Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Wojny są zawsze na serio, ale dowolny tekst obraca się w żart tylko kiedy dowiadujesz się, że jesteś w błędzie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 658,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jak będą pokazywać HL3 to pewnie zrobią własną konferencje. Gruby jako Creative Director. Cały internet leży. ND i R* Zakończą działalność po tym wydarzeniu.

Opublikowano

To było genialne, 0:10 oh my god! poleciało z widowni, zaskoczenie było ogromne po tym co grubas mówił wcześniej o Sony.

Opublikowano

Co? Half-Life na konfie Sony? Wy naprawdę macie już niezłe majaki od tego wina i braku gier. Polecam przerzucić się na jakąś sensowną platformę. X1, PC, WiiU, wszystkie oferują więcej niż PS4. Chyba nawet przy PS3 można się lepiej bawić (Persona 5), nie mówiąc już o X360 (FH2 :wub:).

Zestawianie x-szrota i pc-crapa z WiiU... :rofl: Ile ty masz lat, 20?

Opublikowano

Bluber kiedy kupujesz wiiu? pogramy sobie w mario kart.

Odpisywałem w temacie MK8. Wstępnie jest to termin po wakacjach (bo po co kupować teraz konsole i ma leżeć co nie).

A czemu by leżała? Przecież jest pełno exów, a zamiast 24 h na forumku siedzieć można po 1-2 h dziennie np na mesjasza MK8 poświęcić, no ale kto co lubi...

Nie będzie mnie w domu na wakacje.

yyyyyy co to są wakacje ?

Opublikowano

Nie chciało się nosić teczki to trzeba nosić woreczki.

Opublikowano

20 lat na karku, wyrosło się już z pedalskich gierek dla dzieci ;\

Czego wszystkie xboty to takie gówniarze. jak graczę ogrywała gry typu FFVII to oni szczali jeszcze w gacie.

Opublikowano

Kolejna dziś gra zapowiedziana na PS4:

Watch Cats hehe. Wygląda ciekawiej od waszych AAA gunwienek.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Czemu nikt nie zapowiada gier na xbona, tylko wszystko trafia na PS4?

Opublikowano

KRÓL SPENCER chwali $ony że będzie miało dobrą konfe na E3, prawdziwy dżentelmen i człowiek z klasą, wie że rozpierdoli ich na atomy a mimo to dodaje im otuchy a jak tam w oborze $ony ?   :)

nowa Zelda to pewniak ?

Opublikowano

Szczerze nie wiem czemu.

nowa Zelda to pewniak ?

Yes.

Opublikowano

nowa zelda pewniak, pytanie tylko o date premiery

Opublikowano

Bo zginelyby miedzy reklamami w dashu na XOne.
Opublikowano

20 lat na karku, wyrosło się już z pedalskich gierek dla dzieci ;\

Czego wszystkie xboty to takie gówniarze. jak graczę ogrywała gry typu FFVII to oni szczali jeszcze w gacie.

Nie lepiej było w szkole siedzieć, dziadku? Powyższe zdania ciężko w ogóle uznać za napisane w języku polskim.

Opublikowano

ciekawe jaką sprzedaż miało by playstation 4 gdyby w polsce sprzedawcy podjęli temat klauzuli sumienia.

,

Opublikowano

Nie chciało się nosić teczki to trzeba nosić woreczki.

No faktycznie trochę musiałem ponosić woreczków z cementem jak mi dom budowali, w którym zagrywam się teraz w genialne Mario Kart, na przemian w piękne multiplatformy z PS4...

Opublikowano

KRÓL SPENCER chwali $ony że będzie miało dobrą konfe na E3, prawdziwy dżentelmen i człowiek z klasą, wie że rozpierdoli ich na atomy a mimo to dodaje im otuchy a jak tam w oborze $ony ? :)

nowa Zelda to pewniak ?

Dżentelmen, szkoda tylko ze podczas zapowiedzi XOne jego koledzy z pokoju rzucili się na graczy jak na biało skórą turystke w małej Indyjskiej wiosce.

Co jedni poczuli uraze i zażenowanie wobec M$ innym nawet się to spodobało.

Opublikowano

KRÓL SPENCER chwali $ony że będzie miało dobrą konfe na E3, prawdziwy dżentelmen i człowiek z klasą, wie że rozpierdoli ich na atomy a mimo to dodaje im otuchy a jak tam w oborze $ony ?   :)

nowa Zelda to pewniak ?

Raczej już szuka wytłumaczenia i przeprasza za poniesioną porażkę.

Generalnie i tak uważam, że więcej gier pokaże Microsoft. Ja głównie liczę na Uncharted i mam nadzieję, że ND pokaże wszystkim deweloperom, że jest coś takiego jak grafika i "grafika od Naughty Dog".

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Kolejna dziś gra zapowiedziana na PS4:

Watch Cats hehe. Wygląda ciekawiej od waszych AAA gunwienek.

Po ograniu scotta pilgirma szczerze ye.bie tego typu indycze kloaki. Gra z grafika jak z bajek dla 5latkow o kocie co skacze po kablach. #ojapier.dole.

Opublikowano
Po ograniu scotta pilgirma szczerze ye.bie tego typu indycze kloaki. Gra z grafika jak z bajek dla 5latkow o kocie co skacze po kablach. #ojapier.dole.

Super logika, kolego.

Opublikowano

Ja to wam powiem ze zwątpie w Sony jesli nie pokaza nic zwiazanego z Gran Turismo, jako dzielnie broniący matki Sony mogę ponieść tego konsekwencje.

Opublikowano

Super logika, kolego.

Ale w ktorym miejscu?

Opublikowano

Super logika, kolego.

Ale w ktorym miejscu?

Chcesz skreślić inne indyki, tylko dlatego, że Ubi wydało kiedyś jakiegoś crapa. Jak spalisz się na Watch Dogs, to zamierzasz nie kupować gier od R* czy Valve?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.