Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Juras Iras albo Mendrek zaraz napisze ze to dobrze ze skasowali bo sony takie dobre, a ci dwaj pewnie w czelusciach neta znajda 1000000000000000000000 innych gier, ktore skasawal microsoft lub napisza cos w stylu "na playstation jest przynajmniej co kasowac"

Kosmiczne karły na motocyklach w kosmosie skasowali?

No rzeczywiście, popłaczę się. Poproszę o chusteczki.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie wiesz tego.

Nie, ale mam przeczucie graniczące z pewnością. Sony z GoW'a nie zrezygnuje, a Barlog akurat klepnął najlepszą część, więc nad nowym ip raczej tam nie wrócił pracować.

Opublikowano

Sony cichaczem kasuje eksy, bo ma lepsze multiplatformy... Król będzie ekskluzywnie goły. :teehee:

Opublikowano

gowa12.jpg

Nigdy się nie dowiemy co to znaczyło... :(

Szkoda,no ale lepiej robic kolejnego gowa eh

Opublikowano

gowa12.jpg

Patrząc na czcionkę tekstu i dziwne runy można przypuszczać kosmicznego god of wara.Wtedy nie dziwne,że to skasowali.

Ja tam jestem ciekaw nowego God of War,bo historia Kratosa jest zakończona,mitologia grecka wypalona i możemy dostać zupełnie nowy setting z wikingami,a co za tym idzie przebudowany gameplay.

Inne mitologie niż Nordycka są zbyt egzotyczne,by opłacały się z marketingowego punktu widzenia.

Opublikowano
Patrząc na czcionkę tekstu i dziwne runy można przypuszczać kosmicznego god of wara.Wtedy nie dziwne,że to skasowali.

No ciekawe czemu taka czcionka jak z GoWa. Może dlatego, że to jest z gry GoW Ascension?

Opublikowano
  • Autor

201308031222112.jpg

Kolejna dobra gra do kupienia na pastgena? Kiedy to się skończy :P

Co to za gra?

Opublikowano

Tam też będą pasy jak w The Order? Ktoś na to narzeka?

Opublikowano

Nikt bo gra wychodzi też na XO

Opublikowano

Nikt bo gra wychodzi też na XO

Tak trochę nie skumałeś o co kaman XD

Opublikowano

Przy każdej dyskusji o sequelu GoW na jedną osobę, która oznaczy spoiler, 10 innych rzuca hasła typu "historia Kratosa zakończona, nie ma już bogów do wybicia" itd. Rozumiem, że to nie bezpośrednie, ale darujcie.

+ Dodał MODERATOR
właśnie dołączyłeś do grona tych 10 osób
Opublikowano

201308031222112.jpg

Kolejna dobra gra do kupienia na pastgena? Kiedy to się skończy :P

Co to za gra?

Nowy Wolfenstein chyba

Opublikowano

To nie jest ten nowy Wolfenstein przypadkiem?

Opublikowano

To chyba jest ten wolfenstein ( w sensie ze nie wiem bo nie grałem, ale skrin mi podpasowal)

Ps wyrzutki z sm idą do ms, i dokończą swoje dzieło, ah kolejny ex, zycie jest piękne.

Opublikowano

Jest chociaż jakiś ex z datą premiery na podkonsole?

Opublikowano

To chyba jest ten wolfenstein ( w sensie ze nie wiem bo nie grałem, ale skrin mi podpasowal)

Ps wyrzutki z sm idą do ms, i dokończą swoje dzieło, ah kolejny ex, zycie jest piękne.

gdzie info o tym ze idą do ms?

Opublikowano

Wszyscy gadają o tym Wolfensteinie dając przy okazji screena powyżej, a Ci rozkminiają czy to Wolfenstein xD no ya pyerdole 

Opublikowano

Wszyscy gadają o tym Wolfensteinie dając przy okazji screena powyżej, a Ci rozkminiają czy to Wolfenstein xD no ya pyerdole 

Albo idź spac i przeczytaj te posty ponownie jutro rano .

Opublikowano

gowa12.jpg

Kwestia czasu jak wypłyną jakieś screeny lub filmiki. Dziwna sprawa z tym tytułem, tyle lat w produkcji, szykowali pokaz na E3, a tu nagle do kosza. Przecież wpakowali w to niemało kasy i przez tyle lat nie zorientowali się, że coś idzie w złym kierunku? Nie wykluczam, że gdy coś wypłynie na wierzch i przypadnie to ludziom do gustu, to dopiero zacznie się hejt na tą decyzje.

Sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia. Dominacja PS4 :yahoo:

PS4: 449 705 

3DS: 121 030 

PS3: 59 041 

One: 56 769 

Wii U: 44 503 

VITA: 39 655 

360: 29 782 

PSP: 15 114 

Wii: 12 882 

Te wyniki uwzględniają premierę PS4 w Japonii?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.