons crown, tearaway, rayman legends, killzone mercenary, dangonrompa, ys celceta, lbp vita,finale X i X-2 mase swietnych indykow czy to ekskluzywnych (olliolli, txk) czy z pc (spelunky,terraria,retrocity). Zapowiedzieli wlasnie lokalizacje dangonrompa2,soul sacrifice delta, freedom wars, orishika czy tales of hearts R. W tym roku jeszcze wyjdzie hotline miami2, Velocity X2 czy Murasaki Baby.

Wiem, ze 3ds>vita ale gadanie, ze na vicie nie ma gier to zenada, dziwna nalepka/rzep ktory chodzi za ta konsole od dawna przez to jej PR jest tragiczny wszedzie poza Japonia. 

Oczywiscie wiekszosc z tych tytulow mazzeo nic nie mowi bo on oczywiscie ogranicza sie do znania marek z xboxa i gier takich jak gta, cod, battlefield czy titanfall, ktorych prozno szukac na vicie.

No ale nie jeżdże autobusami, powiedziałem już.

Opublikowano

qucamelle

o jezu

Ficuś tyle razy już robisz tą wymieniankę gier na Vitę, weź popraw w końcu błąd w swoim szablonie xD

coś jak Rosegun

Opublikowano

Ciekawostka dropsa:

Dzisiejsze gry na handheldy w znakomitej ilości nie nadają się do autobusu. Tylko łóżeczko, kołderka, herbatka, słuchawki i przygoda często nie gorsza, niż na dużych konsolach!

Opublikowano

Boty rzucają się w amoku, a tymczasem PS4 dostaje kolejną szpilę, która graficznie MIAŻDŻY wszystko, co oferuje podkonsola.

i9LXrAxUBgYt1.jpg

itK2aGkQ2519q.jpg

iCJGRWxFwaY6k.jpg

i9ciSoYhFwapf.jpg

i4ZkkbN4nlHjP.jpg

Gameplay wiadomo - prymitywne boty nie ogarniają, więc nikogo.

Opublikowano

Ruch będzie w 60 klatkach bez dropów? :rofl:

Wolałbym ograć partyjkę szachów niż Ryse albo TF- Mówię jak jest.

Edytowane przez luck1985

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.