Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A bede mogl pograc na nim w DriveCluba, Forze Horizon 2 czy Gran Turismo 7?

Nie bede pomijal takich exow tylko po to by wrocic do nich za pare lat gdy mechanika i grafika beda przestarzale.

Glupie pierddolenie, czekajcie az poznacie wymagania nowego CODa, lepiej juz se drugiego tytana dokupcie.

Pytanie, po co ci te prostackie ścigałki jak na blaszce masz Assetto Corsa, iRacing, Project Cars, rFactor i nadal zayebistego RBRa?

Wspomne jeszcze tylko, że konsolowe CARSy graficznie nie stoją daleko od Forzy 5 podczas gdy wersja PCtowa ociera się o fotorealizm. I to na moim komputerze więc bajki o sprzętach za 5000 tys. można sobie schować.

Także może spróbuj zapytać czy podpisałem petycje o GTA V albo powołaj się na jakiegoś gościa z Cryteka (hi Mendrek) bo racery to akurat słaby argument konsol.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Naprawdę nie byłeś w stanie podać mi trzech godnych gier na obecnej generacji, tylko zamiast tego wymieniłeś mi grę, która premierę ma za pół roku (a i w to ciężko w 100% uwierzyć), grę, która nawet nie jest zapowiedziana i tasiemiec, od którego odwracają się nawet najwięksi fani.

Are you even trying?

A co innego mam Ci innego wymienic na konsoli ktora jest pol roku na rynku?

Faktem jest ze sa to exy ktore sie pojawia.

Opublikowano

Nie bede pomijal takich exow tylko po to by wrocic do nich za pare lat gdy mechanika i grafika beda przestarzale.

Glupie pierddolenie, czekajcie az poznacie wymagania nowego CODa, lepiej juz se drugiego tytana dokupcie.

GT7 nie jest dobrym argumentem, bo ta seria potrzebuję resetu. 

3/4 gier które teraz są, odpalam na swoim prawie 2 letnim kompie w fullhd/60. 

Te 1/4, to exy pokroju TLOU, GOW czy Halo 4. 

Pod koniec roku albo w 2015 kupie nową budę za trochę ponad 2k i dalej multi będą lepiej chodzić i wyglądać na PC. Reaven wspomniał o innych plusach jak darmowe online.... Do tego dochodzi fakt, że gra dayone nie kosztuję 200-250zł, tylko 99-120. Po miesiącu na allegro 70zł nówka folia. Minusem gier PC jest to, że nie można ich odsprzedać. Można, ale zachodu to wymaga. Never mind. 

Za 4-5 lat kupujesz takie Ps4 i ogrywasz exy które są godne uwagi i czasu, a nie łykasz jak leci jak pelikan, bo masz tylko jedną konsole na chacie. 

Na koniec kupujesz adapter usb do pada od X360, HDMI podpinasz kompa pod TV i nie wiele to się różni od konsoli- grasz na kanapie z bezprzewodowym padzie. 

Opublikowano

Wspomne jeszcze tylko, że konsolowe CARSy graficznie nie stoją daleko od Forzy 5 podczas gdy wersja PCtowa ociera się o fotorealizm. I to na moim komputerze więc bajki o sprzętach za 5000 tys. można sobie schować.

Daj jakiś filmik nagrany frapsem na tym twoim sprzęcie, ocenimy ten fotorealizm i płynność na tym twoim niedrogim PC. Bo pecetowego (pipi)enia o fotorealiżmie w 4k i 120 fpsach na budżetowym kompie sprzed 5 lat już się nasłuchaliśmy, ale jak już przyszło do udowodnienia tego słodkiego bełkotu to nastawały ciche dni.

Opublikowano

Sony w 20. rocznice śmierci Ayrtona Senny wypuszcza taki filmik.

Myślałem, że mój szacunek do tej firmy nie może byc już większy, ale jednak.

#tylkosony

Opublikowano

Daj jakiś filmik nagrany frapsem na tym twoim sprzęcie, ocenimy ten fotorealizm i płynność na tym twoim niedrogim PC. Bo pecetowego (pipi)enia o fotorealiżmie w 4k i 120 fpsach na budżetowym kompie sprzed 5 lat już się nasłuchaliśmy, ale jak już przyszło do udowodnienia tego słodkiego bełkotu to nastawały ciche dni.

