Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie wyśmiewaj się tylko zmień baterie to banalnie proste, ja tak zrobiłem i mi Dualshock 4 teraz działa do 12 godzin a poprzednio 6,5.

Po aktualizacji będzie taki plus dla ludzi mających szklane matryce w TV że to światło przestanie odbijać się od TV.

6h grania bezprzewodowego next gen XD

Lepsze to niż konsola z padem do którego trzeba wkładać baterie XD

Pad mi się rozladowywuje 3 sekundy i wkladam do niego kieszen z dwoma pachnacymi eneloopami i praktycznie nie czuje przestoju w graniu.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Szkoda że Sony nie dalo takiej opcji w padach od PS3 i PS4. Sam mam bezprzewodową klawiaturę i myszkę od apple na baterie i jak mi sie rozladuje kilka sekudnd roboty i po problemie 

Opublikowano

W tej generacji mamy architekture bardzo zbliżoną do pc więc nie ma tam się co psuć. Sony jest bardzo pewne jakości skoro ps4 ma wbudowany zasilacz. Awaryjność nie powinna przekroczyć 10 %.

Awaryjność na poziomie 10% to w (pipi) dużo. No i nie ma co przesadzać, ogromna ilość PS3 działa po kilka lat bez problemów (wystarczy szanować markę).

Opublikowano

Zaskakuja mnie ludzie, ktorzy dziwią się temu, że niesławny sprzedaje sie gorzej od tytanowego janusza albo probują za wszelką cenę tłumaczyć dlaczego tak jest. Chyba logiczne, ze CoDopodobny shooter sprzeda się lepiej od sandboxa takiego jak infamous.

Większych bzdur dawno nie słyszałem. Bo każda gra, która jest FPS'em super się sprzedaje, nie? Równie dobrze można powiedzieć, że oczywistym jest, że każdy sandbox sprzeda się lepiej niż jakikolwiek FPS, no bo GTAV jest sandboxem i zeszło 38 mln.

Czytaj ze zrozumieniem, czy ja pisałem coś o każdej grze, która jest FPS'em ? Tutaj mamy grę na mechanice CoD'a z mechami od od ich macierzystych twórców. Do tego jest to FPS, które jak wiemy ostatnimy laty dosyc mocno dominują w listach dprzedaży. Już wiesz dlaczego ludzię bardziej rzuca się na CoD'a z mechami niż na niesławnego ?

No nowy Wolf to będzie taka solidna gra na 7, pewnie fun z strzelania i otoczka nazistów bedzie robić robotę, na wakacje jak znalazł.

Weź mi od razu numery lotka podaj. Najlepiej jak będzia jakas duża kumulacja.

Opublikowano

Przecież widac po trailerach, że to gra na 7, od niektórych serwisów na 8. Zagram jak cena spadnie do 100zł, albo będzie w plusie.

Pisze serio

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja za Xboxa One zaplacilem 1200zl, i jest to dla mnie sprawiedliwa cena, tak samo sprawiedliwa cena bylo kupno PS4 za 1600zl, moze innym nie przeszkadza granie w multiplatformy na starych sprzetach ale w przypadku nextgenow roznice sa wieksze niz Titanfall na X360 a XOne, jesli wiec kogos stac to czemu wkladacie swoje ryje w to?

Owszem kazdy ma swoj gust, ale jesli mi daje fun BF4 bo lepszego shootera w tych klimatach nie ma na zadnej innej konsoli to kupno next gena wydaje sie byc wiele rozsadniejszym wyborem niz kupno PC za 2500zl a jak wyjdzie kolejny BF to musialbym kupic nowa grafike by grac w detalach jakie bede mial na PS4

gdzie ty za tyle konsole wyrwałeś ? Szczególnie xboxa za 1200 zł ? Toż to za darmo  prawie.

Opublikowano

Kiedy DS4 się rozładowuje podobnie jak Pulse to podłączasz kabel USB pod laptopa i grasz bez żadnych przerw, a pad się ładuje, wystarczy dłuższy 1,5 do 2 metrów kabel mini usb. Wkładać baterie czy akumulatorki jest już passe. 

