Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dziwna sprawa z tym chrono crossem. FF uwazam za kupe i szit, ale chrono crossa przechodzilem kilka razy. Tam chyba byla opcja jak sie ukonczylo raz gre to pozniej inny swiat jakby sie zaczynal (czy jakos tak, dawno bylo). A VS to mega gra, kombinowanie w warsztacie, prawie jak w DS i pamietam motyw zeby zdobyc dobre ostrze, trzeba bylo pokonac korytarze jakies i wbijac tam z HP mniejszym niz 149. Mega gierka.

Ale i tak tylko xbox, tylko pc!!

Edytowane przez El Loco Chocko

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 658,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dragon Ball kazdy ma szanowac inaczej ch*j.

Opublikowano

A kto pamięta Legend of Dragoon? Albo Saiyuki xD

Obie ograne, Legend of Dragoon było dziwne, walki z normalnymi przeciwnikami nie dawały praktycznie kasy i expa, wszystko z bossów się dostawalo. Saiyuki spoko taktyczne jrpg, ograłem przypadkiem, na płycie wypisany byl inny tytuł.

Legend of Legaia i walki co dwa kroki.

Moje pierwsze jrpg, kupione razem z szarakiem, od tego sie zaczelo, wielki sentyment. Gra miała cholernie trudnych bossów, plus super patent z combosami i tym że cały sprzęt czyli zbroje, buty, hełmy, rekawice i bronie były widoczne na postaci, co nie bylo czeste wtedy.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Raczej nie bo w c(pipi) mam chińskie bajki i nawet dragon ballem na rtl7 sie nie jarałem.

po tym poście poziom pogardy dla tego podłego tortexbota osiągnął u mnie apogeum

Opublikowano

Teraz nie można nazwac mazzeo hamburgerem, bo nawet oni znają dragon balla.

I co teraz? Co to oznacza?

Aż mi sie w głowie kręci.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

same amerykańce to już podrasa, a mazeło to po prostu największy przegryw na forum i ostatnia zakała cywilizacji białego człowieka

Opublikowano

Sam jesteś (pipi)a motomysza. 

Opublikowano

Ej ludku spokojnie, Mazzeo to najwyraźniej terminator z przyszłości, wysłany przez Skynet tu by zinfiltrować środowisko ludzi. Wychodzi mu trochę koślawo, ale powoli się tu asymiluje. Dajcie maszynie czas :)

Pograłem ostro wczoraj w Mario Kart 8 u znajomego i muszę powiedzieć, że gra jest naprawdę dopracowana. Ktoś siedział przy niej mocno i ją klepał od rana do wieczora. Jeśli Nintendo miałoby zrobić sobie "last stand" z czegoś, to MK 8 może śmiało się do tego nadać (zresztą dodają bonusową grę, do tego przy cyfrowym zakupie MK ze SNES-a za darmo, wisiorek też fajny dają). Poczułem się znów jak przy CTR, acz grywalnościowo, to nie jestem pewien czy pobija tego klasyka. Jest w każdym bądź razie bardzo blisko, albo na równi. I tak to najlepsza gra gokartowa na rynku obecnie, ba jeden z najlepszych racerów. Nawet online ma dopracowane (brakuje chyba jedynie dedykowanych serwerów; a i raz nas wyrzuciło, choć to chyba wynik tego że bateria w wiilocie-gamepadzie padła - "fajny" mechanizm). Trochę jest duży rozstrzał między klasami wyścigowymi, brakuje też story mode jak w CTR, i wolałbym aby to postacie miały statsy a nie pojazdy. Lecz dzięki temu można jechać swoim mii-ludkiem. No i jest dużo tras (część sportowanych), dużo postaci, dużo power upów. Tą grę można w sumie podsumować jednym słowem: DUŻO (w szczególności frajdy).

Tym samym Wii U zyskuje u mnie jeden (JEDEN) powód dla którego warto ją kupić. To nadal o jeden więcej niż XO, i o dwa więcej niż PC do grania... :)

Opublikowano

trzeba mazzeo zrobić terapię japońszczyzną, moze da się go jeszcze uratować.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

mnie mario kart nie kreci z uwagi na singla przy ktorym zawsze przysypialem, a jakos racery online nigdy mnie nie krecily, a kompana do splita nie mam, czyli dalej jakbym mial miec wiiu to do wind walkera hd i wzglednie sm3dw i donkey konga

Opublikowano

Raczej nie bo w c(pipi) mam chińskie bajki i nawet dragon ballem na rtl7 sie nie jarałem.

ibsVbtEkwR6aD7.gif

Opublikowano

Ten gif miażdży xD

Mendrus postacie mają swoje statsy ;) 

Opublikowano

Ten gif. Taka animacja miecie wszystko na next genach. Jak bajka pixara.

Opublikowano

Ragus jaka gif whore z ciebie, dokladnie jak klapersy :teehee:

Opublikowano

Jak mozna nie jarac sie Dragon Ballem?

MaZZeo ta bajka leciala razem z Czarodziejkami z Ksiezyca, jesli nie jaral sie DB to ogladales czarodziejki?

Opublikowano

na gifach praktycznie wszystko wyglada goty - choc nie odbieram MK8 slicznosci to jednak widac jak na dloni ze niny musialo isc na ustepstwa by gra trzymala betonowe 60pfs( no a i tak im sie nie udalo bo sa spadki do 59fps) - 720p i mocny alliasing, do tego niektore elementy tras tez sa uproszczone, nie ma tej plastycznosci i miekkosci obrazu jak w wind walkerze hd

mimo wszystko wielki szacun dla niny ze w swoich exach (przynajmniej tych jakie mialem okazje grac i widziec naocznie) zawsze w pierwszej kolejnosci celuja w betonowy framerate, nawet kosztem oprawy co niestety u innych firm nie jest taka oczywistoscia bo przeciez niby w dzisiejszych czasach to grafika glownie naklania do zakupu

Opublikowano

Ragus jaka gif whore z ciebie, dokladnie jak klapersy :teehee:

Spokojnie. W przeciwieństwie do większości tych teoretyków, ja w tygodniu będę już grał w mój obiekt pożądania.

Opublikowano

Spadki do 59 straszne rzeczy xD jak tutaj asy widzą 60 fps w feedzie z yt :teehee:

Opublikowano

ironia bluber ironia :D 

Opublikowano

Hejtujesz nintendo na każdy kroku i ból du.py przysłania mi ironio-meter.

A i dragon ball to go.wno.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

vfwk5v.jpg

Sól dorosłych graczy, trzeba ich tu ściągnąć z ppe.

Opublikowano

To to ch,uj. Dawid gimnazjalista ma zdjęcie w tle z nowego CoDa.

Wszystkich was ku,rwa znajdę!

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.