Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

no narazie nie ma zadnych symulatorow na PS4, wiec do czego je uzywac ? 

Sony potwierdzilo wsparcie, podobnie producencji, to nie MS.

A przy okazji - sa juz jakies kierownice do Xbox One?

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

raven usuń ten filmik, bo jak mendrek to zobaczy to HE MIGHT NOT BE ABLE TO CONTROL HIMSELF

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Mendrek wyzywa ludzi od cheaterów na konsoli O_o? Przecież wg. Mendrejka to tylko na PC ponoć są cheaterzy xD jaki śmieszny kolo

Hipokryta xD

Opublikowano

Zwolnienia w Rare

Należące do Microsoftu studio Rare przeszło przez fazę zwolnień - dowiedział się Eurogamer z kilku niezależnych źródeł. Jedną z przyczyn takiej decyzji była najprawdopodobniej niższa od oczekiwanej sprzedaż Kinect Sports Rivals na Xbox One.

„Naszym celem jest tworzenie nowych, zabawnych, społecznościowych i interaktywnych doświadczeń rozrywkowych. W ramach przywiązania do tego celu, musieliśmy podjąć decyzję o zmianie naszego procesu produkcyjnego w Rare, by lepiej wspierać nasze przyszłe projekty” - napisał rzecznik Microsoftu w oświadczeniu.

„To doprowadziło nas do przeglądu umiejętności i składu zespołów deweloperskich w naszej firmie. Rare nadal zamierza inwestować w ludzi i kolejne projekty.”

Właściciel studia nie chciał potwierdzić liczby zwalnianych osób, ale nieoficjalnie mówi się o 16 pracownikach. Kinect Sports Rivals zajmowało się około 150 osób. Gra miała ukazać się jeszcze jako tytuł startowy na Xbox One w listopadzie, lecz premierę opóźniono do kwietnia tego roku. Jedno ze źródeł sugeruje, że firma poniosła znaczną stratę finansową na tym projekcie.

Tymczasem sytuacja Rare stała się ostatnio jeszcze bardziej skomplikowana. Microsoft ogłosił, że zacznie sprzedawać swoją konsolę nowej generacji także bez zestawu czujników Kinect, na którym bazują najnowsze gry brytyjskiego studia. Jeszcze w marcu tego roku szef firmy - Craig Duncan - zapewniał, że w planach jest już kilka następnych tytułów.

- Czy zawsze będziemy robić gry na Kinect? Mogę powiedzieć, że zamierzamy pracować nad nowymi pomysłami i rozważymy platformę docelową, która będzie najlepiej pasować do danego konceptu - przyznał menedżer.

Rare to zasłużone studio, założone jeszcze w 1985 roku. W przeszłości odpowiadało między innymi za Banjo-Kazooie, Killer Instinct, GoldenEye 007 czy Viva Piñata. Po przejęciu przez Microsoft w 2012 r., zaczęło powoli tracić na znaczeniu.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-05-19-zwolnienia-w-studiu-rare

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Biedne Rare, niechże ktoś ich wykupi. Chcę Banjo! Swoją drogą jestem zdziwiony że Kinect Sports Rivals słabo się sprzedaje. Czytałem że te Kinect gierki idą jak woda.

Opublikowano

I dobrze. Niech biora sie za normalne gry, takie powazne studio nie powinno robic gier na Kinecta.

Opublikowano

@Iras

Jednak to nie byl fejk, oczywiscie ze ja mialem racje :teehee: . Jakis Brazylijski sklep zaczal sprzedawac, od wczoraj co najmniej 3 osoby na YT ma juz wersje PS3.

Wersja PS3:

https://www.youtube.com/watch?v=m4GAQDYScSI

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Istna tragedia - studio zatrudniające ~200 ludzi zwolniło 20 po zakończonym projekcie :P

Opublikowano

Istna tragedia - studio zatrudniające ~200 ludzi zwolniło 20 po zakończonym projekcie :P

Ale jak zwolnili 1 osobe w ND to botki pisały że Uncharted już nie istnieje.

Opublikowano

Ale jak zwolnili 1 osobe w ND to botki pisały że Uncharted już nie istnieje.

Ja nie pisałem.

Opublikowano

wszystkie kierownice Logitecha z PS3 maja miec wsparce.

Na oficjalnej stronie DC takze to potwierdzili - tylko oczywiscie trzeba poczekac na update.

Nikt niczego nie potwierdzał. Kierownice Logitech będą działać jeśli ich producent zrobi sterowniki, a że Logitech przestał je produkować to nie mają po co ich pisać.

Opublikowano

wszystkie kierownice Logitecha z PS3 maja miec wsparce.

