Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

CARS na ultra bez wątpienia wygląda świetnie, nie wiem po co ta dyskusja. Jestem pewien, że z wersji na PS4 również wszyscy będą zadowoleni.

PS. Jaką trzeba mieć kartę, aby ta gra poszła na ultra w 1080p i 60fps?

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Omg, w Project CARS można już grać na PC, w tu ktoś próbuje wmówić, że gra nie wygląda, jak wygląda?

http://www.youtube.com/watch?v=q2O-1kZZkSA#t=44

No i tylko udowodniłeś że wszystkie teksty o zakłamaniu posiadaczy pecetów są prawdziwe - na screen z rozgrywki, jaki będzie miał każdy pececiarz, odpowiadasz jakimś filmikiem z trzema monitorami 42' i kosmicznym fotelem pneumatycznym którego cena rynkowa wynosi 22000$ - na pewno każdy z was wojowników blachy właśnie taki zestaw ma w pokoju :teehee: Ja pokazuje prawdziwy obraz gry, a wy odpowiadacie jakimiś nieosiągalnymi dla was zabawkami milionerów z USA - prawda jest po mojej stronie, po wasze mokre marzenia niespełnionych blacharzy z grafiką zintegrowaną.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Observer, a ty masz PS4 w ogóle?

Opublikowano

Observer, ale z każdej gry idzie wrzucić jakiś niemiarodajny screen.

Opublikowano

Magik pięknie zdeklasował klapków i ich DC, a co robią klapki? Ofc minusują. Piękny ból tyłka. :i_am_so_happy:

Skoro tymi screenami zdeklasował DC i klapków, to jak nazwać to, co zrobił z botami i ich Forzą ?

Zresztą dostał jednego minusa, więc lol.

Opublikowano

Observer, ale z każdej gry idzie wrzucić jakiś niemiarodajny screen.

Że boty i blachy poległy intelektualnie w dyskusji zaskoczony nie jestem, ale dlaczego koniecznie chcesz do nich dołączyć?

Opublikowano

Iras, masz 28 lat. Nie uważasz, że to najwyższy czas aby zacząć używać mózgu?

Opublikowano

Skad cena 22 tys dolarow?

Stąd skąd bierze się większość "informacji" w tym temacie.

Z dupy.

Opublikowano

Zaraz się okaże, że fotel na pneumatycznych siłownikach do grania w sim racery też każda polska blacha ma w domu.

Opublikowano

Cena ze strony producenta takich foteli. Ale betony widzę ciągle za głupie na googla.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

No mnie nadal intryguje ilu zawziętych obrońców konsolowych ma już PS4/Xbone, skoro wytyka innym - parafrazując posty - biedę.

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem za 399zł Geforca GTX 670 ile konsol ps4 trzeba zeby wyrównać jej moc obliczeniową ? :(

Opublikowano

Kupiłem za 399zł Geforca GTX 670 ile konsol ps4 trzeba zeby wyrównać jej moc obliczeniową ? :(

3.68 teraflopa, tyle musi mieć twój komp aby stanąć obok PS4, tak powiedział Carmack.

Poza tym, to nadal za mało aby odpalić TLoU czy GTAV, przykro mi :(

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Observer- dalbys linka.

Ogolnie nie wyobrazam sobie grania na padzie w tego typu racery, ale przez male mieszkanie nie zdecyduje sie na nic wiecej niz wheel stand i kierownica. Naprawde fajne zestawy, z fotelem kubelkowym to koszty rzedu 1000-1200 (bez kierownicy).

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z czym Ty tutaj wyjeżdżasz? Naprawdę sądzisz, że PS4 na tym etapie jest tak słabe? Poczekaj na E3 2015.

Opublikowano

Cena ze strony producenta takich foteli. Ale betony widzę ciągle za głupie na googla.

http://www.vrx.ca/faq.htm

How much do our simulators cost?

Please email us for a quote, retail pricing on our non-motion simulators starts at $9,000.00 USD which includes dual tactile vibration transducer.

Opublikowano

No prawie się udało. Jeszcze trochę treningu i opanujesz wyszukiwarkę. Chyba mówimy o takim jak na filmiku, maksymalnie rozbudowanym, a nie jakimś podstawowym skręcającym tylko w dwóch kierunkach, bez monitorów.

A maxed-out system with everything is less than 22k.

No prawie 22k, a nie równo. Dalej się upieracie że dokładnie tak gracie, a nie zgarbieni przed monitorem? Niech 1z2 się rozejrzy po pokoju i odpowie sobie szczerze na pytanie - mam rację i większość z was garbi się nad monitorem, czy jednak wy macie rację i wszyscy siedzicie w kosmicznych fotelach za cenę nowego samochodu?

Opublikowano

small_1439181260.jpg

:D

Opublikowano

W sumie to chyba lepiej za takie pieniądze kupić sobie prawdziwe autko. Chociaż feeling z takiego symulatora na pewno jest wart takiej ceny. To już wyższa liga dla koneserów wyścigówek.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Iras, masz 28 lat. Nie uważasz, że to najwyższy czas aby zacząć używać mózgu?

XDDD

Opublikowano

Siedzę rozwalony na swym wygodnym fotelu i stwierdzam, że luksus, w dodatku niedrogi.

Nadal observer nie odpowiedziałeś - ty masz w ogóle PS4 czy rodzice jeszcze nie kupili?

Opublikowano

Nie mierz wszystkich swoją miarą - jeśli chodzi o kupowanie przez rodziców to prędzej moje dzieci mnie na prezent naciągną, a nie ja swoich rodziców. Mam PS4, dwa pecety, X360 i jeszcze kilkanaście innych konsol różnych producentów. A co to ma do rzeczy?

Opublikowano

Nie mierz wszystkich swoją miarą - jeśli chodzi o kupowanie przez rodziców to prędzej moje dzieci mnie na prezent naciągną, a nie ja swoich rodziców. Mam PS4, dwa pecety, X360 i jeszcze kilkanaście innych konsol różnych producentów. A co to ma do rzeczy?

To że wybitnie ściemniasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.