Opublikowano 10 marca 20169 l narzekacie na skiny? A co powiecie na to? "Przybyła runa demona" :facepalmz: całkowicie wyprane z klimatu Edytowane 10 marca 20169 l przez Rayos
Opublikowano 10 marca 20169 l Współczuję tym, co będą grać w gierkę po naszemu A jak komentatorzy to po dzisiaj the best są ci z UT
Opublikowano 10 marca 20169 l narzekacie na skiny? A co powiecie na to? https://www.youtube.com/watch?v=cVubq-dRvj0 "Przybyła runa demona" :facepalmz: całkowicie wyprane z klimatu Facepalm, nigdy w zyciu po Polsku Podobnie brzmi jak tutaj hahaaha: https://youtu.be/MwxjYFqP35A Edytowane 10 marca 20169 l przez TrueGrand
Opublikowano 10 marca 20169 l Nie brzmi tak źle, narzekanie na dubbing PL jest tendencyjne. W Halo5 dubbing w multi jest całkiem OK, narrator bardzo się postarał. Ten tu też całkiem całkiem. Swego czasu grałem w Dooma 3 na PC z Polskim dubbingiem i to była tragedia, co drugą rolę dostał jakiś typ którego kojarzyłem z serialu Na wspólnej. To było złe.
Opublikowano 10 marca 20169 l narzekacie na skiny? A co powiecie na to? "Przybyła runa demona" :facepalmz: całkowicie wyprane z klimatu Facepalm, nigdy w zyciu po Polsku Podobnie brzmi jak tutaj hahaaha: m-m-m-m-m-m-mooonster kiiiil wspomnienia
Opublikowano 11 marca 20169 l Nie brzmi tak źle, narzekanie na dubbing PL jest tendencyjne. W Halo5 dubbing w multi jest całkiem OK, narrator bardzo się postarał. Ten tu też całkiem całkiem. Zgadzam się. "Tracicie honor, język, mowę Mówiąc, że to postępowe" Horytnica - już nie musicie umierac
Opublikowano 11 marca 20169 l Troszkę odejdę od tematu Dooma ale napiszę o dubbingu.W przypadku tytułów takich jak Uncharted 3 nie trawię dubbingu (mimo, że został oceniony wysoko). Dlaczego ?Ponieważ w wersji angielskiej mamy do czynienia z motion capture i całość trzyma się kupy. W wersji polskiej pan siedzi sobie wygodnie w studio, czyta z kartki i nigdy nie wczuje się tak dobrze w postać Różnica zdecydowanie zauważalna.Dla równowagi nie wyobrażam sobie gry w Wiedźmina w języku innym niż polski.A Doom ? Poczekamy, zobaczymy. Na pewno spróbuję po polsku Edytowane 11 marca 20169 l przez giger_andrus
Opublikowano 16 marca 20169 l Mapa Disposal tak troszkę przypomina jeden korytarz z e1m1 z jedynki. Dobrze widzieć znowu plansze z kwasem
Opublikowano 17 marca 20169 l Infernal wygląda kozacko Miło by było jakby pojawiłą się nowa odsłona q2dm1 oraz q3dm7. q3dm6 Edytowane 17 marca 20169 l przez kufir
Opublikowano 17 marca 20169 l preorder na kolekcjonerkę złożony dobrze że wcześniej wychodzi ratchet i quantum to umilę sobie wyczekiwanie na doom'a
Opublikowano 20 marca 20169 l Przepiękne, już dawno się tak nie jarałem fps'em. Jak im wyjdzie ten tytuł to może są jakies szanse na nowego dobrego Quake'a.
Opublikowano 20 marca 20169 l Hmm, może dla tego multi powrócę do strzelanek FPP. Singiel za to obstawiam na prawdziwe 5/10.
Opublikowano 20 marca 20169 l Ja też dla Doom'a wracam do multi strzelanek - ostatnia produkcja, która sprawiała radość to Bad Company 2, więc pewnie na początku będę odstawał
Opublikowano 21 marca 20169 l Nie śledzę sklepów ale Muve.pl się chwali, ze wszyscy którzy opłacą pre order do 02.04 otrzymują dostęp do bety.
Opublikowano 21 marca 20169 l Krwawo A mnie przeciwnie ..... chce się przejść wszystkie tytuły w kolejce zanim nadejdzie maj !
Opublikowano 21 marca 20169 l Freeze tag goty tryb. Sporo się go nagrałem w QLive. Świetnie,że i tutaj będzie.
Opublikowano 21 marca 20169 l Już dawno nie miałem tak jasno, prosto i świetliście wytyczonej ścieżki jeśli chodzi o gry w krótkim horyzoncie czasowym. W kwietniu będę umierał w Dark Souls 3, natomiast w maju będę.....nappppppppppppyerdalał w MULTI Doom 4
Opublikowano 22 marca 20169 l Multi fajne coś podobnego do QLive ale ja ciągle licze na miazdrzący długi i wymagający tryb single player Edytowane 23 marca 20169 l przez kufir