Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Beton twardszy niż skała.

Zabetonowany od lat w counter strike'u i unrealu amator betonowych pifpafów będzie od betonów wyzywał ludzi którzy ten etap przeszli kiedy była jego pora i dawno go za sobą zostawili. Jak silny musi być beton żeby kogoś utrzymać przez kilkanaście lat przy jednej gierce i nie pozwalał dostrzegać, że są także ludzie dla których może liczyć się jeszcze coś więcej poza tępym pecetowym pifpaf?

I z mendrkiem mnie nie mieszaj, on gra multiplayery jak ty - wam jest bliżej do siebie w kwestii preferencji growych.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zabetonowany od lat w counter strike'u i unrealu amator betonowych pifpafów będzie od betonów wyzywał ludzi którzy ten etap przeszli kiedy była jego pora i dawno go za sobą zostawili. Jak silny musi być beton żeby kogoś utrzymać przez kilkanaście lat przy jednej gierce i nie pozwalał dostrzegać, że są także ludzie dla których może liczyć się jeszcze coś więcej poza tępym pecetowym pifpaf?

I z mendrkiem mnie nie mieszaj, on gra multiplayery jak ty - wam jest bliżej do siebie w kwestii preferencji growych.

No właśnie dokładnie o tym pisałem w poprzednim poscie.

Tak na przyszłość, wyszedł CS:GO, już się nie gra w tego który ma kilkanaście lat ;)

Edit: Zaraz 800 stron, dobrze idzie

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Nic tak nie cieszy jak ból dupy minusujących betonów. :thumbsup: CS GO jest synonimem betonu i zatrzymania w czasie - możecie lubić tradycję, ale ktoś wyzywa innych od betonów, a jednocześnie gra w CS's, to tak jakby wyzywał innych od pedałów, jednocześnie przyjmując analną chłostę.

Opublikowano

Ale co ja powiedziałem inaczej? Kupowanie nowej konsoli w tej chwili jest ogólnie bezsensowne, tym bardziej dla gier działających na "PCtach" z biedronki które co niektórzy tutaj posiadają.

Cytuję :

,, to są gry indie które tutaj nikogo dopóki nie zostaną przeportowane na konsole ".

Don Sterydo napisał z grubsza że to gow.no nie warte grosza////// też tak uważam

co się lekko kłóci z twoim manifestem.

I to takie, z których 95% to szajs?

Na X360/PS3/WiiU też gównianych gierek nie kupuję 

Opublikowano

@MeSSer

No chyba nie sądzisz że będę to negował, to oczywiste że przy takiej ilości gier wychodzących "z garażu" większość będzie słaba/średnia i trzeba będzie wśród tego szukać perełek.

Nic tak nie cieszy jak ból dupy minusujących betonów. :thumbsup: CS GO jest synonimem betonu i zatrzymania w czasie - możecie lubić tradycję, ale ktoś wyzywa innych od betonów, a jednocześnie gra w CS's, to tak jakby wyzywał innych od pedałów, jednocześnie przyjmując analną chłostę.

Bo powiedział tak Observer, stary koleś spierający się w CW o wyższość jednego plastikowego pudełka nad drugim nie mający pojęcia o shooterach, grach multi i esporcie. Ciekawe kiedy się zorientujesz, że twoja opinia jest pozbawiona znaczenia i sensu.

Opublikowano

Bo powiedział tak Observer, stary koleś spierający się w CW o wyższość jednego plastikowego pudełka nad drugim nie mający pojęcia o shooterach, grach multi i esporcie.

Czemu wychodzisz z założenia że nie mam pojęcia o shooterach? Grałem długo w Unreal Tournament, długo w CS... kilkanaście lat temu! Grałem w Halo, CoDy i większość innych pifpafów. Różnica między tobą - betonem - a mną, jest taka, że ja nie jestem zabetonowany w jednym gatunku i uważam że od gry można wymagać czegoś więcej, niż strzelania. A jednak to ty od betonów wyzywasz ludzi, którzy ogrywają wszystkie gatunki i doceniają gry na wielu płaszczyznach, podczas gdy sam nie widzisz nic poza swój wąski krąg zainteresowań. Lub sobie co chcesz, ale betonem w tym temacie jesteś ty i reszta pokolenia pifpaf, dla których przygodówki to "samograje" bo się nie da strzelać i ginąć.

