Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nikt mną nie manipuluje. Jeśli np. mam kupować po kolei każdy dodatek w nadchodzącym Batmanie to wolę od razu wykupić przepustkę sezonową. Wychodzi taniej niż płacenie oddzielnie za każdą paczkę.

Opublikowano

Co? XD Przecież season passy można kupić po wydaniu wszystkich DLC, więc to bzdura.

No to nawet nie wiedziałem, bo raczej takich rzezy nie kupuję.

Opublikowano

samo płacenie abonamentów jest jeszcze do przeżycia, ale wszelkiej maści season passy i tego typu gó.wna to już czyste s(pipi)ysyństwo

No to chyba nie wiesz o czym piszesz. Nie dość, że na wejściu kupując season pass oszczędzasz 20-30% na DLC, to jak są promocje na season passy, to wychodzi, że płacisz za wszystkie DLC tyle co normalnie za jedno.

Ja też wolałbym wykupić przepustkę sezonową. Niby wydaje się, że to większy wydatek ale finalnie sprawdza się to tak jak pisze Don.

Ładne wami wydawcy manipulują.

Kupiłem ostatnio na XBL Season Pass do Arkham Origins taniej niż wynosi cena jednego tylko dodatku fabularnego z Mr Soplem, ale się dałem manipulować.

Tak samo jak z Season Passem do Girsa 3 za 4X zł kupiłem 15 map, DLC fabularne i masę innych pierdół.

Opublikowano

Na status płatnego DLC to zasługują dodatki typu epizodów do GTA IV.

Reszta powinna byc darmowa lub przynajmniej kosztowac duzo mniej.

Opublikowano

A granie online na PS4 działa bez Golda, tfu, Plusa? Takie wyliczanki to były fajne za czasów PS3, teraz to trzeba się pogodzić z faktem, że na obu konsolach trzeba co roku bulić za abonament i nie ma zmiłuj.

Dziala wszystko, łacznie z grami F2P, multi nie dziala tylko w pelnych produkcjach.

aha, działa wszystko tylko nie to co mnie najbardziej interesuje, czyli online w gierkach

no fakt, śmieszne jest, że bez abonamentu nie odpalisz nawet aplikacji typu twitch czy IE na X1, ale do ch,uja, kto w dzisiejszych czasach nie gra online, a więc kto będzie siedzieć bez abonamentu? Tak czy siak kupisz Golda/Plusa, więc nie obchodzi Cię co jest a co nie dostępne w darmowej opcji.

To prawda, ale po zakupie mialem 14 dni free golda = M$ takie dobre, nie wiedzialem ze juz nie mam golda, uruchamiam youtuba i moje pierwsze zdziwko, pozniej, skype, internet explorer, twitch - nie dziala (pipi)a nic!

Szukaj teraz karty do placenia, aukcji na allegro, czekaj na kod, a znajomi patrza na ciebie jak na debila, pomijam fakt ze i tak gold mnie w tej chwili nie interesuje bo gram kariere w Forze.

Uwierz mi, sa ludzie ktorzy nie graja online na xboxie, a sa to mlodsi uzytkownicy konsoli lub płeć piękna do ktorych zreszta przemawia Kinect.

I nie bron tej (pipi)owej polityki, jakbys nie mogl na swoim PC odpalic przegladarki bo nie oplaciles abonamentu Steam to bys wyj(pipi)al komputer przez okno.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nagle sie okazalo, ze placenie za online jest zle, jak w  Plusie po roku dostaniecie demko DriveCluba co nawet nie starczy zeby ukonczyc singla (przypominam sonyslave ze miala byc mozliwosc wbicia platyny)? A tak to same pixele i ''duchowi nastepcy'' ktorzy wygladaja gorzej od oryginalow. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dawniej na PC ludzie też kupowali dodatki wydawane na płycie. Zresztą, przykład z PSX - pamiętacie MGS Integral?

Opublikowano

Dawniej na PC ludzie też kupowali dodatki wydawane na płycie. Zresztą, przykład z PSX - pamiętacie MGS Integral?

Tylko, że ludzie na PC nie płacicili (i wciąż nie płacą) za usługi sieciowe.

Opublikowano

Mają dość wydatków na dopakowywanie sprzętu co jakiś czas. Konsolowcy (my) nie mają z tym problemu ale bulimy więcej za gry i online.

Opublikowano

Taka tam ciekawostka:

Journey-Collectors-Edition-box.jpg

Mam nadzieje ze nakladki na analogi juz kupione? Przy zadnej innej grze sie tej, tak bardzo sie nie wytra    :whistling:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

I nie bron tej (pipi)owej polityki, jakbys nie mogl na swoim PC odpalic przegladarki bo nie oplaciles abonamentu Steam to bys wyj(pipi)al komputer przez okno.

Nie bronię, po prostu się dziwię, że przeszkadzają takie detale. Sytuacja jest ch,ujowa po obu stronach i tyle.

Gdyby babcia miała wąsy byłaby dziadkiem. Nie wiem co by było, wiem, jak jest teraz, nie musiałem i nie muszę za nic płacić i nie zanosi się, bym w najbliższej przyszłości musiał.

Opublikowano

Nie bronię, po prostu się dziwię, że przeszkadzają takie detale. Sytuacja jest ch,ujowa po obu stronach i tyle.Gdyby babcia miała wąsy byłaby dziadkiem. Nie wiem co by było, wiem, jak jest teraz, nie musiałem i nie muszę za nic płacić i nie zanosi się, bym w najbliższej przyszłości musiał.
Sytuacja nie jest taka sama po obu stronach.

PS4 - brak PS Plus

- przeglądarka działa

- skype działa

- twitch działa

- youtube działa

- serwisy typu Netflix działają

- gry f2p działają

Mając PS+

- możliwość grania w każda produkcje online

- darmowa gra co miesiąc na PS4

- usługa jest przypisana do konta, więc mając Vite i PS3 to tam też dostajemy gry, nie byle jakie*

* - za wyjątkiem PS4 :E

Xbox One - brak GOLDa

- gry Single player

- można wejść do Marketplace

- można wejść w Settings

- pulpit jest użyteczny

- można zmienić tło

- oczywiście żadnych darmowych gier na Xbox One, te które dają na X360 są na allegro do 10zł

Jesli Ty raven nie widzisz różnicy to ja Ci nie pomoge, tylko lekarz.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

PS4 ma Skype i Twitcha?

Opublikowano

Nagle sie okazalo, ze placenie za online jest zle, jak w Plusie po roku dostaniecie demko DriveCluba co nawet nie starczy zeby ukonczyc singla (przypominam sonyslave ze miala byc mozliwosc wbicia platyny)?

Nic się nie zmieniło, nadal będzie można wbić platyne.
Opublikowano

PS4 ma Skype i Twitcha?

Te oszołomenie xbota!

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Oszolomiony to ja bede jak kupisz PS4.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie chce mi się czytać tego coście naprodukowali w majówkę, proszę mi tylko napisać czy już ustaliliście kto jest królem - Sony, Nintendo czy PC?

Opublikowano

eX4ct używa do skypa na ps4 xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.