Co prawda dawno to nagrywałem, stary build nie miał jeszcze kilku efektów, sporo tekstur i modeli drzew to były placeholdery a bitrate youtuba zabija jakość (przy gokartach to widać najlepiej) ale już wtedy gra wyglądała za(pipi)iście a jazda Lancerem przy wschodzie słońca to next gen nagrany w czerwcu ubiegłego roku.

Nagrywanie mocno siedzi na procesorze. A jednak nagrane płynnie. Beka z konsol za 2000 zł.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ale mialo to zjadac wersje na konsole i ocierac sie o fotorealizm a jest slabiej niz screeny z PS4.

Opublikowano

Ale mialo to zjadac wersje na konsole i ocierac sie o fotorealizm a jest slabiej niz screeny z PS4.

I zjada ale zawsze screenshoty > filmik z jutuba na słabym bitracie. Tu masz lepszy, autorstwa Magika z forum.

Ta gra wygląda po prostu lepiej niż to co jest na screenach z PS4, wierzyć nie musisz.. Oczywiście screeny z PS4 i tak nie wyglądają źle ale po co poraz kolejny bawić się w półśrodki i zgarniać okruchy jak można zjeść tort w całości?

Wbijaj na piwo do Lublina to zobaczysz :D

Edit: Zresztą o czym ta dyskusja. Potwierdzili, że PS4 dostaje ustawienia high, wygląda, że bez ambient occlusion bo cieniowanie na screenach jest słabe to co ja mam tu udowadniać, chyba wiadomo że ultra>high nie?

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

GT7 nie jest dobrym argumentem, bo ta seria potrzebuję resetu. 

3/4 gier które teraz są, odpalam na swoim prawie 2 letnim kompie w fullhd/60. 

Te 1/4, to exy pokroju TLOU, GOW czy Halo 4. 

Pod koniec roku albo w 2015 kupie nową budę za trochę ponad 2k i dalej multi będą lepiej chodzić i wyglądać na PC. Reaven wspomniał o innych plusach jak darmowe online.... Do tego dochodzi fakt, że gra dayone nie kosztuję 200-250zł, tylko 99-120. Po miesiącu na allegro 70zł nówka folia. Minusem gier PC jest to, że nie można ich odsprzedać. Można, ale zachodu to wymaga. Never mind. 

Za 4-5 lat kupujesz takie Ps4 i ogrywasz exy które są godne uwagi i czasu, a nie łykasz jak leci jak pelikan, bo masz tylko jedną konsole na chacie. 

Na koniec kupujesz adapter usb do pada od X360, HDMI podpinasz kompa pod TV i nie wiele to się różni od konsoli- grasz na kanapie z bezprzewodowym padzie. 

xboty pogrążone w bagnie syfu zwanego XONE tracą kontakt z rzeczywistością zaczynają bronić blacharni. Takiego dna i metra mułu to moje oczy tu jeszcze nie widziały. MaZZeo wróć, Ty masz chociaż godność człowieka, mimo że gdy myśmy ostro lecieli na padach Ty właśnie po raz pierwszy zobaczyłeś PlayStation :(

Chyba te 100 dzisiejszych killi w BF4 w Waszej intencji to za mało :(

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Tak właśnie jest. Rozłam w obozie xboxiarni. Połowa poszła do Nintendo, udając, że zawsze byli fanami wąsatego pedałka, a reszta wpadła w amok, totalne bagno i godne pożałowania zagubienie, chwytając się Peceta, jak to niby zawsze pykali w Hirołsów. Za to rzesza Plejstacji zawsze z klatą do przodu i brodą do góry, nawet w najcięższych czasach nie zrzekając się swych dumnych, niebieskich barw.