Na oficjalnej stronie DC takze to potwierdzili - tylko oczywiscie trzeba poczekac na update.

Nikt niczego nie potwierdzał. Kierownice Logitech będą działać jeśli ich producent zrobi sterowniki, a że Logitech przestał je produkować to nie mają po co ich pisać.

Ale wciąż je sprzedają, więc małym nakładem kasy można zdobyć więcej pieniędzy.

Opublikowano

Kolejny ostry jak "ciencie" microsoftu fail easye :teehee:

Opublikowano

Tymczasem na wii u dzialaja gry i wszystkie akcesoria z wii.

No, ale pastgen, w koncu exy smgaja w 1080/60 na splicie.

Oh, wait...

Opublikowano

Biedne Rare, niechże ktoś ich wykupi. Chcę Banjo! Swoją drogą jestem zdziwiony że Kinect Sports Rivals słabo się sprzedaje. Czytałem że te Kinect gierki idą jak woda.

Niech MS wypuści tę firmę ze swich obslizglych łapsk, bo to co oni z nią zrobili to przechodzi ludzkie pojęcie. Niech wracają trzaskąc gierki dla NInny. GoldenEye (to był prekursor FPSów na konsolach na nie hejlo) czy Donkey Kong 64 to były gry.

Opublikowano

w temacie DC, albo kierownic jest link do oficjalnej strony, i wzmianki ze DC bedzie wspieral G27, G25 i ta Drive Force (z tego co pamietam). Sami zatem te sterowniki napisza ? Ale fakt - poki nie ma oficjalnej odpowiedzi, Sony w kazdym momencie moze wydac nowa dedykowana kierownice i wypiac sie na Logitech'a.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale u nich też pokur.wione te wszystkie padlet, wiloty, sensor bary, classisc controlery - się gubie w tym heh.

Opublikowano

A jakbyście się zastanawiali co słychać u Grega xD

http://www.psxextreme.info/topic/40966-nieuczciwi-kontrahenci/page-120?do=findComment&comment=3086494

Mały epilog do sprawy 

GregZPL

Kupiłem od niego klocka NTSC na którego dawał 3 miesiące zwrotu kasy, klocek umarł przed upływem tego czasu o czym go powiadomiłem wraz załączonym zdjęciem RODa. Niestety wraz z tą wiadomością Grega wywiało z forum xD 

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Zabrakło do infiniti.

Może i mamy gorszą konsole, ale tylko Xbox  :teehee:

Gra The Order wychodzi za rok? A już teraz piszą o 900. Faktycznie 50% mocniejsza, za tydzień zmienimy cyfrę na 60%.

Z innej beczki. Na Ps4 czekam za tym

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

co z tym gregiem to ja nie...

sam miałem z nim przygodę phlitargową (niezuważone pm'ki included + ten jego bufonowaty ton wypowiedzi xD). całe szczęście transakcja nie doszła do skutku więc nie ma czym się chwalić  :sorcerer:

Edytowane przez Mace

Opublikowano

LOL, spadłem z krzesełka

Ciekawe czy to pech, przypadek, a może zła karma. Nie chce mi się wierzyć że to pan przekręcik. Wciąż ufam Gregowi, w końcu fan Nintendo.

Opublikowano

Szwagier w USA i przyświecił w stylu " od pucybuta do prezesa" Infiniti zniszczyło system, ale nie od dzisiaj wiemy, że bogacze mają, bo oglądają każde 5zł przed wydaniem. Ale dziadówka, targowanie na wszystkim.... no jak już pisałem infinity było wisienką na torcie. Fora o giereczkach nie są dobrym miejsce do lansu albo przesadził i się pogubił. Kiedyś z nim sporo gadałem, ale zabłądził nam chlopak. Zeartula nie pytajcie, co go to i nie będzie się wtrącał.

Żeby nie było, to tylko xbox xD 

Opublikowano

Gra The Order wychodzi za rok? A już teraz piszą o 900. Faktycznie 50% mocniejsza, za tydzień zmienimy cyfrę na 60%.

Wychodzi w tym roku, a o jakich 900p piszesz to nie mam pojecia, i nie masz co porównywać wyglądu tej gry do żadnej z X1 bo X1 to na chwilę obecną Past Gen z jedną ładniejszą grą jaką jest Ryse, no ale ładne (na szczęście lepiej grywalne) to i exy wychodziły na PS3.

Może i mamy gorszą konsole, ale tylko Xbox   :teehee:

f2cfc451ac815708e6cf3ffd2090361f14339.jp

Opublikowano

Cala prawda o Nintendofilach - szuje bez honoru. Figaro tez sie zapadl pod ziemie, ciekawe co komu opchnal?

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.