Opublikowano 20 czerwca 20159 l GameInformer potwierdził, że trzeba grę zaliczyć na 100% by zobaczyć prawdziwe zakończenie.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l ta gra ma jakiś filtr graficzny, czy to screeny z share na ps4 tak niskiej jakości?
Opublikowano 20 czerwca 20159 l share zawsze zbija z jakosci bo fotki sa totalnie skompresowane jest filtr graficzny
Opublikowano 20 czerwca 20159 l A Warner raczej z Batmana nie zrezygnuje, bo za dobrze się sprzedaje. A jak się sprzedał Arkham Origins ? bo to na podstawie jego wyników Warner powinien podjąć decyzję czy ewentualnie warto kontynuować bez Rocksteady.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l GameInformer potwierdził, że trzeba grę zaliczyć na 100% by zobaczyć prawdziwe zakończenie. Co za głupota. Zobaczy się to na yt w takim razie, bo wątpię aby mi się chciało wszystko robić.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Dużo plotek wspomina o Suicide Squad jako następnej grze związanej z DC (ale raczej nie od Rocksteady).
Opublikowano 20 czerwca 20159 l screeny z share kiepsko wygladaja, duzo deszczu chocby brakujeni niski bitrate jpg Edytowane 20 czerwca 20159 l przez Fanek
Opublikowano 21 czerwca 20159 l mega dobry ten batman, formula z arkham city doszlifowana do granic przyzwoitosci, i swietnie to wszystko chodzi sie i rusza sie i jest wyrezyserowane wszystko na silniku gry, po stokroc w tym przypadku wole to, ze gra dziala na eu3,5 niz jakby mialo to chodzic na niezoptymalizowanym ue4 w dropach mimo wszystko jednak licze, ze dane mi bedzie zagrac w sandboxa z batmanem gdzie jednak w miescie sa normalni cywile na ulicach i ruch uliczy ps. rano wyszedl kolejny patch czyli mamy juz dwa patche przed dniem premiery xD
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Powiedzcie jak tam fabula gry? Bo to chyba dosyc wazne w Batmanie. Historia wciaga itp?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l mi sie na razie bardzo podoba btw. jak z trescia fabularna odnosnie stracha na wrogle i harley? to bedzie osobno do wyboru z menu gry czy wzorem AC wplecione w fabule glowna jak misje catwomen? pytam bo kurcze dalej kody nie dzialaja i pewnie dopiero we wtorek zaskocza
Opublikowano 21 czerwca 20159 l ile ważą te patche, pierwszy i drugi? jakby kogoś interesowało w Media Expertach gre bedą mieli w poniedziałek co ciekawe ze strony znikneła wersja na PS4 (pisze tylko przedsprzedaż bez ceny), została tylko na Xbox, chyba tak sie ludzie rzucili Edytowane 21 czerwca 20159 l przez Fanek
Opublikowano 21 czerwca 20159 l pierwszy 3,5gb, drugi nie spojrzalem ale tez dosc dlugo sie sciagal jedyny zarzut jaki widze to ten batmobil, sam w sobie jest swietny ale starcia na ulicach miast z innymi pojazdami to doslownie world od tanks, a jest ich dosc sporo nawet - tutaj ortodoksi moga miec pretensje, ze to nijak sie ma do klimatu mrocznego rycerza i po troche sie tez pod tym podpisuje
Opublikowano 21 czerwca 20159 l I jak to jest rozwiazane, ze batman nie zabija a wali rakietami w auta bandziorow albo w nich z karabinu? Gumowe kule? Po concordii to juz nie przejdzie xD
Opublikowano 21 czerwca 20159 l pierwszy 3,5gb, drugi nie spojrzalem ale tez dosc dlugo sie sciagal jedyny zarzut jaki widze to ten batmobil, sam w sobie jest swietny ale starcia na ulicach miast z innymi pojazdami to doslownie world od tanks, a jest ich dosc sporo nawet - tutaj ortodoksi moga miec pretensje, ze to nijak sie ma do klimatu mrocznego rycerza i po troche sie tez pod tym podpisuje Walczyłeś już z jakimś bossem? Jak wypadają takie starcia, do czego z serii można je przyrównać?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l mejm - rozwala je rakietami na strzepy, wlasnie nie wiem jak to sie ma do tego, ze batman nie zabija - chyba, ze te czolgi sa calkowicie automatycznie sterowane bez zywej osoby w srodku zwyrol - na razie jeden boss na dziecincu fabryki walczylem z helikopterem, strzelalem z batmobila w trybie bojowym przy okazji unikajac ostrzalu od innych randomowych czolgow na dzedzincu oraz atakow samego helikoptera czlowiek zagadka tym razem za wyjatkiem znajdziek tworzy dla nas w kanalach tory wyscigowe dla batmobilu i mamy time triale swietnie tez rozwiazano pewien powrot, tutaj ostry spoiler Joker obecny, oczywiscie umarl w AC ale jak sie okazalo zdarzyl zarazic krwia piec osob i one sie przemieniaja powoli w niego, jeden wyglada juz i gada calkowicie jak on, co wiecej Batman otruty oparami Stracha na Wroble ma teraz schizy z tego powodu
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ficus,nie trzeba otwierac spoilera zeby sie domyslic o jakim starym znajomym powiadasz.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Ja jestem poskladany. W ogole nie bralem pod uwage tego tytulu ale juz mi banknoty podzielilo na drobne monety. Piekna i zacna to giera gdzie grasz i nie sluchasz stekan Lary jak to jej zimno i zbierasz grzybki do kraftingu jakiego guwna. Pure gameplay i w dodatku MUUUUUZA, rezyseria ujec i klllllimat przez duze K. Cholera nie spodziewalem sie ze bedzie tak dobrze. Edytowane 21 czerwca 20159 l przez KoBik
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Arkham Knight nie będzie się dało długo unikać... niestety nie udało się na premierę, ale do miesiąca nie wytrzymam jeżeli go nie ogram. A w Origins przez to kvrewskie multi mi platyna zalega. Nie czyje się przygotowany
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Yeti gralem, nawet w Origins. A skad taki wniosek? Po prostu nie sledzilem nic i myslalem ze bedzie to mocno odgrzany kotlet. A tu co chwile piekne akcje.
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Bo jestem. Tzn, wiedzialem ze udac sie nie moze ale bylem sceptycznie nastawiony. Czwarta odslona powielanych schematow ale jednak jako calosc daje strzala w ryj. I lubie tego typu akcje. Nie sledze, nie interere ale nagle YEB, impuls, sklep, pudelko, kasa i błogi stan umyslu. Jakie to dobre
Opublikowano 21 czerwca 20159 l swietnie tez rozwiazano pewien powrot, tutaj ostry spoiler Joker obecny, oczywiscie umarl w AC ale jak sie okazalo zdarzyl zarazic toksynami piec osob i one sie przemieniaja powoli w niego, jeden wyglada juz i gada calkowicie jak on, co wiecej Batman otruty oparami Stracha na Wroble ma teraz schizy z tego powodu Nie wierzę, że oni to zrobili. xDDDD Co za padaka.