Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tak, zero.

PS. Skad jestes? o_O

Ad.1 Tak jak rok temu XD?

Ad. 2 Z miejsca w którym gejming osiąga swoje ostateczne, najpiękniejsze oblicze, oferując całą paletę różnych gatunków, zarówno w wydaniu indie jak i AAA

niestety dla xbotow wstęp wzbroniny

@up

jak mistwalker zrobi lost odyssey 2 to xbone > ps4

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Aha czyli blacharz, wiec tech demka powinienes miec obcykane jak nikt inny :)

Opublikowano

Jestem konsolowcem czystej krwi, proszę mnie nie obrażać, bo pójdzie raport.

Opublikowano

Przecież Sony już wygrało E3.

Project-Beast-logo.png

Coming in 2018 in 480p

Yeti sie jara i gada ze sony juz wygralo e3 gra, ktorej czesci poprzednie w ogole nie ogral i jedna z nich ma z plusa i nawet nie odpalil bo sie boi ze gra jest okaze sie za trudna.

Ten dzien w ktorym posiadacz konsoli Sony ma dosyc klamstw #sonyslave

praise-the-lord-meme-generator-praise-th

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Jak cała jego paplanina. Nic nowego.

Czytam i czekam, aż któryś botek skleci kilka zdań z sensem, ale póki co to się w ogóle nie zdarza.

Opublikowano

Jak cała jego paplanina. Nic nowego.

Czytam i czekam, aż któryś botek skleci kilka zdań z sensem, ale póki co to się w ogóle nie zdarza.

Patrz to podobnie jak u ciebie :whistling:

Opublikowano

Bo wszyscy inni w tym temacie to piszą sensownie...

Opublikowano

Trudno czuc jak ktos ci pluje w twarz jak masz klapki na oczach.

Ale ty srake na ryju od twojego boga Spencera już poczujesz bez problemu.

Opublikowano

Wystarczy spokojnie poczekac do E3, bedzie odrodzenie Nintendo i ostateczny udapek podkonsoli microsoftu.

Opublikowano

Akurat E3 do IMO wygra MS, coś czuję, że pozamiatają w tym roku. Chociaż pewnie połowa gier to i tak będzie tak jak w tamtym roku, zwiastuny CGI i data wydania "kiedyś"

Boty, na kolana i patrzcie co zniszczyło waszego oryginalnego xboxa.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Przeniesmy sie teraz wstecz do czasow gdy #sonyslave twierdzili, ze moc i wyglad nie ma znaczenia, bo liczy sie gry...

Opublikowano

Przeniesmy sie teraz wstecz do czasow gdy #sonyslave twierdzili, ze moc i wyglad nie ma znaczenia, bo liczy sie gry...

No i? Przeciez na Xboxa gier nie ma.
Opublikowano

Powspominajmy dalej

Opublikowano

No i? Przeciez na Xboxa gier nie ma.

Mam ogromny szacunek dla PS2, ale na xboksa pojawilo sie od metra wyrabistych gier, dodatkowo wszystkie multiplatformy lepiej bylo ogrywac na xboksie J

Opublikowano

Rozumiem cisnąć po PS3 czy PS4, ale niech ktoś spróbuje cisnąć po PS2 to... dam mu minusika.

Opublikowano

Tego mi najbardziej szkoda :(

Opublikowano

Rozumiem cisnąć po PS3 czy PS4, ale niech ktoś spróbuje cisnąć po PS2 to... dam mu minusika.

Też będę tak bezwzgledny.

Opublikowano

Wg pewnego insajdera, Halo 5 ma być dosyć odmienne od poprzedników. Ma być bardziej otwarty świat i być bardziej ambitny. I ponoć Mistwalker robi jrpga dla MS.

dawaj linka do takich waznych rzeczy. Boner leciutki mam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.