Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No ale blubi ma rację. Już pisałem to kiedyś, ale

>2014

>szanuj PlayStation ponad życie

>nie ograj TLOU przez rok po premierze

p5C6zWm.gif

A my odpowiadaliśmy: Na PS3 jest tyle złotych exów, że nie wyrabiamy.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Odnosnie nadzieji botow na anulowanie TLG (swoja droga obrzydliwe)

tlg.png

Takze lapcie sie za krzesla, its happening

Opublikowano

No fakt ch.ujowe takie gadki na temat rocznej gry są, ale przecież przed premierą tutaj był shitstorm z tymi spoilerami z tlou, że ojezus więc dla mnie recepta jest taka jeśli jakaś gram mnie na tyle interesuje to a) staram się ją przejść w miarę wcześnie unikając przy tym internetu gierkowego na ile się da b) olewam sprawę i nie ciśnieuje się ze spoilerami bo można na nie trafić w każdym zakątku internetu. Więc ku.rwa kazub dlaczego jeszcze nie przeszedłeś The Last of Us? Chłopaki z wawy jak jechali na zlot mieli ze sobą mesjasza nie mogłeś pożyczyć od nich kiedy oni ukończyli?

w du,pie mam zakątki internetu, bo to jedyne forum, na jakie wchodze regularnie, więc dla mnie recepta jest taka, żeby TUTAJ nie było spoilerów. tematu tlou nie czytam, a tu nie zaglądałem od miesiąca, aż do teraz....

no mogłem pożyczyć, ale postanowiłem kupić. zbieram hajs od zeszłego roku

Masz minusa za oszczędzanie glernika, nie sprawiedliwe to

bo skasował xbota i oszczędził sonybota ? PIONA MENDREK ! 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

dobra, nic ci takiego nie zaspoilerowali więc po prostu kupuj teraz, serio warto.

Opublikowano

tlg.png

Jedyne co mnie śmieszy to to, że Sony sądzi, że jeden tweet wystarczy, aby wszyscy znowu zaczęli wierzyć w TLG. Póki gra nie pojawi się na półkach sklepowych to nikt do końca nie uwierzy, że ona faktycznie istnieje.

Opublikowano
  • Autor

No fakt ch.ujowe takie gadki na temat rocznej gry są, ale przecież przed premierą tutaj był shitstorm z tymi spoilerami z tlou, że ojezus więc dla mnie recepta jest taka jeśli jakaś gram mnie na tyle interesuje to a) staram się ją przejść w miarę wcześnie unikając przy tym internetu gierkowego na ile się da b) olewam sprawę i nie ciśnieuje się ze spoilerami bo można na nie trafić w każdym zakątku internetu. Więc ku.rwa kazub dlaczego jeszcze nie przeszedłeś The Last of Us? Chłopaki z wawy jak jechali na zlot mieli ze sobą mesjasza nie mogłeś pożyczyć od nich kiedy oni ukończyli?

w du,pie mam zakątki internetu, bo to jedyne forum, na jakie wchodze regularnie, więc dla mnie recepta jest taka, żeby TUTAJ nie było spoilerów. tematu tlou nie czytam, a tu nie zaglądałem od miesiąca, aż do teraz....

no mogłem pożyczyć, ale postanowiłem kupić. zbieram hajs od zeszłego roku

Masz minusa za oszczędzanie glernika, nie sprawiedliwe to

bo skasował xbota i oszczędził sonybota ? PIONA MENDREK ! 

Po poscie Lucka w ogole bys sie nie skminił o co chodzi.

Akurat to Sonybot cie posłał na deski.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Sonyslave nie graja przeciez w gry. To ze last of us nie ograny to zadna niespodzianka. Stad beka z nich zawsze na propsie. Yeti, waldki, irasy, figaro i spolka to wstyd i kpina gamingu.

Opublikowano

dobra, nic ci takiego nie zaspoilerowali więc po prostu kupuj teraz, serio warto.

WIELKI SPOILER Z TLOU

Teraz kazub nie będzie odczuwał nerwówki za każdym razem gdy życie joela i ellen page będzie zagrożone

Opublikowano

Najwieksze klapki tutaj nie ograly polowy EXow na swoja konsolke wiec go figure

Opublikowano

dobra, ale nie rozmawiajcie teraz o tych spoilerach nawet w spoilerach, bo mnie denerwujecie

Opublikowano

uwaga, mega spoiler z tlou

już jutro project beast <333 kto zostaje w nocy?

Opublikowano

Nie prowokuj, nie chcę znowu zarywać nocki.

Ps: zdrajca!

Opublikowano

Mógłby ktoś przypomnieć link który prowadzi do tematu wolnego od spoilerow, Sony konferencji nie dam rady zobaczyc, bo na 8:00 do pracy w środę.

Opublikowano

"Thomas Was Alone" od Bithela byl raczej niestrawny wiec bym sie nie napalal. Koles potrafi poleciec w indie-grafomanie-2deep4u chociaz przynajmniej mechanika nie kuleje. No i nie robi walking simulators.

Opublikowano

Mógłby ktoś przypomnieć link który prowadzi do tematu wolnego od spoilerow, Sony konferencji nie dam rady zobaczyc, bo na 8:00 do pracy w środę.

Przed, przedostatni post w temacie o targach. Pan Figaro był miły i podał.

Opublikowano

> The Witness

> Project Heera

> Quadrilateral Cowboy

> Hotline Miami 2

> Nintendo

> nie wiem co z tego będzie na E3

> ciul mnie to

> Indiecade już nie jest częścią E3 tylko będzie w październiku? Ciul

> Jakie gry pokaże Nintendo?

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Nie prowokuj, nie chcę znowu zarywać nocki.

Ps: zdrajca!

może jakiś czacik w pokoju emo?

Opublikowano

To będzie ciężka noc. Nie mówiąc już, iż połowa forumka znowu zacznie się podszywać pod innych.

Opublikowano

znowu bede bo znowu wierze w 15 exów sony w 2014

Opublikowano

pokój Emo na interii

ostatnio było bardzo zabawnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.