Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mina Królikowskiego z "Tylko Rocka"  xD

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 91,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ZagraniE #1 - DLC https://www.youtube.com/watch?v=_R0nsYMN-yg

• ZagraniE #4 KULISY FUNKCJONOWANIA SKLEPU Z GRAMI KONSOLOWYMI   https://www.youtube.com/watch?v=8MOW0XOLFrU

• Zagranie #1       http://youtu.be/ZckfSxG9FVA

Opublikowano

Ciekawe co odpowie Perez :)

A właśnie, kiedy wreszcie wkładki Alice Cooper, Kiss, Motley Crue? Czemu olewacie amerykański rock?

Opublikowano

Ciekawe co odpowie Perez :)

A właśnie, kiedy wreszcie wkładki Alice Cooper, Kiss, Motley Crue? Czemu olewacie amerykański rock?

A cóż mam odpowiadać? :). HIV wlazł jak do siebie i co tu komentować ;)

Wkładki - absolutnie nie mój temat, co najwyżej mogę przekazać, ale wpływu żadnego nie mam. 

Opublikowano

Malutka ta redakcja, no ale to wina internetu.

Opublikowano

HIV niech poprowadzi coś w stylu skondensowanych niusow z ostatniego tygodnia, w krótkim filmie. Brakuje mi gościa niedzielnego :/

Gość niedzielny jest prowadzony na stronie jednego podcastu. Co niedziela do rosołu. :lapka:

Na YT tez oczywiscie jest.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Gość niedzielny jest prowadzony na stronie jednego podcastu. Co niedziela do rosołu. :lapka:

Wiem, wrzucałem nawet do tematu "Gość niedzielny", ale w chwili pisania tego posta, jeszcze o tym nie wiedziałem.

Świetny film, gdzie mam przegląd całego tygodnia i... to ma tlyko po 1000 wyświetleń. Ludzie, dajcie suby Piotrkowi i ekipie:

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

ja sie dowiedzialem w piatek ze gosc co pracuje przy tym gosciu niedzielnym pracuje u mnie w firmie, w pokoju obok :D ale jeszcze nie wymyslilem jak do niego zagadac ;o

Opublikowano

Jak masz możliwość, to włącz gościa niedzielnego, ustaw volume na maxa i czekaj, aż przyjdzie Cię uciszyć :)

I powiesz coś w stylu "o, masz podobny głoś jak ten gość na filmiku".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne to nowe Zagranie Hiva. Jest klimacik i mądrze prawi. Oby przybyło więcej widzów, bo Oszołom znowu sobie odpuści jak poprzednio.

Opublikowano

ja (pipi)e, na pierwszej stronie masz wszystko

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wrzucanie takich rzeczy to jest brak szacunku dla widza :D

Opublikowano

wrzucanie takich rzeczy to jest brak szacunku dla widza :D

Dlatego ja anulowałem swoją subskrypcję jego kanału. A przecież początkowe vlogi były na bardzo dobrym poziomie, miło mi się go oglądało i ochoczo klikałem na kciuk uniesiony ku górze.

Opublikowano

Pierwsze filmy były ok, też nie rozumiem dlaczego nie skupił się wyłącznie na vlogach. Potem doszły jakieś rowery, śmieci z konsolowiska i kaplica.

Opublikowano

Może wiek już nie ten i Hiv robi ten kanał pod siebie, zamiast dopasować się do widzów. Wrzucanie gameplayów bez komentarza? Tego jest milion :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

On ma zamiar się zadeklarować czy będzie prowadził ten program czy jeszcze tak będzie się męczył sam ze sobą X lat?

Opublikowano

Niestety wygląda na to, że Zagranie zdechło po raz drugi. A zapowiadało się nieźle.

Opublikowano

Obawiam się, że nie. Mógłby przestać się ośmieszać z tym Zagraniem.

Opublikowano

pierdzenie, sra.nie i picie alkoholu/jaranie przed kamerą. Taget na pewno znajdzie pomiedzy 14-20 lat. 

Przynajmniej Xboxa spalił

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Niech Hiv będzie tam poważny w tych filmach. Bo od pierdzenia są inni jutuberzy, a nie HIV.

Opublikowano

Za stary jest, by trafił w niszę, a zresztą za późno zaczął. Wprawdzie nie łysieje, ale takiej mordy dostał - a przynajmniej takiego go pamiętam - że żaden gimnazjalista nawet nie splunie w komentarzu pod filmikiem Zg(Red.)ziola z upadłego magazynu dla byłych graczy.