Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie dawno nie widziałem w CW pojazdów po blaszakach, jakoby ludzie na nich tylko w majnkrafta grali. A to przecież teraz jest też gra konsolowa. To wiele wyjaśnia.

Crytek natomiast teasuje jakąś multiplatformową MOBA. Cóż to się porobiło... :>

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Oglądajcie w słuchawkach. :]

Ładnie wygląda ale bez przesady z tymi słuchawkami bo dźwiękowo nie jest to najwyższa półka. Brakuje pyerdolnięcia.

Tu masz dla porównania to samo auto z CARS:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

minecraft vita bedzie miec premiere w sierpniu 2014, tworcy obiecuja ze port bedzie dzialal i hulal idealnie, co wiecej potwierdzono cross-save i cross-buy z wersja na ps3 i trwaja rozmowy z sony by obejmowal on nawet egzemplarze kupione fizycznie. cena 19,99$

uratuje to vite w eu i us??

Opublikowano

Witę uratuje śmierć 3DSa, jakie są na to szanse?

Opublikowano

minecraft vita bedzie miec premiere w sierpniu 2014, tworcy obiecuja ze port bedzie dzialal i hulal idealnie, co wiecej potwierdzono cross-save i cross-buy z wersja na ps3 i trwaja rozmowy z sony by obejmowal on nawet egzemplarze kupione fizycznie. cena 19,99$

uratuje to vite w eu i us??

Przecież mają już Minecrafta na Xboxie i PS3. Po co im jeszcze wydatek 200 dolarów na kolejny sprzęt?

Opublikowano

Witę uratuje śmierć 3DSa, jakie są na to szanse?

mniej niż zeroooo o oooo tu tu tu tu tu tu tu tu tu oooo tu tu tu tu tu tu tu tu tu ^^

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Czy wszystko jest z tobą ok?

Opublikowano

zwyczajny fan nintendo.

Z Nintendo jest gorzej niż myślałem.
Opublikowano

Jeśli ta plota z gta na vite jest prawdziwa a pewnie nie jest to są uratowani.

Opublikowano

Czy wszystko jest z tobą ok?

Piosenki nie znasz, to skąd żeś się urwał Panie.

Opublikowano

A faktycznie, nie pomyślałem o tym, sorry.

Opublikowano

Jeśli ta plota z gta na vite jest prawdziwa a pewnie nie jest to są uratowani.

nie jest prawdziwa, tzn zarejstrowali kolejne city stories ale bardziej obstawiam jakis spinoff na ps3/x360 lub komorki niz wersje na vite - jakby sony mialo na prawde jakies mega tony w zanadrzu na vite to w raporcie rocznym i prognozach na 2014 nie zakladaliby sprzedazy vity na poziomie 3,5mln

Opublikowano

A to z tym się zgodzę. Takiego LBP, czy Dragons Crowna brałem, kiedy cena wciąż wynosiła blisko 2 stówki, właśnie z myślą o takich rzadkich perełkach i potrzebie wspierania ich, póki faktycznie są jeszcze rentowne dla ich twórców. Patrząc jednak na wyniki finansowe takich produkcji jak Valkyria Chronicles (także od Segi i także w Europie), czy Ni No Kuni, widać że się sprawdziły i sprzedały na plus, więc taki np. zestaw Y5 & Ishin w cyfrowej dystrybucji, likwidujqcy przecież problem z fizyczną dystrybucją, czy nawet w retailu na ps4, kiedy wciąż panuje posucha AAA, mógłby wypalić. Zwlaszcza na ps4, lub choć psn.

ale nówki brałeś czy używki za blisko 2 stówki?

Zawsze myślałem że pomimo różnic oceniasz moje IQ na przynajmniej przeciętne. ;_;

Opublikowano

banan>tortex 

zdrowsze i bez chemii,a jak chlopa nie ma to nawet i kobiecie pomoze

Opublikowano

Latest version of Uncharted 4 is bananas, simply bananas. Uncharted 4 is a darker, story heavy game. Blended with awesome epic moments.

https://twitter.com/Tidux

Czyli teraz nawet i średnio rozgarnięta małpa sobie z grą poradzi. Ah, te skilowe gry na plejstejszon.

Opublikowano

A bardzo dopsz. Pewnie po doświadczeniach z TLOU wakacyjna przygoda poszła w odstawkę. To by tłumaczyło odejście scenarzystki, która towarzyszyła im od czasów jedynki. Już podczas prac nad endingiem w ND pokłócono się n.t. zakonczenia TLOU.

Jedna z frakcji zabiegała aby przygoda kończyła się typowym happy endem z dwójką bohaterów odjezdzających na tle zachodu słońca. Druga - na całe szczęście dała nam to co otrzymaliśmy ostatecznie. Obstawiam że za pozytywnym zakończeniem była ów persona.

Oby tylko puzle utrzymały poziom tych z "trójki", a elementy platformowe wróciły do poziomu Drake's Fortune.

Opublikowano

wiecej mrocznych gier od Naughty Dog? 3xTAK!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.