Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie dość że gra szrotowa to jeszcze okładka do kompletu...

'best of e3' xD

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem, niestety powtarzasz klasę.

ileż to bitew wygranych, xbotow przekonanych

Dobrze, ale walcz i przekonuj dalej, uchroń wiele odbytów.

Opublikowano

to, że wyszła na podkonsoli

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Eee jest only on XO , więc inna być nie może :teehee:

Opublikowano

Tzw Forza 4.5, gra dobra, ale nie godna swojego poprzednika, wysrana na szybko na launch

Edytowane przez erix

Opublikowano

Grafika, zawartość, brak Nuerburgringu. Trzeba wymieniać dalej?

Opublikowano

jClGJhESRRyib.jpg

Opublikowano

Tak ragus, właśnie o tym rozmawiamy

D: i drzewa są ważne jak ustalilismy

Edytowane przez Grzegorzo

Opublikowano

Dobra ale nie bij ok?

Cii nie odzywaj się bo do e3 nie dożyjesz Iras cię znajdzie i dopadnie , szkoda życia mówię ci.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Nie dość że gra szrotowa to jeszcze okładka do kompletu...

'best of e3' xD

co szrotowe jest w tej grze?

że połowa tej gry to DLC, że samochody którymi można było jeździć w Forzie 4 tutaj są w DLC, że torów jest dużo mniej.

Opublikowano

No mnie też chvj strzela na politykę Turn 10 w kwestii DLC ale gra nie jest szrotem przez to.

Niesamowita sprawa z rozdzielczością, DF sprawdziło ją w UFC Demo i się okazuje że zarówno na PS4 i XONE gra chodzi w 900p, z tymże nikt tego nie zauważył przez te pare dni xD Ja też z resztą. Wystarczył za to raport DF i już jest (pipi)burza

http://www.eurogamer.net/articles/di...gn=socialoomph

"This limited demo includes just two fighters, Alexander Gustafsson and Jon Jones, throwing down in a single match, but it paints a fairly positive picture. Despite EA Sports focusing on 1080p60 with its suite of launch games, UFC appears instead to operate at 1600x900 on both consoles, making this the third PS4 title to forego a full 1080p presentation, but thankfully the darkened arenas, generous post-processing, and lack of finer distant detail prevent this from ruining the experience and we're still left with a clean presentation. It's only when examining selected anti-aliasing techniques that we see any real differences between the two."

i374JcMre3CRs.jpg

izJ4lmRgtjbS0.jpg

wiele to mówi o tej całej dramie z full hd

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja zauważyłem, spodziewałem się kopa w ryj jaki miałem przy Fight Night Round 3 gdy go odpaliłem na X360, a ukazał mi się obraz nędzy i rozpaczy graficznej.

Opublikowano

Ja zauważyłem, spodziewałem się kopa w ryj jaki miałem przy Fight Night Round 3 gdy go odpaliłem na X360, a ukazał mi się obraz nędzy i rozpaczy graficznej.

Ja również, tylko po co o tym pisać, kiedy gra i tak wygląda i rusza się gorzej od UFC na past-genach.

Opublikowano

No zauwazyliscie ... ze gra nie prezentuje sie jakos specjalnie dobrze. Zapewne chu.ja wiedzieliscie, ze rozdzialka nizsza.

Opublikowano

ufc18big.jpg

takiego chuya że widzicie tu różnicę 180p xD

Tu też nie widzisz?

xo_0.bmp.jpg

Taki xbot, a się screenami z PS4 ratuje, bo przy lepszym AA mniej widać :lol:

Opublikowano

ufc18big.jpg

takiego chuya że widzicie tu różnicę 180p xD

Nie mowie ze widze roznice 180p, mam na mysli ze po uruchomieniu gry na PS4 bo na Xa jej nie sciagalem bo z gory zalozylem ze jest gorsza, zobaczylem golym okiem ze ta ma rozdzielczosc BFa

Opublikowano

Taaa różnica ogromna aż oczy bolą... 

A swoją drogą to yebane z was wzrokowce jak dostrzegacie takie różnice w rozdziałce,rozumiem to w przypadku 1080p i 720p ale przy różnicy 180p?

Polecam odkleić paszcze od TV,przestać liczyć piksele i zacząć czerpać radość z gier a nie z pojedyńczych pikseli.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Są na PS4 osiągnięcia za przeliczenie wszystkich pikseli na ekranie?

W sumie logiczne nie mają w co grać to piksele policzą i czas zleci do kolejnego gifa z jakiegoś gotg.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Takie trochę sranie w banie z tą rozdzielczością.Na TV takie 720p już wygląda spoko patrząc po przykładzie Mario Kart.Wolę już mieć tą niższą rozdziałkę,ale za to lepsze tekstury i porządne AA(tu niestety mk8 zawodzi,bo ząbki są mocno widoczne.To dążenie do full hd za wszelką cenę może się SONY odbić czkawką jeśli gry będą mocno postrzępione.

Mogliby w końcu pokazać Wieśka na konsolach,bo do tej pory to wielka niewiadomo i mam lekkie obawy,że będzie padaka.

Opublikowano

Spoko, rozdziałka się nie liczy, grafika też.

Dziwi mnie że tak to wszyscy lekko przyjmuja, full hd juz w ostatniej generacji mialo byc norma. Po nowej generacji oczekuje rowniez skoku jakosciowego i tego ze ten tv przyda sie do czegos wiecej niz filmy na blu ray.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.