Bronicie tego Xboxa jak Niemcy Berlina. 

Opublikowano

Kiedy DS4 się rozładowuje podobnie jak Pulse to podłączasz kabel USB pod laptopa i grasz bez żadnych przerw, a pad się ładuje, wystarczy dłuższy 1,5 do 2 metrów kabel mini usb. Wkładać baterie czy akumulatorki jest już passe. 

Bronicie tego Xboxa jak Niemcy Berlina. 

Dat next gen gajming by Sony

W tej generacji mamy architekture bardzo zbliżoną do pc więc nie ma tam się co psuć. Sony jest bardzo pewne jakości skoro ps4 ma wbudowany zasilacz. Awaryjność nie powinna przekroczyć 10 %.

Awaryjność na poziomie 10% to w (pipi) dużo. No i nie ma co przesadzać, ogromna ilość PS3 działa po kilka lat bez problemów (wystarczy szanować markę).

Xbone ma tyle miejsca w srodku ze pewnie zmiescilo by sie Wii U z tabletopadem w srodku wiec przewiduje awaryjnosc na poziomie 3%

Tez serio pisze

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja za Xboxa One zaplacilem 1200zl, i jest to dla mnie sprawiedliwa cena, tak samo sprawiedliwa cena bylo kupno PS4 za 1600zl, moze innym nie przeszkadza granie w multiplatformy na starych sprzetach ale w przypadku nextgenow roznice sa wieksze niz Titanfall na X360 a XOne, jesli wiec kogos stac to czemu wkladacie swoje ryje w to?

Owszem kazdy ma swoj gust, ale jesli mi daje fun BF4 bo lepszego shootera w tych klimatach nie ma na zadnej innej konsoli to kupno next gena wydaje sie byc wiele rozsadniejszym wyborem niz kupno PC za 2500zl a jak wyjdzie kolejny BF to musialbym kupic nowa grafike by grac w detalach jakie bede mial na PS4

gdzie ty za tyle konsole wyrwałeś ? Szczególnie xboxa za 1200 zł ? Toż to za darmo prawie.

Na irlandzkim "allegro"

Gość wygral konsole w konkursie a ze gry go nie interesuja to pogonil mi ja za 300€, nowka, z plombami na pudelku.

Opublikowano

Czyli do kosztu PS4 powinniśmy doliczyć jeszcze laptopa? Co Wy byście zrobili bez tych komputerów? Może czas przestać się oszukiwać i wejść wreszcie na jedyną słuszną drogę :/.

Opublikowano

Czyli do kosztu PS4 powinniśmy doliczyć jeszcze laptopa? Co Wy byście zrobili bez tych komputerów? Może czas przestać się oszukiwać i wejść wreszcie na jedyną słuszną drogę :confused:.

Przeciez laptopa ktory ciagnie Titana ma kazdy wiec co to za sztuka zeby pada podlaczyc. No ale indyki z pixelami na pol ekranu to tylko na PS4 bo inaczej honor nie pozwala. 

Tylko RemasterStation 4

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przestancie zazdroscic tych reedycji na PS4, reedycje sa dla osob ktore byly betonami przez cala wczesniejsza generacje, poszli po rozum do glowy i kupili PS4, lub dla tych co nie mieli okazji pograc w dana gre mimo ze to swietny szpil jak Tomb Raider.

Co wiec wam tak zwieracze sciska? Ze mimo reedycji to i tak lepiej dzialaja na PS4?

Co wiecej, te same reedycje wychodza na XOne (np. The Walking Dead, Tomb Raider) i tego nikt nie widzi :-)

Pocieszne wiec botki jestescie, moj smiech gryzie sie takze z lekkim politowaniem bo jak dadza wam reedycje Halo to polecice wszyscy to kupic bo nie macie gier na tego swiezego trupa.

Ja sie ciesze z reedycji TLOU, pogram w fajne multi w ladniejszej grafice nie placac za to duzych pieniedzy bo (i tutaj PROTIP) mozna zrobic jak biedaki na Blaszce, odczekac rok i kupic za 9,99zł.

