Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 618,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Za 6 godzin zaczniemy podziwiac kleske Microsoftu! ide kupic browary i popcorn, a na konfe Ninny przygotuje szampana

To kup lepiej wóde bo będziesz musiał utopić smutki :-D

Opublikowano

>Zelda: Blood Pact

skończyłem czytać

Co za debile wymyslaja te listy to ja nawet nie wiem.

Nintendo, Zelda i "krew" w tytule. Ja (pipi)e.

Opublikowano

1601324_10152446051747381_58291623204296

ponoć graficznie pc = next gen :teehee:

Opublikowano

Te tanie kompy do grania !  :teehee:  I tak wszyscy pewnie maja tego Radeona od 3 lat w zestawie za 1500 zł.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ten minimalny to za 250 zł na allegro jest, więc jak w mordę strzelił do zestawu za 1,5k.

A ten rekomendowany to koło 4 stówek jest, przecueż to nie jest dużo. Izi doje,bałeś jak dzik w sosnę

Na dodatek kąsolomaniaków du,pka piecze, że PC już w tym roku dostają nowy silnik? Takie piractwo, pc #nikogo a tutaj proszę, nie trzeba już kupować PS4 by napier,dalać w ukochaną FIFKĘ

Opublikowano
  • Autor

To juz lepiej kupic Xboxa 360 w cenie karty graficznej bo to 5770 jest na poziomie obecnych smartfonów.

Opublikowano

no pomijajac fakt, ze akurat minimalne beda znacznie odbiegac od nextgenow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak tam klapki? Gotowe na pogrom ze strony Microsoftu i Nintendo?

Opublikowano

Raven nie zapominaj że Fifa na current-genach chodzi w 1080/60 a na karcie za 250zł raczej trudno tego oczekiwać. 

Opublikowano

Gdzie moge kupic nowego Radeona HD 6870 za 4 stowki ? 

Wziałbym na odsprzedaż !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

To juz lepiej kupic Xboxa 360 w cenie karty graficznej bo to 5770 jest na poziomie obecnych smartfonów.

To jeszcze źle, że można grać na słabym sprzęcie? Jakby dali wymagania jak do w_d to też by du.pka piekła.

Aha obecne smartfony to gierki w 1080p, nie wiem konsolomaniaki czy dobrego przeciwnika sobie wybraliście, bo niektórzy mogą słabo wypaść xDD

Opublikowano

beka z pc wersji wolfa i w_d trochę ucichła, to master złodzieje wypełzły z nor.

Opublikowano

Gdzie moge kupic nowego Radeona HD 6870 za 4 stowki ?

Przecież to jest karta z 2011, nikt już nówek nie sprzedaje. Wyraźnie napisałem, że patrzyłem na allegro. Podesłać Ci linka, nie umiesz wpisać w wyszukiwarkę?

Opublikowano

w sumie racja.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak tam klapki? Gotowe na pogrom ze strony Microsoftu i Nintendo?

Jak tam bociarnia? Juz przewieszeni przez biurka i du.pa nasmarowana cebula przed corocznym dymaniem?

Opublikowano

Umarł król, niech żyje król! Sony kończy ostatni rok fiskalny jako lider na rynku sprzedaży konsol. Ostatni raz firma odnotowała taki wynik w 2006 roku, ostatnim przed trwającą kilka lat hegemonią Nintendo.

Sony może pochwalić się wynikiem 18,7 mln sprzedanych konsol. To o ponad dwa miliony więcej niż Nintendo (16,3) – donosi Nikkei Business Daily, na które powołuje się Yahoo! Finance.

Z raportu przygotowanego przez Nikkei dowiadujemy się także, że nic zapowiada, aby firma w najbliższym czasie miała oddać pierwsze miejsce. Do końca roku Nintendo ma zaplanowanych zaledwie kilka wartych odnotowania premier, więc Sony pozostanie na szczycie.

Wzrost sprzedaży zaliczył również Microsoft (dokładnie o 11% względem poprzedniego roku), na co oczywiście wpływ miała premiera Xboksa One. Łącznie gigant z Redmond sprzedał 11,6 mln konsol.

http://www.pssite.com/news-33692-pierwszy_raz_od_osmiu_lat_sony_notuje_lepsza_sprzedaz_konsol_od_nintendo.html

Opublikowano

Beka, te wymagania fify jako argument na wyższość konsol nad PCtami  :teehee: Wy siebie sami czytacie w ogóle?

Poza tym same wymagania są zawyżane, tak jak i w przypadku W_D. Wg wymagań ta gra powinna chodzić u mnie jak goowno czyli tak jak na konsolach a okazuje się, że nawet frapsem gameplay w 30 klatkach i fullHD mogę nagrać.

Mogliście się trochę bardziej postarać, jakieś domniemane wymagania Star Citizena wrzucić albo Wieśka 3 na rekomendowanych.

Opublikowano

ale to te wymagania fify są duże czy co, bo się pogubiłem xD

Opublikowano

Nie od dzis wiadomo Adi ze Twoj i Ravena komputer uchodza za najlepsze w internecie, juz dawno wam pisalem zebscie wyslali je do eurogamera albo df bo tam co chwile maja problemy na pc, a to z wd a to z wolfem

Opublikowano

He hehe beka,ze ktoś gra w ogóle Fife na PC.

Sciagnelem sobie Fife 14 na pieca i miałem wrażenie,ze gram wersje z 2011.

Wersja na ps4 jest za(pipi)ista, animacje,ruchy zawodników, detale.

Jeśli ktoś nie lubi piłki nożnej i nie jest jej fanem to można na PC pograć.

Edytowane przez KarolFanbojSony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.