Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Maciomamiak jakie posty pisze na A3...w takim tepie bedziesz musial ladowac baterie czesciej niz pada od PS4 :P

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 622,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A wcześniej zdanie 6xKnack nikogo nie obchodziło, to teraz nagle jest zauważony... Gadanie do kamery, oh yeah, 100 dolarów tylko... Ehh.

Coś zabolało chyba, bo nawet dostałem minusa od Ciebie. Nie czaję. "6xKnack" był tutaj wypominany tygodniami, a gadanie do kamery jest z całą pewnością lepsze od chwilowo bezużytecznego panelu dotykowego.

Generalnie miał być plus za rozpisanie, musiałem się rozpędzić :)

Ano, wibracje świetna sprawa, szkoda tylko, że według mnie, poprzedni pad był wygodniejszy.

Rzadko się spotykam z taką opinią, ale tego czepiać się nie będę. Kwestia gustu ;) Nie uważam, żeby DS4 był słaby, bo jest zdecydowanie lepszy od DS3 i to świetny kontroler. "Problem" w tym, że Microsoft ma lepszego pada. Pod względem wyprofilowania, rozwiązań czy wibracji, albo analogów. Nawet spusty i bumpery są tu lepsze. Nie masz wrażenia, że ten kontroler za chwile się rozleci. Nie musisz usilnie dbać o "grzybki", nie obawiasz się, że po chwili któryś z bumperów czy spustów zostanie wewnątrz obudowy. To zasadnicza różnica. Poza tym wykonany jest z lepszych materiałów.

IMO wolę DS4, ale to głównie dlatego, ponieważ bumpery to katastrofa, używanie ich jest bardzo męczące, do tego spusty popsuli, wiadomo, dodali wibracje. Po prostu wolałem pada z 360. z DS4 jest tak, że Sony nie do końca go przetestowało, słaba bateria, gałki szybko się ścierają, ale w innych aspektach dla mnie ideał. Ale to już sprawa mocno indywidualna.

Opublikowano

Kozak.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Generalnie miał być plus za rozpisanie, musiałem się rozpędzić :)

IMO wolę DS4, ale to głównie dlatego, ponieważ bumpery to katastrofa, używanie ich jest bardzo męczące, do tego spusty popsuli, wiadomo, dodali wibracje. Po prostu wolałem pada z 360. z DS4 jest tak, że Sony nie do końca go przetestowało, słaba bateria, gałki szybko się ścierają, ale w innych aspektach dla mnie ideał. Ale to już sprawa mocno indywidualna.

Pewnie, to już sprawa mocno indywidualna ;) Generalnie Sony należą się propsy za ogromny postęp w stosunku do DS3 - w końcu pierwszy w zasadzie w ich długiej historii.

Co do Wiedźmina 3. Pre-order złożony, chce kolekcjonerkę, genialny ten gameplay trailer.

Opublikowano

>gra na next geny pokazująca ich moc

>zapowiada się dobrze

>ma datę premiery

No wreszcie, ile można było czekać

Opublikowano

ktoś słuchał muzyki przed streamem? chcę tytuły. naow.

No też mi wpadły w ucho - chce BIS!

Opublikowano

Muzyka jest wspaniała, co jak co, ale pod tym względem nikt Wiedźmina nie przebił i nie przebija

Lol, nie pamiętam ani jednego motywu z "dwójki".

Opublikowano

Nawet Obama klekal przed Wiedzminem.

Ale za duzo pokazali tym trailerem, szczegolnie dla osob ktore ksiazke czytaly, wolalbm zeby niektore rzeczy zostawili jako znak zapytania do czasu wyjscia gry :).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Pierwsza gra dla której warto kupić nową konsole. Na to czekałem!

dokładnie to samo myślałem gdy skończyłem oglądać trailer

Opublikowano

Do tego open World jak w Skyrim. Dla mnie ograniczenie to największa słabostka wspaniałych poprzedników

Opublikowano

Tutaj macie kulisy powstawania figurki z edycji kolekcjonerskiej ;) Jest genialna.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

fajne ciekawostki z DriveCluba np.  Load times

Despite all of the above, once selected a track will take no more than 15 seconds to load.

Idąc za duchem tematu, uszczypliwie: W Forzy Horizon 2 nie będzie żadnego ładowania i doczytywania (według zapowiedzi) ;)

Opublikowano

Do tego open World jak w Skyrim. Dla mnie ograniczenie to największa słabostka wspaniałych poprzedników

Ano, dlatego nie do końca poprzednie Wiedźminy mi podchodziły, strasznie małe te akty były, teraz na sczęście jest inaczej :D

Opublikowano

Korzystałem z gadania na PS4 kiedy tylko się dało, ale działało w kratkę. Raz lepiej, raz gorzej. Jednak sama funkcja komend głosowych w przypadku Sony została dodana w bonusie. Microsoft przygotował to znacznie lepiej. Powiedzenie "Xbox, Record That" ma w sobie znacznie więcej sensu niż komendy "PlayStation, start videoclip", a później "PlayStation, save videoclip"...

I tutaj skończyłem czytać. Powszechnie wiadomo, że więcej sensu ma jedna komenda, która zapisze ostatnie pięć minut czy ile tam jest standardowo, niż dwie (oraz take screenshot w bonusie - boty nie mają), które pozwalają nagrać dowolny fragment. Niepotrzebnie tak się produkujesz. Już i tak każdy wie, żeś beton. lol

Wiedźmin spoko. Teraz tylko niech jeszcze gameplay z konsol pokażą.

Opublikowano

mówiłem że słaba okładka zwykłej = kozacka kolekcji 

Wiedzmin%203%20kolejkcjonerka.png

Edycja Kolekcjonerska na rynku polskim dostępna tylko w cdp.pl w cenach 349,99 zł na PC oraz 419,99 zł na PlayStation®4 i XBOX One.

cena nawet nie jest zaporowa 

515209771.png

Edytowane przez chris85

Opublikowano

aha z dwoma tytanami w pupie może będzie 1080p/60

Edytowane przez mozi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.