Opublikowano

Adi, a jakim hipokryta trzeba byc zeby wysmiewac sie z innych ze nie sa otwarci na inne gatunki podczas gdy ty sam nie zagrasz w takie gry jak RDR, GTA V, czy TLoU, tu nie chodzi o gust jednej persony, bo jest tu na forum taki bluber ktory nie akceptuje gier ktore zrobi wiecej niz jedna osoba.

Sa to tytuly ktore przez branze dla ktorej jest sens trzymac twojego pcta zostaly okrzykniete grami roku,generacji,must have itd itd.

A ty najnomalniej w swiecie lejesz na nie moczem, mowiac ze pc to pc.

To tak jakby krecila Cie motoryzacja, silniki, szybka jazda, pokonywanie zakretow bokiem, niemal pedantyczne podejscie do jakosci wykonia samochodow lub kompozytow z jakich sa wykonane i jak to wplywa na jazde bo za taka osobe sie uwazasz, po czym podczas dyskusji z kolegami stwierdzasz ze ja to mam Range Rovera Sport i na (pipi) mi Ferrari czy Pagani skoro pod górke mi nie podjada.

Opublikowano

Widzę że po filmiku Adi'ego Mendrek wyparował z CW, beka :teehee:

Opublikowano

Adi, a jakim hipokryta trzeba byc zeby wysmiewac sie z innych ze nie sa otwarci na inne gatunki podczas gdy ty sam nie zagrasz w takie gry jak RDR, GTA V, czy TLoU, tu nie chodzi o gust jednej persony, bo jest tu na forum taki bluber ktory nie akceptuje gier ktore zrobi wiecej niz jedna osoba.

[..]

Przecież wielokrotnie pisał, że miał PS3 i ograł chociażby takie RDR. Jaka tutaj panuje ciemnota, że jak ktoś gra na PC to konsole są u niego przekreślone. Ogarnijcie te zakute konsolowe łby.

Pc+konsola to najlepsze combo growe.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie przypominam sobie, z tego co wiem to jego motto brzmi "na chuuj mi konsola dla paru gier ktore chodza w nizszej rozdzielczosci i 30fpsach"

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przecież wielokrotnie pisał, że miał PS3 i ograł chociażby takie RDR. Jaka tutaj panuje ciemnota, że jak ktoś gra na PC to konsole są u niego przekreślone. Ogarnijcie te zakute konsolowe łby.

Pc+konsola to najlepsze combo growe.

No jak to? Grać na PC i konsolach? Nie mieć ołtarzyka poświęconego jednej ubzduranej firmie? Mieć szerokie perspektywy i być otwartym na różne gatunki i platformy? suteq, no weź Ty nie rób sobie jaj. Prawdziwy polaczek poświęca się jednej firmie i broni jej zawzięcie przez dekady. A poza tym wszyscy wiedzą, że na PC nie da się grać, bo trzech tytanów potrzeba i reinstalowania sterowników co dwie godziny.
Opublikowano

Lel, źle coś zrozumiałeś. Pisał, że dla niego główną platformą jest PC, a konsole kupuje aby ograć właśnie te kilka exów jak RDR czy TLOU.

No kurcze, tak z logicznego punktu widzenia jak ktoś ma mocnego PC to jaki jest sens w kupowaniu konsoli, na których multiplatformy działają gorzej niż na jego PC? Kupuje konsole pod koniec generacji i ogrywa to co interesuje, a następnie sprzedaje.

@Suavek

Przepraszam. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@Suavek

Żeby mi to było ostatni raz. A teraz wybieraj stronę konfliktu i idź marnować czas na wyzywaniu i poniżaniu pozostałych!
Opublikowano

@Suavek

Żeby mi to było ostatni raz. A teraz wybieraj stronę konfliktu i idź marnować czas na wyzywaniu i poniżaniu pozostałych!

Najlepiej zacznij od wyzywania od betonów każdego kto nie gra wyłącznie w fpsy na PC - wtedy będziesz otwartym, obiektywnym i niezależnym koneserem wszystkich platform i gatunków. :good:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Koneserzy podobno grają tylko w indyki. Jak ktoś gra w triple a to jest przehajpowanym cebulakiem.

Opublikowano

http://www.nintendolife.com/news/2014/05/exclusive_lost_wii_game_sadness_to_be_revived_as_wii_u_exclusive

Nintendo Life: First up, can you give us an initial confirmation and a brief history of your role with Sadness in its past form?

