Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=84733

Pod internetową petycją dotyczącą PC-towej wersji gry Grand Theft Auto V od firmy Rockstar Games podpisało się blisko 700 tys. osób. Dodatkowo dziś mija 217 dni od premiery gry na konsolach PlayStation 3 i Xbox 360, czyli tyle samo, ile zajęło "czwórce" dotarcie na komputery. O konwersji "piątki" jednak dalej nic nie wiadomo.

Płacz blachar jest PYSZNIUTKI

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Where is Infamous, where is TitanFall?  :ninja:

image.jpg

Tytanowy janusz na X360 w drugim tygodniu tylko -28%, ciekawe, nawet jak na grę, której pierwszy tydzień jest liczony jako sam piątek.

Opublikowano

Pod internetową petycją dotyczącą PC-towej wersji gry Grand Theft Auto V od firmy Rockstar Games podpisało się blisko 700 tys. osób. Dodatkowo dziś mija 217 dni od premiery gry na konsolach PlayStation 3 i Xbox 360, czyli tyle samo, ile zajęło "czwórce" dotarcie na komputery. O konwersji "piątki" jednak dalej nic nie wiadomo.

Na dniach powinniśmy poznać już datę premiery!

Opublikowano

Dałem za to dolara i to max co ta gra jest warta. Jeden z najbardziej przereklamowanych tytułów ostatnich lat. Liniowy samograj.

Opublikowano

I tak lepsze niz "dzieła" kejdża.

Opublikowano

Kupiłem w cenie biletu do kina i tyle można dać.

Opublikowano

Fahrenheit na zawsze w moim sercu.

Opublikowano

E82vitn.png

Remasterstation 4 amirite

PlayStation 4 konsol o super mocy i slabych grach. Xbox One na odwrot. 

Opublikowano

To jest przygodówka point'n'click, a jako każdy gatunek z PC, musiała zostać uproszczona, więc sprowadziło się to do trzymania gałki i wybierania opcji dialogowych, które i tak prowadzą do tego samego. Ostatecznie "gra" trochę feelsów dostarczyła, więc bez przesady. Nie powinna być jednak tak gloryfikowana i dobitnie powinno się zaznaczać, że to bardziej interaktywny serial i widowisko niż "gra" sensu stricte.

Uncharted przy tym wydaje się Europą Universalis

Opublikowano

I znow zazdrość botków, zwieracze ich ściskaja jakby to oni musieli na siłe tego remastera kupić, i jak tu nie wchodzić do tego tematu :-), tyle radości. A najlepsze zbliża sie w czerwcu, jak na E3 Sony bedzie pokazywalo gameplaya z DriveCluba a botki bedą słuchali o wsparciu telewizji N w Polsce i produkcjach na Kinecta.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie ma pifpaf i są dialogi - więc boty oczywiście intelektualnie nie dźwignęły. Wracajcie się strzelać z innymi gimbami przez neta, tam jest prościej. Swoją drogą ciekawe jak debile pokroju mazzeo czy ravena reagowali na książki przed erą elektronicznej rozrywki - "nuda, nie ma obrazków, gadają, po co komu to całe czytanie? Wracam na podwórko postrzelać się z innymi debilami udając że kijki to karabiny"? :teehee:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Observer, ale bez prywatnych wycieczek w naszej piaskownicy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie ma pifpaf i są dialogi - więc boty oczywiście intelektualnie nie dźwignęły. Wracajcie się strzelać z innymi gimbami przez neta, tam jest prościej. Swoją drogą ciekawe jak debile pokroju mazzeo czy ravena reagowali na książki przed erą elektronicznej rozrywki - "nuda, nie ma obrazków, gadają, po co komu to całe czytanie? Wracam na podwórko postrzelać się z innymi debilami udając że kijki to karabiny"? :teehee:

Zgłosiłem, nie ma za co.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Gry na konsole nie są dobre. Są najwyżej średnie. A przez to, że gry na konsole to łatwa kasa dla twórców nie przykładają się oni do wersji PC i przez to pecetowe wersje bywają gorsze od konsolowych (przykład książkowy - GTA 4). Druga sprawa - zauważ ile jest tytułów, które są wydawane tylko na konsole, choć nie ma żadnej przeszkody w ukazaniu się np.: Red Dead Redemption albo innej gry na PC. Tytuł wypuszczany na jedną platformę służy tylko i wyłącznie temu aby lecieć do sklepu właśnie po nią. A ja nigdy nie zapłacę za coś, co mogłoby powstać na PC i być o wiele lepsze, ale chęć łatwego zysku i lenistwo twórców na to nie pozwalają.

Opublikowano

Z dziećmi CoDa trzeba stanowczo, bo niedługo gry w ogóle nie będą miały singla oraz fabuły i kulturalny intelektualista nie znajdzie w nich nic dla siebie.

Opublikowano

zgłosiłem twój obraźliwy wpis moderacji, mam nadzieje, że zostaniesz odpowiednio ukarany

BTW Odpowiadając na twoje wątpliwości: ja nie umiem czytać. Pozdrawiam.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Z dziećmi CoDa trzeba stanowczo, bo niedługo gry w ogóle nie będą miały singla oraz fabuły i kulturalny intelektualista nie znajdzie w nich nic dla siebie.
Ja zgadzam sie z tym, ale nie podpisuj nikogo pod debili, glupkow itd.

Najlepszym przykladem jest CoD, malo kto lubi juz intelektualne gry, ale to zalezy od czasow w ktorych ktos mial pierwszy kontakt z grami.

Kiedys ludzie tez wiecej ksiazek czytali.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gry na konsole nie są dobre. Są najwyżej średnie. A przez to, że gry na konsole to łatwa kasa dla twórców nie przykładają się oni do wersji PC i przez to pecetowe wersje bywają gorsze od konsolowych (przykład książkowy - GTA 4). Druga sprawa - zauważ ile jest tytułów, które są wydawane tylko na konsole, choć nie ma żadnej przeszkody w ukazaniu się np.: Red Dead Redemption albo innej gry na PC. Tytuł wypuszczany na jedną platformę służy tylko i wyłącznie temu aby lecieć do sklepu właśnie po nią. A ja nigdy nie zapłacę za coś, co mogłoby powstać na PC i być o wiele lepsze, ale chęć łatwego zysku i lenistwo twórców na to nie pozwalają.

tumblr_lps76r3f341r00k3po1_400.gif

Opublikowano

tumblr_lps76r3f341r00k3po1_400.gif

Komentarz jednego z użytkowników pod linkiem Mazzeo :D a tak btw, to kęsik z Gola mówił że GTA wyjdzie pod koniec 2013 na PC.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ty ale wiesz że jest sporo gier w tych klimatach i nie sa tak (pipi)owe jak walking dead?
Opublikowano

MeSSer dobry rodzyn.

A kęsik to jest główny klaun w newsach o GTA V. Większego debila nie widziałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.