Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nowy dzień, nowa zapowiedziana gra na PS4. Wygląda... awesome. Nastawiona na multi.

Sprawdziłem na PC, nie zawracajcie sobie nawet głowy.

Przecież to jest darmowe na PC, więc nawet w Plusie się nie opłaca. Next!

Edytowane przez Szatanek

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja jutro akurat kupuje taki tablet :D

[*] Windows RT
Windows 8.1 z darmowym officem, MS taki dobry ♡

a to przepraszam

Opublikowano

Tak w ogóle to Rockstar mają coś zapowiedziec na E3, czy jak zwykle mają w (pipi)e targi? 

Opublikowano

Agenta na PS4

Opublikowano

Nowy dzień, nowa zapowiedziana gra na PS4. Wygląda... awesome. Nastawiona na multi.

Nie ta platforma. Gdyby wychodziło na xbone, to Macio już by smażył poemat o funie i miodności.

Opublikowano

Daamn, tak chciano zeby konsole otworzyly sie na indyki i inne tego typu (pipi)y, ze teraz na PS4/XONE w glownej mierze beda wychodzic tytuly wlasnie w takim stylu (no i odgrzewane kotlety z poprzednich generacji). Oj zle sie dzieje. 

Opublikowano

Daamn, tak chciano zeby konsole otworzyly sie na indyki i inne tego typu (pipi)y, ze teraz na PS4/XONE w glownej mierze beda wychodzic tytuly wlasnie w takim stylu (no i odgrzewane kotlety z poprzednich generacji). Oj zle sie dzieje. 

Dokładnie, źle się dzieje, jak my mamy przeżyć ten ładunek kreatywności i odmiennych stylów graficznych?

Opublikowano

Remastery nikogo, tak twierdzą xboty, także tylko będą zaśmiecać czas na konferencji.

Jak sie czasem skupisz, wysilisz i zaprzesz to potrafisz cos sensownego napisac. Gratulacje. W tym miesiacu to chyba juz 2 dobry post twojego autorstwa. Jestem pod wrazeniem.

hey-you-can-do-it.jpg

Opublikowano

1314138883.jpg

Pomyśleć że M:SS tak miał wyglądać , tyle że (pipi)ane SE przykręciło kurka i wyszło im co wyszło :(

Opublikowano

Nie ta platforma. Gdyby wychodziło na xbone, to Macio już by smażył poemat o funie i miodności.

Gdyby Ciebie jarało coś więcej oprócz "1080p" to może wreszcie zacząłbyś się cieszyć grami, a nie tylko liczył piksele.

Opublikowano

Co to jest m:SS ?

Murdered: Soul Suspect

Opublikowano

Gdyby Ciebie jarało coś więcej oprócz "1080p" to może wreszcie zacząłbyś się cieszyć grami, a nie tylko liczył piksele.

jakimi grami... :P
Opublikowano

Gra w Watch Dogs w 900p. więc chyba jara się także grami.

Opublikowano

35288947.jpg

Opublikowano

Nie pomagasz koledze :teehee:

Opublikowano

Proszę jakim Macio się nagle stał w oczach botów doskonałym dyskutantem o ostrym piórze, jak tylko przeszedł na ich stronę. :teehee:

Opublikowano

Chyba Ty.

Opublikowano

No ale to prawda. Soul, ty pierwszy sie spusciles, przyleciales podniecony do CW, ze macio, stary wyjadacz, przejrzal na oczy.

Opublikowano

Ale Ty głupi czez jesteś to szok, tylko Ty trollujesz reszta jest full poważna c'nie?

Wytykam ludziom błędy za które powinni przeprosić na kolanach, jak byś czytał każdy post a nie co drugi wystąp to może byś wiedział o co chodzi.

Po za tym bądź grzeczny bo zacznę do Ciebie dzwonić o 3 nocy, na (pipi) Ci to.

Opublikowano

Nie pomagasz koledze :teehee:

No nie wiem, znajomi którzy graja, cenią sobie ten tytuł. Sam oceniać nie będę, bo jeszcze nie posiadam gry w domu.

Opublikowano

Hehe, w sumie nie jest mi to potrzebne ;DDD

Opublikowano

A wcześniej zdanie 6xKnack nikogo nie obchodziło, to teraz nagle jest zauważony... Gadanie do kamery, oh yeah, 100 dolarów tylko... Ehh.

Coś zabolało chyba, bo nawet dostałem minusa od Ciebie. Nie czaję. "6xKnack" był tutaj wypominany tygodniami, a gadanie do kamery jest z całą pewnością lepsze od chwilowo bezużytecznego panelu dotykowego.

Teraz Kinect Sports Rivals jest tak rajcowne, ze nie do opisania! GOTY !  :teehee:

Maciomaniak potwierdza XBL lepszy niż PSN, Kinect i gadanie z nim to mega patent, FM wygląda bardzo ładnie lepiej niż na hejtowanych fotach !!!

A pad i jego wibracje to małe mistrzostwo świata!

