Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nic, patrzę na poziom wypowiedzi i sprawdzam ile w nich hipokryzji.

Współczuję dzieciom.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Głupie gadanie :lol: Wstawiam screeny z Killzone - beczą, że bullshoty. Wstawiam screeny z inFamous, gdzie "photo mode" działa identycznie jak ten, którego nie ma - beczą daj z gry. No ale tutaj to jest 100% in-game :wallbash:

Photomode w GT czy FM generuje shoty w znacznie wyzszej rozdzielczosci, dodaje AA, poprawia modele fur lub cienie.

To sa bullshoty.

Ja nigdy nie mowilem "bullshot" na fotki z Infamous...chociaz i tam mozna pobawic sie z colour gradingiem itd. ktorego chyba nie mozna uzywac podczas normalnej rozgrywki.

Moje fotki z pCARS sa lapane w normalnej rozdzielczosci bez dodatkowego AA, efektow itd....tylko zmiana kamery....jesli to nie jest in-game to ja nie wiem co jest....

Świetna kamera, wygodnie się na takiej jeździ? Widzę że ty jak i wszyscy cie plusujący fanatycy nie posiedli umiejętności czytania i nie rozumieją co to znaczy "w trakcie normalnej rozgrywki". Bo w trakcie normalnej rozgrywki PCars na PC na ultra wygląda tak:

Biednie.

Widac ty nie rozumiesz co to jest "bullshot".

Ale  niech ci bedzie...masz shoty z kamery tpp :turned:

iNzXzkfgtpfG5.jpg

iAImo3jtQtqG4.jpg

ib1nERMQKN4M9v.jpg

i6ZSRzqZSLqxj.jpg

iXtMXCnq4Fl1t.jpg

Opublikowano

Ok.

Sorki ale wg mnie jeśli miałbyś tyle konsol to nie byłbyś takim klapkiem. Xboxa to Ty na obrazku widziałeś.

Opublikowano

Te z deszczem kosior, te bez deszczu średnie.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Deszcz w grach to bardzo przydatny element do podyebania grafy. Przypomnijcie sobie jakiego uroku dodawało to GTA IV albo jeszcze bardziej wstecz - RE4.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

No i dodatkowo ten zachód słońca, który też daje genialny efekt w większości grach.

Opublikowano

Photomode w GT czy FM generuje shoty w znacznie wyzszej rozdzielczosci, dodaje AA, poprawia modele fur lub cienie.

To samo tyczy się replayów, a właśnie z replayów pochodzi co najmniej większość twoich screenów. Mało tego, Forza na przykład zmienia LOD w zależności od liczby samochodów na torze, a u ciebie zawsze widać tylko jeden. Screeny in-gam to in-game - ustaw normalny wyścig i sięgnij kilka razy palcem do F10 w czasie jazdy, to będzie wiadomo, jak ta gra naprawdę wygląda.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Xboxa to Ty na obrazku widziałeś.

zk6reB4.jpg

Opublikowano

Czyli już wiemy, że to nie alter Mendrka

Opublikowano

Magik, genialne te fotki z PCars! Tak mi się podobają że chyba kupię waszą płytę (taki żart). No ale serio, chylę czoła przed potęgą komputera. Ale i tak zagram na PS4, starczy mi taka wersja. Mam nadzieję że gierka wyjdzie w tym roku?

Opublikowano
  • Autor

bana za adbloka na forum xD

Szkoda ze do bety Pcars nie da sie juz nijak dopisac i trzeba czekac az do premiery :(

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Xboxa to Ty na obrazku widziałeś.

zk6reB4.jpg

Przypomniało mi się zdjęcie Biblii i Koranu Kanabisa z dyskusji z Kazubem i ze mną w temacie Religia. xD

Opublikowano

To samo tyczy się replayów, a właśnie z replayów pochodzi co najmniej większość twoich screenów. Mało tego, Forza na przykład zmienia LOD w zależności od liczby samochodów na torze, a u ciebie zawsze widać tylko jeden. Screeny in-gam to in-game - ustaw normalny wyścig i sięgnij kilka razy palcem do F10 w czasie jazdy, to będzie wiadomo, jak ta gra naprawdę wygląda.

Po pierwsze skad mozesz wiedziec czy wiekszosc moich fot jest z replaya + free cam czy gameplayu + free cam :P

Po drugie replaye nie sa pre-renderowane tylko leca real-time wiec jak najbardziej sa in-game.

Po trzecie Forza to nie pCARS i x360 to nie PC.

Modele w FM4 zmienialy sie z LOD0 na LOD1 w zaleznosci od trybu gry, czyli na chlopski rozum w time trial miala model ultra a w wyscigach high.

Oczywiscie w pCARS takie cos nie ma miejsca bo modele/texstury/efekty itd wymuszasz sobie w ustawieniach gry.

Mowa o wersji na PC....

Opublikowano

Jest pierwsza recenzja Watch_Dogs w wersji na Xbona. W dzień podobno graficznie można to porównać do GTA V chociaż moim zdaniem trochę przesadzają.

The visual fidelity is definitely not on point to E3 2012 – without big explosions which make sense – and the daytime looks bland and equivalent to Grand Theft Auto V (a last generation title which was highly optimized).

Read more: http://wccftech.com/review/watch-dogs-review-hacker-hoped/#ixzz325w5QhgQ

gameplay:

http://www.liveleak.com/view?i=2e9_1400371115

No i twitterowa beka:

original.jpg

Opublikowano

Recenzja na podstawie bety multi, zero konkretów na temat singla. Szkoda czasu na klikanie w link.

Opublikowano

No dobra, ale wiadomix że i tak lepiej grać w Gran Turismo, gdyż tylko wtedy jest szansa na zostanie profesjonalnym kierowcą Nissana, nie licząc wysłania CV do siedziby i napisania w nim, że lubi się grać w Forzę i Opla Assetto Corsę.

Opublikowano

<japier.dole>

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.j

Edytowane przez kubson

Opublikowano
  • Autor

Crap jak chvj sie zapowiada i tyle w temacie.

No ale na PS4  susza wiec wszyscy kupią xD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Bo na ONE pojawilo sie wiele znakomitych tytulow... ^^

Az nie wiadomo co wybrac w nadchodzacych miesiacach :)

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

No jako posiadacz PS4 stwierdzam ze wiecej sie dzieje na X1 i tak listopada a Sony (poza winem) czestuje swoich klientów takimi perełkami jak Stick It to the Man i innymi super alternatywnymi krapami w które nawet Stona by nie zagrał.

xDD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No, we wtorek kolejny ambitna perełka, a boty tylko tytanowy janusz i tytanowy janusz.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Sony (poza winem) czestuje swoich klientów takimi perełkami jak Stick It to the Man i innymi super alternatywnymi krapami (...)

xDDDDDDD

Amator. Stick it to The Man to absolutnie świetna przygodówka z bezbłędnym humorem. Spoko gierka, no ale skoro nie ma kosmitów i laserów, to dla ciebie crap. Wait. Tutaj też są (konkretnie to jeden), ktoś tam strzela też laserem. Czyli problem w twoim przypadku taki, że to nie ex na XO. Gdyby był, to byś pisał o "perełce w usłudze XL".

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Codename, co dokladnie wartego uwagi poza Tytanem wyszlo w tym roku, ewentualnie wyjdzie do pazdziernika? Przegapilem cos?

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.