Opublikowano

Przestancie zazdroscic tych reedycji na PS4

Jak można tego zazdrościć? Wytłumacz mi co jest takiego wspaniałego w płaceniu drugi raz za niemal identycznie wyglądającej gry tyle że w lepszej rozdziałce i 60 fpsach? To śmieszne jak się doi graczy teraz, no ale barany są po to żeby jest strzyc.

Opublikowano

Jak można tego zazdrościć? Wytłumacz mi co jest takiego wspaniałego w płaceniu drugi raz za niemal identycznie wyglądającej gry tyle że w lepszej rozdziałce i 60 fpsach? To śmieszne jak się doi graczy teraz, no ale barany są po to żeby jest strzyc.

Zapytaj xbotow co jarali się tutaj Hejlo 2 HD edyszyn

Opublikowano

A jak mozna ściskać zwieracze o reedycje ktorych nikt nie musi kupować, czytaj uważniej, te gry sa dla tych co nie grali wczesniej, lub maja taka zachcianke.

Ja nie kupie w dniu premiery ale jak bedzie za 10,czemu nie, sprawiedliwa cena za jedna z najlepszych gier tamtej generacji.

Nikomu nie zdarzylo sie z was pojsc do kina na film a pozniej kupic go na BluRayu?

No tak, to Polskie forum z warezami w reklamach.

"To śmieszne jak się doi graczy teraz, no ale barany są po to żeby jest strzyc."

Smiesznie to brzmi z ust gracza PCtowego ktorego nVidia karmi obiecankami a pozniej doi bo karta nie daje rady.

Opublikowano

Kto płaci drugi raz? Czy ktoś kogoś tutaj zmusza do zakupu? W temacie o reedycji tlou już kilku xbotów którzy przeszli na jedyny słuszny sprzęt pisało że chętnie nadrobi tlou.

Opublikowano

A jak mozna ściskać zwieracze o reedycje ktorych nikt nie musi kupować, czytaj uważniej, te gry sa dla tych co nie grali wczesniej, lub maja taka zachcianke.

Ja nie kupie w dniu premiery ale jak bedzie za 10,czemu nie, sprawiedliwa cena za jedna z najlepszych gier tamtej generacji.

Nikomu nie zdarzylo sie z was pojsc do kina na film a pozniej kupic go na BluRayu?

Nie widziałem tu ściskania zwieraczy tylko beke z RemasterStation4. 

Ale bogacz, poszedł do kina a później później kupił ten film na blureju, nie to co ten polski warezowy plebs z forum :( Teraz wszyscy ci zazdroszczą tego Irlandzkiego zmywaka.

Smiesznie to brzmi z ust gracza PCtowego ktorego nVidia karmi obiecankami a pozniej doi bo karta nie daje rady.

Mnie tu nikt obiecankami nie karmi, mam podaną pełną specyfikacje karty, wiem co kupuje i jestem świadomy możliwości sprzętu. Karmieni obiecankami to są konsolowcy, niektórzy nadal myślą że kupili mocny sprzęt za 1700zł i żyją w nadzieji że wreszcie wyjdzie jakaś ładnie wyglądająca gra w fullhd i stałych 60fpsach, z kolei w obozie konkurencji xboty sobie opowiadają przy ognisku legendy na temat mocy chmury która pewnego dnia nadejdzie i zrobi z ich konsoli next gena.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

A jak mozna ściskać zwieracze o reedycje ktorych nikt nie musi kupować, czytaj uważniej, te gry sa dla tych co nie grali wczesniej, lub maja taka zachcianke.Ja nie kupie w dniu premiery ale jak bedzie za 10,czemu nie, sprawiedliwa cena za jedna z najlepszych gier tamtej generacji.

Ale bogacz, poszedł do kina a później później kupił ten film na blureju, nie to co ten polski warezowy plebs z forum :( Teraz wszyscy ci zazdroszczą tego Irlandzkiego zmywaka.

