Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

na życzenie sonybociarni, kolejne gify   :)   

ibLTRb5m5UJ2F.gif

ieCcUSfC7V6K2.gif

SO, QB, H5, xbox bez kinecta, GwG dla XO, apki bez golda...itd. takie bomby KRÓL SPENCER  serwuje przed E3. 

W przyszły poniedziałek KRÓL SPENCER  rozjedzie walcem ostatnie mrowisko sonybociarni   :thumbsup: 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Akurat z Vitą był ten problem, że Sony chciało przenieść zabawę, która najlepiej sprawdza się na 50 calach. Do tego drogie karty pamięci i lipa wyszła. Sama konsola nie ma tu nic do tego, co tylko i wyłącznie polityka Sony.

Opublikowano

ibLTRb5m5UJ2F.gif

ieCcUSfC7V6K2.gif

SO, QB, H5, xbox bez kinecta, GwG dla XO, apki bez golda...itd. takie bomby KRÓL SPENCER  serwuje przed E3. 

W przyszły poniedziałek KRÓL SPENCER  rozjedzie walcem ostatnie mrowisko sonybociarni   :thumbsup: 

masa skryptow ;/

Opublikowano

w dodatku - pewnie - bedzie jeszcze węższe koryto niż uncharted. 

rWEHXlS.gif

Opublikowano

No wygląda jak Uncharted, tylko w innych klimatach.

Opublikowano

Remedy znów poda nam najlepiej opowiedzianą historię tej generacji, biję pokłony :)

Opublikowano

ibLTRb5m5UJ2F.gif

ieCcUSfC7V6K2.gif

Ale doyebaleś :) Rzeczywiście bomby GwG dla x-boksa, apki bez golda. Nie no śmiechłem.

A teraz xbot monde on - ale guvno te gify, pokazali moze minutę gameplau i same skrypty, ta branża schodzi na psy. Tylko plantkon i najgorsze ścierwo kupi tę grę i bedzie jarało się cinematic experience kiedy prawdziwi gracze będą zdychali po 1000 razy w Project beast - xbot mode off

Opublikowano

Moje pierwsze skojarzenie U2 i ten pokaz ze śmigłowcem.

Opublikowano

Czyli konsolowcy, a szczególnie fani PlayStation, powinni być zachwyceni.

Opublikowano

Czyli konsolowcy, a szczególnie fani Uncharted, powinni być zachwyceni.

Ano.

Opublikowano

A fani x-boksa powinni po niej jechać. Ale jakoś nagle część z nich zaczęła się tą grą jarać. Dziwne.

Opublikowano

To się dzieje kiedy dopuści się do głosu kolesia, który nie ograł To The Moon:

Remedy znów poda nam najlepiej opowiedzianą historię tej generacji, biję pokłony :)

Opublikowano

QB zapowiada się jak gra dla fanów Playstation.

Opublikowano

A fani x-boksa powinni po niej jechać. Ale jakoś nagle część z nich zaczęła się tą grą jarać. Dziwne.

bo to Remedy, nie będzie walenia z kapiszonów.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Fajne bullshoty z tego QB. No ale to tylko przedsmak tego co zaserwują firmy na E3.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że gra wygląda obiecująco. Jednak wyjątkowo w tym roku w pierwszej kolejności czekam na Nintendo Show. Sony poraz setny potwierdzi prace nad Ostatnim Strażnikiem, nowe materiały z The Order czy Uncharted. Marzy mi się jednak powrót Rudego na scenę.

Opublikowano

Might be due to the fact that the servers are region based. The number of players online shown in the menu's is based on the amount of players on your server at that time I think. Otherwise, that's a shock as big as any.

No ale wiadomo, lepiej pominąć ten "szczegół".

A czemu to nie pomijać skoro to nie ma większego znaczenia, grałem w killzone'a tuż po premierze i max populacja jaka widziałem to 3-4 tysiace. Poza tym gość z gafa nie ma żadnego potwierdzenia poza "I think".

Widać jak killzone umar. Ile teraz na allegro stoi, 30zł?

W tej samej cenie co twoj mesjasz Titanfall

Opublikowano

Wszyscy wiedzą że Sony znów rozpierd... M$ na E3 - to jest tak oczywiste jak to, że Uncharted 4 brutalnie zgwałci gałki oczne każdemu xbotowi na tej planecie. Strach xbotów przed kolejną porażką jest cudowny, normalnie miód na moje serce, ból dupska w co drugim poście :D.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Xboty po prezentacji nowego Uncharted odwiedzą lekarza rodzinnego, a on będąc baronem ze szklanką wina w ręce przepisze im krople do oczu oraz skierowanie na terapie do psychologa, w celu uspokojenia organizmu.

Opublikowano

Na razie to bubel od somy zmierza nieuchronnie w kierunku losów Vity :sorcerer: Taka sama polityka.

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Wszyscy wiedzą że Sony znów rozpierd... M$ na E3 - to jest tak oczywiste jak to, że Uncharted 4 brutalnie zgwałci gałki oczne każdemu xbotowi na tej planecie. Strach xbotów przed kolejną porażką jest cudowny, normalnie miód na moje serce, ból dupska w co drugim poście :D.

nie dość, że powtarzasz słowo w słowo linijki xbotów to jeszcze w ogóle nie pokrywa się to z rzeczywistością

bardzo śmieszne 2/10

Opublikowano

Kubson, przykład Vity i 3DSa pokazuje, że bebechy nic nie znaczą.

Zdaje sobie z tego sprawę, tylko z tego co idzie wyczytać w internecie to ani 3ds, a tym bardziej wii u nie sprzedaje sie tak jak zakładano, dlatego wydaje mi sie że mogą pospiesznie wypuścić następcę 3ds

Opublikowano

Na razie to bubel od somy zmierza nieuchronnie w kierunku losów Vity :sorcerer: Taka sama polityka.

Takie brednie to nawet i do CW się nie nadają.

Opublikowano

Na razie to bubel od somy zmierza nieuchronnie w kierunku losów Vity :sorcerer: Taka sama polityka.

Tylko szkoda że sprzedaż początkowa jest przeciwna Twojemu fanatyzmowi.

Opublikowano

Rozwala mnie nazywanie kapiszonami uncharted a w takim alanie strzelania jest dwa razy więcej i na dodatek tam to można powiedzieć że wali się z kapiszow do kombajnow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.