Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
BTW Figaro podoba ci się The Forest?

Coś kojarzę...

nobodylikeme - nawet z widzeniem przez ściany jest emocjonująco, moim zdaniem. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 623,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Może i tak. Ja z automatu to wyłączyłem. W gierkach o posmaku survival horror, uwielbiałem zawsze ten element zaszczucia i niepewności. A już w szczególności gdy paskudztwo którego nie spodziewałem się za rogiem, jak na złość tam się właśnie pojawia. ND takie kochane.

Opublikowano

Czasami sobie myślę jakby tak far cry był takim survivalem. Trzeba by było przeżyć na wyspie,znaleźć sobie jedzenie,ubrania tworzyć przedmioty itp Ginęło by się praktycznie od jednego pocisku,amunicja trudna do znalezienia itp fabula tez by jakąś była......GRa ma taki potencjał.

Jednak Ubisoft woli stworzyć gierkę gdzie postać na poczatku mówi,ze nigdy nie trzymała w łapach Gnata a następnie morduje 5miloonow ludzi na wyspie....W sumie im się nie dziwie mój ojciec jest takim "graczem",ze dopóki gra nie pokaże mu gdzie ma iść albo co ma robić to nie wie jak dalej przejść. Takich graczy jak on jest mnóstwo, więc od taka gra by się nie sprzedała.

Opublikowano

Bez trybu nasłuchiwania w The Last of Us trzeba się na nowo uczyć grać. Pamiętam jaki przeżyłem szok na początku drugiego przejścia w trybie Survival - zostały we mnie "stare nawyki", które trzeba było wyeliminować. Po ogarnięciu jak grać, satysfakcja z przechodzenia była jeszcze większa. Ci co przeszli zimę bez widzenia przez ściany, wiedzą co mam na myśli.

Czasami sobie myślę jakby tak far cry był takim survivalem. Trzeba by było przeżyć na wyspie,znaleźć sobie jedzenie,ubrania tworzyć przedmioty itp Ginęło by się praktycznie od jednego pocisku,amunicja trudna do znalezienia itp fabula tez by jakąś była......GRa ma taki potencjał.Jednak Ubisoft woli stworzyć gierkę gdzie postać na poczatku mówi,ze nigdy nie trzymała w łapach Gnata a następnie morduje 5miloonow ludzi na wyspie..

Szukasz gry pokroju DayZ - mam nadzieję, że po finalnej premierze mnie nie zawiedzie. Nether też wygląda obiecująco. Obie mają wielki potencjał.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Co ciekawe tylko na tym forum można takie głupoty wyczytać o tym ze uncharted to slaba seria. Wszędzie indziej same zachwyty. Nawet na innym forum, którym siedzę jest fan xboxa (nie xbot, bo to normalny typ w przeciwności do planktonu z tego forum) który ostatnio zakupił ps3 i uncharted. Po pokonaniu ocenił gry na 10/10 i o ile się nie mylę jednej części wlepil chyba nawet 11/10. A zawsze tak szedł w zaparte ze ps3 to konsola ze słabymi grami. Dostal uncharted i od razu padl na kolana.

Choroba nie wybiera.

Opublikowano

W sumie im się nie dziwie mój ojciec jest takim "graczem",ze dopóki gra nie pokaże mu gdzie ma iść albo co ma robić to nie wie jak dalej przejść. Takich graczy jak on jest mnóstwo, więc od taka gra by się nie sprzedała.

współczuje. Jak pier...nie kometa i jakimś cudem przeprzyjcie (z ojcem), to nie będzie wam miał kto powiedzieć jak przeżyć. Marny Wasz lossss,,, buhaahahahah, ja pier..dole.

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Obóz Nintendo przeprasza.

Opublikowano

@ Figaro

ale i tak przydało by się np. manualne wpisywanie kodów do sejfów w stylu Bio1/ Deus, miast automatycznego otwierania po znalezieniu kombinacji.

No spoko tylko ani w Bio1 ani DE:HR nie ma manualnego wpisywania kodów. Możemy tam co najwyżej hakować.

Opublikowano

Zabawne, bo właśnie znów odświeżam sobie Bio1 i są. Hasła najczęściej są zawarte w audiologach. Tak samo jak w Deusie, z tym że tam zawsze bardziej opłaca się to drugie ze względu na exp. i ewentualne fanty.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No to chyba, że. jakoś mi z głowy wyleciało, w Bio1 grałem już dosyć dawno a DE:HR mimo że mi się podobał to zapomniałem o nim jakoś strasznie szybko. Nie wryła mi sie ta gra w pamięć.