Ale skorzystal z gadania z PS4 ?

Korzystałem z gadania na PS4 kiedy tylko się dało, ale działało w kratkę. Raz lepiej, raz gorzej. Jednak sama funkcja komend głosowych w przypadku Sony została dodana w bonusie. Microsoft przygotował to znacznie lepiej. Powiedzenie "Xbox, Record That" ma w sobie znacznie więcej sensu niż komendy "PlayStation, start videoclip", a później "PlayStation, save videoclip". Co faktu nie zmienia, że większość tutaj ma na komendy głosowe "wywalone". Nic dziwnego, na PS4 korzystanie z nich nie sprawiało frajdy.

Maciomaniak potwierdza XBL lepszy niż PSN, Kinect i gadanie z nim to mega patent, FM wygląda bardzo ładnie lepiej niż na hejtowanych fotach !!!

A pad i jego wibracje to małe mistrzostwo świata!

Ze mna nie gada, ja wiem ze nie szanowalem marki, ale nawet nikt nie chce mi pomoc z problemem jaki mam z Kinectem bo baza uzytkownikow na tym forum jest rowna ilosci palcow na jednej dloni.

Wibracje w padzie to mistrzostwo, juz dawno o tym pisalem.

A wcześniej zdanie 6xKnack nikogo nie obchodziło, to teraz nagle jest zauważony... Gadanie do kamery, oh yeah, 100 dolarów tylko... Ehh.

Dokladnie, jak przechodzil 6x Knacka to byla beka, a jak teraz ma podniete z Kinect Sports to wszyscy mu klaszczą, beka

Podnieta z Kinect Sports jest wyłącznie dlatego, że to za(pipi)ista gra na spędzanie czasu ze znajomymi. Można się przy tym bawić godzinami, a rywalizacja i tak się nie nudzi. Nie wyobrażam sobie grać w to w pojedynkę, ale znajomi wpadają do mnie często, poza tym gram w to tez z dziewczyną i śmiechu mamy przy tym co nie miara. Rewelacyjna sprawa. Zasadnicza różnica między miodnością Knacka, a tym jest taka, że to zupełnie inne gry i wiele osób zlewa, moim zdaniem niesłusznie, Kinect Sports Rivals.

Jeszcze zapomniał dopisać,ze między 720 a 1080 nie ma praktycznie żadnej różnicy.No i dostał w końcu mega aplikacje takie jak twitch i skype o których zawsze marzył.

Nigdy nie napiszę, że nie ma różnicy między 720p, a 1080p, bo jest i ją widać. Tyle tylko, że Sony w tej całej pogoni za cyferkami gdzieś zgubiło grywalność. Aplikacji Twitcha jeszcze nie odpalałem, ale możesz mi wierzyć, że Skype się mega przydaje. Tym bardziej, jak masz z kim gadać i do kogo dzwonić. Nie muszę ustawiać tabletu obok siebie, mogę połączyć się poprzez snap i to jest świetne rozwiązanie. Dla MNIE.

Ano, wibracje świetna sprawa, szkoda tylko, że według mnie, poprzedni pad był wygodniejszy.

Rzadko się spotykam z taką opinią, ale tego czepiać się nie będę. Kwestia gustu ;) Nie uważam, żeby DS4 był słaby, bo jest zdecydowanie lepszy od DS3 i to świetny kontroler. "Problem" w tym, że Microsoft ma lepszego pada. Pod względem wyprofilowania, rozwiązań czy wibracji, albo analogów. Nawet spusty i bumpery są tu lepsze. Nie masz wrażenia, że ten kontroler za chwile się rozleci. Nie musisz usilnie dbać o "grzybki", nie obawiasz się, że po chwili któryś z bumperów czy spustów zostanie wewnątrz obudowy. To zasadnicza różnica. Poza tym wykonany jest z lepszych materiałów.

Typowy przykład "wydałem kasę = GOTY", a myślałem że tylko Czezky taki jest :P

Bzdura. W przeciwieństwie do wielu osób tutaj, mam realne porównanie, a widzę, jak dobrze bawiłem się przy PS4 i jak bawię się przy Xboxie One. Przekreślanie tej konsoli ze względu na "720p" to wielka strata, bo omija Was dobry sprzęt. Forza 5 to zdecydowanie najładniejsze wyścigi na next-genach (aktualnie), Killer Instincts to najładniejsza bijatyka, a Kinect Sports Rivals to najlepsza gra wykorzystująca kontrole ruchową. I każda z tych gier jest stworzona do zabawy w kilka osób. Czy we dwie czy po multi. Odnoszę wrażenie, jakby niektórzy nie mieli żadnych znajomych. Microsoft opracował kilka rozwiązań, które się po prostu sprawdzają.

Natomiast absolutnie nie twierdzę, że PS4 to słaby sprzęt. To świetna konsola, będzie mieć masę dobrych gier, w dodatku technologicznie to potworek. Ale Xbox One dostarcza więcej frajdy. Po prostu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.