Opublikowano 20 marca 201411 l Ultima chyba jednak dziś nie sprzedaje niestety:/ a wielka szkoda...tak naprawdę przy tym sklepie trzyma mnie tylko i wyłącznie to że zazwyczaj mieli gry dzień albo dwa przed premierą. Jutro będę mógł tą grę kupić wszędzie i za lepszą cenę.
Opublikowano 20 marca 201411 l Na GDC rozdano nagrody: Gra roku The Last Of Us - Naughty Dog/Sony Najlepszy design The Last Of Us - Naughty Dog/Sony Najlepsza narracja The Last Of Us - Naughty Dog/Sony Only on Playstation! No i jaki ma to związek z tematem ?
Opublikowano 20 marca 201411 l Ultima chyba jednak dziś nie sprzedaje niestety:/ a wielka szkoda...tak naprawdę przy tym sklepie trzyma mnie tylko i wyłącznie to że zazwyczaj mieli gry dzień albo dwa przed premierą. Jutro będę mógł tą grę kupić wszędzie i za lepszą cenę. Z ryjoksiążki ultimy: Wysyłka trwa, po odbiory do sklepow zapraszamy od jutra od 12.00
Opublikowano 20 marca 201411 l Co by nie powiedzieć cena tej gry jest "komiczna"... Stać mnie nie powiem, że nie Ale wydawanie 250zł na grę w edycji standardowej - WTF? Powaliło chyba...
Opublikowano 20 marca 201411 l Stać cię na konsole za 2k stać cię na grę za 250 . Welcome to the Future
Opublikowano 21 marca 201411 l Stać cię na konsole za 2k stać cię na grę za 250 . Welcome to the Future Mi to lotto i tak w 90% mam promke Ale przeciętny kowalski nie wyda takich pieniędzy.
Opublikowano 21 marca 201411 l Autor Co by nie powiedzieć cena tej gry jest "komiczna"... Stać mnie nie powiem, że nie Ale wydawanie 250zł na grę w edycji standardowej - WTF? Powaliło chyba... A skąd ta pewność, że "tylko" 250? Jeszcze żaden sklep nie potwierdził ceny, poza REA. 250 to Sony sobie życzy od małych sklepów. Wczoraj w empiku widziałem Thiefa za 269 czy 279, więc nic mnie już nie zdziwi, ale dobra. Umówmy się, że empik sprzedaje teraz mydło i ręczniki, a nie gry.
Opublikowano 21 marca 201411 l Za dwa tygodnie cena spadnie na allegro poniżej dwóch setek, za trzy może do okolic 150 zł (jeśli nie na nówki to używki na pewno) - spiąć poślady i poczekać tę chwilę ...
Opublikowano 21 marca 201411 l Za dwa tygodnie cena spadnie na allegro poniżej dwóch setek, za trzy może do okolic 150 zł (jeśli nie na nówki to używki na pewno) - spiąć poślady i poczekać tę chwilę ... No Call of Duty , Knack czy Assasin 4 miechy od premiery chodzą po 150 zł, więc wątpie w te 3 tyg. No chyba źe gra się sprzedanabatdzo dobrze to będzie jej zalew a aukcjach. Moim zdaniem jak kogoś stać i ma ochotę na ten tytuł to brać, przejść i obie odsprzedać po skończeniu. Dziś od 20 zaczynam ciorać!
Opublikowano 21 marca 201411 l Za dwa tygodnie cena spadnie na allegro poniżej dwóch setek, za trzy może do okolic 150 zł (jeśli nie na nówki to używki na pewno) - spiąć poślady i poczekać tę chwilę ... No Call of Duty , Knack czy Assasin 4 miechy od premiery chodzą po 150 zł, więc wątpie w te 3 tyg. CoD jest zawsze ewenementem bo ma bardzo popularny multiplayer, zabawa z assassynem to kilkadziesiąt godzin i możliwość jej przedłużenia na multi (ja swojego w zeszłym tygodniu sprzedałem za 130 zł). Tutaj mamy grę na max kilkanaście godzin z którą nie ma co robić później (no chyba, że pobawić się jeszcze raz na innej ścieżce). Nie jestem oczywiście wróżką ale nie sądzę by cena długo drażniła w oczy. A jeśli tak będzie - trzeba się dostosować do sytuacji, kupić drogo i odsprzedać szybko by ewentualnie stracić na całej operacji kilka dyszek. Edytowane 21 marca 201411 l przez milekp
Opublikowano 21 marca 201411 l Gra sprzedawana jest/będzie w bundle z ps4 więc o wiele szybciej potanieje.
