Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

O fuck. 1 min mi wystarczyła, żeby poczuć ból w gałach. To jest xbox? Nie x360? A na Mafię 2 narzekali :P

Edytowane przez KIELiCH

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

smooth niczym kasztaniaki na tvp polonia

Opublikowano

O jak to chodzi O_o Wygląda też tragicznie, ale to na past-geny... GTA V jest przy tym prawdziwym mesjaszem.

Opublikowano

Zgaduję, że to wina kiepskiego nagrania filmu, mimo wszystko. Nie żeby framerate trzymał stałe 30, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że to faktycznie tak działa.

Opublikowano

O ile Shenmue 3 byłby całkiem możliwy na naszym rodzimym rynku, o tyle patrząc na politykę wydawniczą Segi, czy epizod z brakiem na zachodnim rynku:

okami-hd-boxart.jpg

nie spodziewałbym się za wiele odnośnie konwersji serii Yakuza na ps4. Z drugiej strony; Okami HD wyszło u nas w cyfrowej dystrybucji, więc i z taką wersją w przypadku Yakuzy 5, Ishin, nie powinno być niby problemu. A jest.  :teehee:

A skoro już przy wielkich/ niespełnionych nadziejach jesteśmy:

http://www.youtube.com/watch?v=e9502zRo_Zo

Cholernie prawdziwe. Poza tym jeśli na E3 nie padną większe konkrety, można machnąć ręką i odpalić co najwyżej kolejny raz ICO & SOTC w HD. [*]

Opublikowano

Pojawiła się recenzja Transistor na PSSite (wiem, że tutaj ta strona nikogo, ale zawsze to jakieś przybliżenie jakości tej produkcji ;)) Ocena wysoka, można szybko zerknąć. Dla osób, które wcześniej tego tytułu nie widziały.

http://www.pssite.com/recenzje-1168-recenzja__transistor__ps4_.html

[...] Przepiękne, bogate w kolory futurystyczne miasto, ręcznie malowane wstawki z Red i jeden z tych rodzajów ścieżki dźwiękowej, którą kupuje się na płycie i czci w specjalnie przeznaczonym do tego pokoju ([dostępny za darmo na YouTubie]). To druga już, po Child of Light, produkcja z zrzutami godnymi Waszej ściany w salonie.

Bo Transistor to taka piękna kobieta, z którą jakimś cudem lądujecie na randce. Przyciągnęła swoją tajemniczością, ale i tak nie słuchacie tego co mówi, zatracając się w jej oczach i nęcącej barwie głosu. Po wszystkim zostają wspaniałe wspomnienia, choć nie jesteście pewni, co dokładnie się tam działo.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

nobodylikeyou oświeć mnie co ma podawanie jako przykładu Okami HD wydawane przez Capcom do s(pipi)onej polityki wydawniczej Segi jeśli chodzi o rynek zachodni ?

Dlaczego nikt nie potrafi odpowiedzieć na prosto zadane pytanie? Czym było Shemnue, że tak wielu czeka na kontunuację?

Trudno to wyrazić słowami by zrozumiała to osoba która nie miała z nią styczności. Było i nadal jest tym czym dla wielu obecnie jest GTA.

Opublikowano

Jest napisane że z x360

Opublikowano

X1

Powaznie? O ja pierddole, jesli posiadalbym tylko XOne to wystawilbym go na allegro.
Opublikowano
Dlaczego nikt nie potrafi odpowiedzieć na prosto zadane pytanie? Czym było Shemnue, że tak wielu czeka na kontunuację?

Słowa nie są w stanie tego opisać to trzeba przeżyć, masz zobacz sobie chociaż.

Powaznie? O ja pierddole, jesli posiadalbym tylko XOne to wystawilbym go na allegro.

Masz napisane z czego to jest to po co te głupie gierki ? Jeżeli faktycznie jest tak z Tobą źle to daj sobie spokój z pisaniem na tym forum.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ten Gameplay WD to z Xboxa 360 czy z XOne?

Ty tak serio? Przecież w tytule masz napisane jaka to wersja.....

Opublikowano

Ten Gameplay WD to z Xboxa 360 czy z XOne?

Ty tak serio? Przecież w tytule masz napisane jaka to wersja.....

W wersji mobilnej przegladarki nie wyswietlilo mi sie, jak na X360 to nie jest zle, oczywiscie do mesjasza nie ma co porownywac bo to nie ta dzielnica nawet.

Opublikowano

nobodylikeyou oświeć mnie co ma podawanie jako przykładu Okami HD wydawane przez Capcom do s(pipi)onej polityki wydawniczej Segi jeśli chodzi o rynek zachodni ?.

To chyba proste; z podejściem Japończyków do zach. konsumenta n.t. odbioru ich typowo japońskich produkcji. W przypadku Capcom i ich growego odpowiedniku rodzimego mitu. W przypadku Segi serii, skupiającej się tak na silnie na ich kulturze współczesnej. Pomijając Ishin.
Opublikowano

Kolejny argument konsolowców, który w praktyce i tak był od dawna nieaktualny odpada. Od teraz na PC można grać leżąc sobie wygodnie w łóżku, a jeśli ktoś chce nawet w ogródku, używając do tego starego laptopa.

Streaming gier pomiędzy dwoma PC-tami w sieci lokalnej został zaprojektowany głównie z myślą o Steam Machine – w ten sposób Valve chce umożliwić użytkownikom granie w produkcje z głównego komputera na maszynie podłączonej do telewizora w salonie. Oczywiście opcja ta działa także na zwykłych blaszakach.

Jak to działa? Oba urządzenia muszą być oczywiście włączone. Na pierwszym – pełniącym rolę hosta – wystarczy zalogować się na Steamie. Na drugim – odbiorczym – również trzeba się zalogować: aby rozpocząć transmisję należy tylko uruchomić na nim dowolną grę. W ten sposób można uruchomić np. Assassin’s Creeda IV: Black Flag na słabszym laptopie będąc w innym pomieszczeniu lub na świeżym powietrzu. Można także streamować produkcje, które nie zostały oficjalnie wydane na platformie Valve, ale są włączane za pośrednictwem klienta usługi.

Opublikowano

Przeciez kazdy wie ze lepiej ograc cos na Vicie, np The Order z pasami na 1/3 ekranu.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przeciez kazdy wie ze lepiej ograc cos na Vicie, np The Order z pasami na 1/3 ekranu.

Strasznie to ciekawe czy tylko xboty mają taki bul dupska o te pasy. RE4 tez ma pasy i nie przeszkodziło mu być lepsza produkcją niż cokolwiek co ma xbox w swoim portfolio

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Co do Order, jeżeli za dwa lata microsoft wyda następce xone, bo ten skończy jak saturn, to będzie tam wystarczająca ilość eSRAMu aby pociągnąć taką grafe?

ywjtku.gif

Dyskutujmy, ale poważnie, bez trollowania.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.