Opublikowano

Mario Kart 8 jednak w 720p i bez jakiegokolwiek antyaliasingu

Starting from the top, then, there has been a surprising amount of confusion surrounding the resolution of the game with some sources even suggesting a native 1080p presentation. We can finally put that rumour to rest right here and confirm that Mario Kart 8 instead operates at what is effectively the console's standard 1280x720. Of course, considering the quality of the visuals, this can hardly be considered a disappointment especially when other developers are struggling to hit 1080p consistently on more powerful hardware. What is surprising, however, is the complete omission of anti-aliasing in any form.  

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-mario-kart-8

Opublikowano

W ruchu i tak prezentuje się cudnie. Do tego ta nieśmiertelna grywalność. Szczerze? W grach Nintendo mało uwagi poświęcam aspektom technicznym bo i tak wiem, że gry Ninny nigdy nie zawodzą.

Opublikowano

Bez znaczenia ile ma "p". Ważne, że wygląda bajecznie i jest grywalne.

Opublikowano

Mario Kart 8 jednak w 720p i bez jakiegokolwiek antyaliasingu

Starting from the top, then, there has been a surprising amount of confusion surrounding the resolution of the game with some sources even suggesting a native 1080p presentation. We can finally put that rumour to rest right here and confirm that Mario Kart 8 instead operates at what is effectively the console's standard 1280x720. Of course, considering the quality of the visuals, this can hardly be considered a disappointment especially when other developers are struggling to hit 1080p consistently on more powerful hardware. What is surprising, however, is the complete omission of anti-aliasing in any form. 

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-mario-kart-8

Czyli fałszywy mesjasz, nie o takie Nintendo walczyłem.

Zakup WiiU przekładam do premiery Xenoblade 2.

Opublikowano

Edit: Mario Kart rzeczywiscie robi wrazenie, ale sa trasy, gdzie otoczenie dalekie jest od slowa zachwyt. To prawda, ze ta gra wykorzystuje 100% mocy konsoli?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak każda po 2 latach istnienia konsoli.

Opublikowano

Każda gra wykorzystuje 100% mocy konsoli, nawet tetris.

Opublikowano

Oczywiście jako że gra wychodzi na sprzęt Ninny, nikt nie przejmuje się technikaliami ,, bo gameplay miażdzy ". Hipokryzja.

Opublikowano

Dokładnie. Tym bardziej, że mowa o Mario Kart 64: 720p Edition.

Opublikowano

Lepsze gry Niny miażdżące gameplayem niż taki The Order miażdżący nudą :D

Zresztą gry Nintendo wyciągają absolutny max z WiiU, więc nie ma o co się pluć.

Opublikowano

Wiadomo, Mario Kart nie jest grą dla "dojrzałych odbiorców"' czyli takich co lubią QTE i inne dziwne wynalazki, więc trzeba po grze jechać.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Lepsze gry Niny miażdżące gameplayem niż taki The Order miażdżący nudą :D

Ja nie traktuję poważnie ludzi, którzy z góry skreślają coś z czym nawet nie mieli styczności.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Wiadomo, Mario Kart nie jest grą dla "dojrzałych odbiorców"' czyli takich co lubią QTE i inne dziwne wynalazki, więc trzeba po grze jechać.

Nie. Trzeba jechać dlatego, że to ósma gra o niezmnienionych założeniach, pojawiająca się co generację konsol stacjonarnych i przenośnych tylko dlatego, że... nastała nowa generacja. I żeby nabić miliony na sentymentalnych i spragnionych prostej, znanej od nastu lat rozrywki.

A powierzchowność gier Nintendo nie ma tutaj nic do rzeczy. No ale dla Nboyów schemtat jest taki: nie jara cię Marian, to wracaj do CoD-a. Słabo.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Oczywiście jako że gra wychodzi na sprzęt Ninny, nikt nie przejmuje się technikaliami ,, bo gameplay miażdzy ". Hipokryzja.

Przecież te gierki oprócz miażdżenia gameplayem wyciskają co się da z WiiU jeśli chodzi o technikalia więc nie wiem gdzie ty tu hipokryzje widzisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.