Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

narzekacie na skiny? A co powiecie na to?

"Przybyła runa demona" :facepalmz: :whyyy: całkowicie wyprane z klimatu :/ 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 189,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

Współczuję tym, co będą grać w gierkę po naszemu

A jak komentatorzy to po dzisiaj the best są ci z UT :banderas:

Opublikowano

Nie brzmi tak źle, narzekanie na dubbing PL jest tendencyjne. W Halo5 dubbing w multi jest całkiem OK, narrator bardzo się postarał. Ten tu też całkiem całkiem. Swego czasu grałem w Dooma 3 na PC z Polskim dubbingiem i to była tragedia, co drugą rolę dostał jakiś typ którego kojarzyłem z serialu Na wspólnej. To było złe.

Opublikowano

narzekacie na skiny? A co powiecie na to?

"Przybyła runa demona" :facepalmz: :whyyy: całkowicie wyprane z klimatu :/

Facepalm, nigdy w zyciu po Polsku :D

Podobnie brzmi jak tutaj hahaaha:

m-m-m-m-m-m-mooonster kiiiil :fsg: wspomnienia 

Opublikowano

Nie brzmi tak źle, narzekanie na dubbing PL jest tendencyjne. W Halo5 dubbing w multi jest całkiem OK, narrator bardzo się postarał. Ten tu też całkiem całkiem.

Zgadzam się.

"Tracicie honor, język, mowę

Mówiąc, że to postępowe"

Horytnica - już nie musicie umierac

Opublikowano

Troszkę odejdę od tematu Dooma ale napiszę o dubbingu.
W przypadku tytułów takich jak Uncharted 3 nie trawię dubbingu (mimo, że został oceniony wysoko). Dlaczego ?
Ponieważ w wersji angielskiej mamy do czynienia z motion capture i całość trzyma się kupy. W wersji polskiej pan siedzi sobie wygodnie w studio, czyta z kartki i nigdy nie wczuje się tak dobrze w postać :) Różnica zdecydowanie zauważalna.

Dla równowagi nie wyobrażam sobie gry w Wiedźmina w języku innym niż polski.

A Doom ? Poczekamy, zobaczymy. Na pewno spróbuję po polsku :)

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Jezu jak to się prezentuje. Jeszcze dwa miesiące. Ale będzie grane. :fsg: 

Opublikowano

Infernal wygląda kozacko :)

Miło by było jakby pojawiłą się nowa odsłona q2dm1  oraz q3dm7. q3dm6 :)

Edytowane przez kufir

Opublikowano

preorder na kolekcjonerkę złożony :)

dobrze że wcześniej wychodzi ratchet i quantum to umilę sobie wyczekiwanie na doom'a

Opublikowano

Przepiękne, już dawno się tak nie jarałem fps'em. Jak im wyjdzie ten tytuł to może są jakies szanse na nowego dobrego Quake'a.

Opublikowano

Hmm, może dla tego multi powrócę do strzelanek FPP.

Singiel za to obstawiam na prawdziwe 5/10.

Opublikowano

Ja też dla Doom'a wracam do multi strzelanek - ostatnia produkcja, która sprawiała radość to Bad Company 2, więc pewnie na początku będę odstawał :)

Opublikowano

Ale te korytarze wymazane krwią super wyglądają :fsg:

Opublikowano

Już dawno nie miałem tak jasno, prosto i świetliście wytyczonej ścieżki jeśli chodzi o gry w krótkim horyzoncie czasowym. W kwietniu będę umierał w Dark Souls 3, natomiast w maju będę.....nappppppppppppyerdalał w MULTI Doom 4  :banderas:

Opublikowano

Multi fajne coś podobnego do QLive ale ja ciągle licze na miazdrzący długi i wymagający tryb single player :)

Edytowane przez kufir