Opublikowano

I niczym fani Apple polecą tacy kupić byle g*wno na premierę, byle tylko miało znaczek Sony. ;>

Opublikowano

Co za ciemnota :P Podaję proste zestawienie aukcji w dziale konsolowym z największą ilością sprzedawanych gier (nie wystawionych aukcji, a sprzedanych gier, jest taka opcja na allegro od 10 lat...), a i tak nie dociera :P

Tutaj na forum jakis facet pisał, że ma sklep z grami. Spytaj go, powie ci jakie ma proporcje sprzedażowe.

Jest i drugi aspekt: od kiedy Plus rozwinął skrzydła, to i sprzedaż płyt spadła, proporcje mogły sie wyrównać. Najlepiej spytać ludzi, którzy z tego żyja. Tym nie mniej, wchodzisz do takich małych grajdołów z grami i zazwyczaj mają yraznie wiecej gier na Sony

Edytowane przez Prawdziwek

Opublikowano

To zupełnie tak jak z piwem. Wchodzisz do byle speluny i wszędzie Warka. Piwa dla koneserów tylko w sklepach specjalistycznych.

Opublikowano

Adi, tę różnice między ultra a high, są takie jak w BF4? Czyli z lupą zobaczysz jakieś tak lepsze wygladzanie na tych 30 calowych monitorach (to już bogactwo u blacharni).

Niebawem premiera WD i beka z wersji na pc odpalonej na tytanie z dwoma ekskluzywnymi dodatkami granicznymi nad którymi pracowała nvidia. 10% blacharni będzie fapowac do tych efektów jakże dobrze widocznych na monitorkach, a reszta plebsu będzie pogrywala WD na hd ready (statystyki steama nie kłamią).

Opublikowano

Adi, tę różnice między ultra a high, są takie jak w BF4? Czyli z lupą zobaczysz jakieś tak lepsze wygladzanie na tych 30 calowych monitorach (to już bogactwo u blacharni).

Niebawem premiera WD i beka z wersji na pc odpalonej na tytanie z dwoma ekskluzywnymi dodatkami granicznymi nad którymi pracowała nvidia. 10% blacharni będzie fapowac do tych efektów jakże dobrze widocznych na monitorkach, a reszta plebsu będzie pogrywala WD na hd ready (statystyki steama nie kłamią).

Nie wiem czy takie jak w BF4 bo nie pokazali jescze czy CARS też się krzaczki 10 metrów przed tobą dorysowują.

Aha to teraz jest beka z najlepszych wersji gier. No rzeczywiście HA HA taka beczunia XDDD

Sonyslave logic, na PS4 najlepiej bo jest średnio.

Opublikowano

Tak właśnie jest. Rozłam w obozie xboxiarni. Połowa poszła do Nintendo, udając, że zawsze byli fanami wąsatego pedałka, a reszta wpadła w amok, totalne bagno i godne pożałowania zagubienie, chwytając się Peceta, jak to niby zawsze pykali w Hirołsów. Za to rzesza Plejstacji zawsze z klatą do przodu i brodą do góry, nawet w najcięższych czasach nie zrzekając się swych dumnych, niebieskich barw.

Nie ma już Xboksa. Wyewoluowaliśmy do lepszej formy człowieka. A fani Sony, cóż, nadal niższa klasa i te sprawy.

Opublikowano

Tak samo jak dreamcast i indyki, hipstery (pipi).ane

Opublikowano

Dlatego na chwilę obecną mam gdzieś te ciągłe podsycanie atmosfery pomiędzy Sony a M$ i jeszcze tego lata kupuję Wii U.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

khlWkbd.gif

Yeblem gromko. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pierwsza dwa pasuja do xbone, nie wiem co tam robi nadkonsola.

Opublikowano

Nie wiesz bo nie masz.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja mam i też nie wiem. Żadnych tnących się gier poki co nie uświadczyłem. Więc gif z dupy.

Opublikowano

Xbocki fanboj napisał w jakimś serwisie, że Thief tnie bardziej na PS4, co oczywiście okazało się kompletną bzdurą, ale jak widać wystarczyło.

Opublikowano

Tylko prosze nie zapominac ze 60% z tych osob gra w doty/lole i inne tego typu (pipi), im PC napedzany wunglem w zupelnosci wystarcza.

Mesjasz nadchodzi, action, splosions, pathos, duty, freedom, 'murica, house of cards, epic !!!

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.