A pozniej podpisy pod petycjami ze GTA V nie ma na PC, jak blacharnia wydajac ostatnie grosze na lepsza grafike, moze szybszy ram, lub procesor, nie ma wiecej pieniedzy by na gre wystarczylo XD

No ale jesli dla Ciebie ogladanie filmu w kinie a pozniej kupienie go na BluReju do swojej wideoteki to egzotyka nie do ogarniecia w raju Tuska to nie ma w zasadzie o czym rozmawiac.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No ale jesli dla Ciebie ogladanie filmu w kinie a pozniej kupienie go na BluReju do swojej wideoteki to egzotyka nie do ogarniecia w raju Tuska to nie ma w zasadzie o czym rozmawiac.

Sam coś tak głupiego zasugerowałeś a teraz sam sobie na to odpowiadasz. To raczej z tobą nie ma o czym rozmawiać.

Opublikowano

To raczej z tobą nie ma o czym rozmawiać.
NIE BO Z TOBO

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-28097-dark_souls_ii_na_pc_bez_graficznych_fajerwerkow___bugi__recenzje_i_nowy_zwiastun.html

Kto liczył na znacznie ładniejszą grafikę w pecetowej wersji Dark Souls II musi obejść się smakiem. Oprócz trochę lepszej jakości tekstur nie znajdziemy tu istotnej poprawy jakości wizualnej. Przede wszystkim nie zmieniono tego, co najważniejsze - prymitywnego systemu oświetlenia.

Przed premierą From Software prezentowało znacznie lepiej wyglądające gameplaye z Dark Souls II. I to nie tylko w formie filmików, bo również osoby testujące betę odnotowywały istotną różnicę. Po premierze konsolowej okazało się jednak, że system dynamicznego oświetlenia został znacznie uproszczony. I wiemy już, że tak samo jest na PC. Recenzenci donoszą, że większość rozwiązań graficznych jest praktycznie identycznych w wersji blaszakowej (porównanie wizualne obu wersji znajdziecie tutaj). Oceny są jednak bardzo wysokie - w końcu chodzi tutaj o znakomity gameplay, a nie piękna grafikę (GameInformer: 98/100, PC Gamer: 91/100, MMORPG.com: 80/100).

Niestety w konwersji nie ustrzeżono się bugów. Niektóre z nich są poważne. PC okazuje się mieć problemy z zawieszaniem przy próbach uruchomienia gry i błędnym wykrywaniem kontrolerów, które - jak piszą dziennikarze - są konieczne do przyjemnej rozgrywki.

Po Lego Hobbith, to kolejny (i mocniejszy) przykład na to, że pc-towa architektura konsol odbije się czkawką samym pc-tom, które teraz mogą dostawać porty klepane na szybko, bez ulepszania czy optymalizacji. Bo to, że gry są portowane z konsol na pc-ty, bo tylko tak się opłaca, to już ustaliliśmy, a bynajmniej największy tutejszy rycerz blachy - UberAdi, nie znalazł żadnego kontrargumentu na przytoczenie wypowiedzi CEO Cryteku, potwierdzającej tylko ten fakt.

Pewnie gdyby GTA V wyszło na PS4/XO, to by zrobili jakiś bieda-port na PC-ta, ale że wyszło na PS3/X360, to jest co najwyżej widmo-port ;)

Opublikowano

"Niestety w konwersji nie ustrzeżono się bugów. Niektóre z nich są poważne. PC okazuje się mieć problemy z zawieszaniem przy próbach uruchomienia gry i błędnym wykrywaniem kontrolerów, które - jak piszą dziennikarze - są konieczne do przyjemnej rozgrywki."

Jakies nieogary testowaly ta gre, obecnie na blaszce nie ma zadnych problemow z grami, wiecej problemow jest na konsolach.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

obecnie na blaszce nie ma zadnych problemow z grami, wiecej problemow jest na konsolach.

Yyy, tego... no, eee, hmmm

Opublikowano

Ktoś jeszcze czyta PPE? A to dobre.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.