Randy Freer: We're here today to tell you that our two studios — HullBreach Studios and Cthulhi Games — are working together on bringing back the Sadness IP. Your readers are probably looking at their screens in disbelief. Quite understandable! I think we should let them blink a couple more times and let this sink in!

For anybody in your audience who isn't familiar with us or who I am, surprise! I'm the IGN user Twiilight_Prince, who years ago (before starting HullBreach Studios with my brothers Daniel and Robert Gump) released the only three 100% real screenshots of Sadness thanks to Piotr Bielatowicz. I fought trolls for years, proving the game existed across the internet, while nIBRIS regrettably struggled in development with their Gamebryo programmers at Frontline and their graphics partner Digital Amigos, up until Sadness officially went vapor in 2010. Jeremy Kleve and myself have basically been unofficially involved in Sadness across the last 6 years in the background. I have to admit all those years of excitement is probably the foremost reason for me getting more involved in the video game industry today, without a doubt!

So, what are the target platforms?

Randy Freer: This is going to be a Nintendo Wii U exclusive, of course!

Jeremy Kleve: nIBRIS targeted Nintendo exclusively for all of their projects (Raid Over The River, Children of the Night and Sadness) and it just wouldn't do them justice if we made a drastic shift onto another platform holder.

Ahahaha, już to widzę.

Opublikowano

Koneserzy podobno grają tylko w indyki. Jak ktoś gra w triple a to jest przehajpowanym cebulakiem.

Nareszcie dyskusja wraca na wlasciwe tory.

Opublikowano

Jeszcze trochę i Microsoft wykończy Rare - moim zdaniem lepiej gdyby firma przeszła na multiplatformy albo wróciła pod skrzydła Nintendo.

Właściciel studia nie chciał potwierdzić liczby zwalnianych osób, ale nieoficjalnie mówi się o 16 pracownikach. Kinect Sports Rivals zajmowało się około 150 osób. Gra miała ukazać się jeszcze jako tytuł startowy na Xbox One w listopadzie, lecz premierę opóźniono do kwietnia tego roku. Jedno ze źródeł sugeruje, że firma poniosła znaczną stratę finansową na tym projekcie.

Tymczasem sytuacja Rare stała się ostatnio jeszcze bardziej skomplikowana. Microsoft ogłosił, że zacznie sprzedawać swoją konsolę nowej generacji także bez zestawu czujników Kinect, na którym bazują najnowsze gry brytyjskiego studia. Jeszcze w marcu tego roku szef firmy - Craig Duncan - zapewniał, że w planach jest już kilka następnych tytułów.

- Czy zawsze będziemy robić gry na Kinect? Mogę powiedzieć, że zamierzamy pracować nad nowymi pomysłami i rozważymy platformę docelową, która będzie najlepiej pasować do danego konceptu - przyznał menedżer.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-05-19-zwolnienia-w-studiu-rare

Opublikowano

Obniżka ceny xbox one w canadzie do $399 CAD. Teraz xbox one jest tam droższy od ps4 którego cena została zwiększona kilka miesięcy temu do $450 CAD

Xbox One
XBOX.gif10254139.jpg

http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/xbox-one/35507.aspx

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Umieszczanie zestawu Kinect z konsolą to jak dotąd najgłupszy pomysł M$. Cena konsolki jest tylko niepotrzebnie podbita. Mam nadzieję, że wkrótce Redmond coś z tym zrobi  - bo w tej chwili Xbox ma ciekawsze exy od PS4.

Opublikowano

Trochę ostatnio wypadłem z obiegu newsów dlatego tak rozkminiałem xD

Ciekawe tylko jak mocno zejdą z ceny.  W Stanach powinno to być jakieś 100-130 $.

Opublikowano

Kilka dni temu ogłoszono wersję bez Kinecta, w tym przeceny na niektóre gry na wyłączność (Ryse czy Forza taniej do 75%). Konsola kosztuje (już oficjalnie) $399 bez kamery. Tylko nie kojarzę, ale ma być dostępna chyba w pierwszym dniu targów E3 w takiej "edycji".

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Czy boty na zmywaku w krajach anglojęzycznych mogą wyjaśnić znaczenie zwrotu "just hit full production"?

Opublikowano

No właśnie, a na PSN dalej 289zł xD

Czy boty na zmywaku w krajach anglojęzycznych mogą wyjaśnić znaczenie zwrotu "just hit full production"?

to ten etap który WD pominął.

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.