Opublikowano 21 marca 201411 l Gra sprzedawana jest/będzie w bundle z ps4 więc o wiele szybciej potanieje. tym bardziej - żeby nie powtórzyła się historia z killzone, którego trudno już za 5 dych opchnąć ... edit: co ja piszę - żeby się powtórzyła historia a nie "nie powtórzyła" ... Edytowane 21 marca 201411 l przez milekp
Opublikowano 21 marca 201411 l Czytajac Was ma sie wrazenie ze: 1) Ktos Was zmusil do kupienia PS4 na ktora bylo wiadomo ze rekomendowana cena gier bedzie wynosila 250 PLN (i tak jest z wyjatkami) 2) Ktos Was zmusza do kupowania Infamous ktorego cena jest zgodna z cena rekomendowana i skoro juz musicie kupic to chcecie jak najmniej stracic Nie marudzic tylko kupowac najtaniej i najszybciej jak sie da i dzielic sie wrazeniami, podpowiedziamim itd itp !
Opublikowano 21 marca 201411 l Czytajac Was ma sie wrazenie ze: 1) Ktos Was zmusil do kupienia PS4 na ktora bylo wiadomo ze rekomendowana cena gier bedzie wynosila 250 PLN (i tak jest z wyjatkami) 2) Ktos Was zmusza do kupowania Infamous ktorego cena jest zgodna z cena rekomendowana i skoro juz musicie kupic to chcecie jak najmniej stracic Nie marudzic tylko kupowac najtaniej i najszybciej jak sie da i dzielic sie wrazeniami, podpowiedziamim itd itp ! masz bardzo mylne wrażenie, do tego zapominasz, że Polska jest już 25 lat w gospodarce rynkowej a ceny tzw. rekomendowane można sobie o kant doopy potłuc. Osobiście, nie mam zamiaru nawet na nie patrzeć, mimo, że nikt mnie nie zmuszał do kupna PS4. Cenę ustala rynek, cena jest wypadkową pomiędzy popytem a podażą a to, że ktoś sobie ustala ceny to jeszcze nic nie znaczy. Nieraz warto sobie oszacować ile produktu może być na rynku i jaki to ma wpływ na cenę - dziś na tę grę mamy duuży popyt, sporo osób się ślini i zapłaci bez mrugnięcia okiem. Za chwilę (sęk w tym tylko jaką chwilę) popyt będzie mniejszy a produktu na rynku dużo a co za tym idzie stanie się czas na zakupy ... Kurczę, lekki, offtopiczny mi się wykład zrobił, wybaczcie ... Edytowane 21 marca 201411 l przez milekp
Opublikowano 21 marca 201411 l Czyli jak zwykle najskuteczniejsza metoda to glosowanie portfelem ale nie potrzebujemy do tego 20 postow (za jaki czas stanieje i ze jeden z drugim nie kupi po takiej cenie; nie chcesz nie kupuj, koniec kropka; masz namiary na dobra cene - podziel sie)
Opublikowano 21 marca 201411 l Za dwa tygodnie cena spadnie na allegro poniżej dwóch setek, za trzy może do okolic 150 zł (jeśli nie na nówki to używki na pewno) - spiąć poślady i poczekać tę chwilę ... Chyba Cię suty bolą teraz jest taka posucha na nextgenach że taki badziew jak NFS bardzo długo trzymał cenę. To że KZ spadł z ceną to wyjątek bo był prawie do każdego egzemplarza konsoli wciskany .
Opublikowano 21 marca 201411 l ale nie potrzebujemy do tego 20 postow tysz prowda ale nieraz dobry offtop nie jest zły
Opublikowano 21 marca 201411 l ale nie potrzebujemy do tego 20 postow tysz prowda ale nieraz dobry offtop nie jest zły Ja w Euro Agd w Łodzi z rabacikiem kupiłem za 219zł. Dzisiaj wieczorem będzie testowana ;-) Edytowane 21 marca 201411 l przez Kubus807
Opublikowano 21 marca 201411 l Beka w wawie nie idzie kupic infymys. Bylem w dwoch saturnach 2 empikach i mniejszych sklepikach. Ceny brak. Moz3 bedzie po poludniu itd. Preorder juz w euro czeka. Sony wtf?
Opublikowano 21 marca 201411 l Beka w wawie nie idzie kupic infymys. Bylem w dwoch saturnach 2 empikach i mniejszych sklepikach. Ceny brak. Moz3 bedzie po poludniu itd. Preorder juz w euro czeka. Sony wtf? Same here. Ani media ani Euro w Lublinie nie mają gry. Śmiech na sali. Chetnie bym napisał do Sony Polska co nieco gdybym tylko wiedziął gdzie bym wiedział, że ktoś to przeczyta.
Opublikowano 21 marca 201411 l U siebie pod robota mam jeszcze sklepik ale kuzwa gdyby nie preorder w euro to bym olal juz ten tytuł.
Opublikowano 21 marca 201411 l Skasuj pre-order w Euro. logujesz się na swoje konto, wchodzisz w zakładkę zamówienia aktywne (czy coś takiego) i po prawej masz anuluj. I po sprawie.
Opublikowano 21 marca 201411 l Porażka Sony znowu. Z PS4 nie wiadomo było nic do ostatniej chwili. Z grami jak widać jest podobnie. Rezygnuje z zamówienia z Euro AGD i kupię używke na allegro. Ciśnienie mi zeszło. To oni mają walczyć o klienta, a nie klient o nich.