Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 316,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Ciekawe czym będą się różnić wersje PS4_2

Opublikowano

A ja wczoraj objechałem dwa sklepy (MM i EURO RTV) i gry ni ma, nawet w Ultimie zabrakło beh (podstawki).

A potem narzekają że drogo a i tak kupują :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie bierzecie Watch Dogs? Macie jakieś fajne opcje?

Opublikowano

Jest promo w sklepie Gamtrade. Odesłałem im pocztą AC4, więc za WD zapłacę 100 zł + kurier 13,90. Oczywiście gra będzie nówka z DLC w wersji PL. Mam nadzieję, że nie przylecą w kule i będę miał grę na premierę. Mam potwierdzenie tego dealu ze szczegółami na mailu. Liczba ponoć ograniczona.

Opublikowano

Jest promo w sklepie Gamtrade. Odesłałem im pocztą AC4, więc za WD zapłacę 100 zł + kurier 13,90. Oczywiście gra będzie nówka z DLC w wersji PL. Mam nadzieję, że nie przylecą w kule i będę miał grę na premierę. Mam potwierdzenie tego dealu ze szczegółami na mailu. Liczba ponoć ograniczona.

No to spoko opcja jak na tych zdzierusów, obyś tylko wysadu nie miał.

Opublikowano

No zobaczymy, życiowych oszczędności w sumie nie inwestuję, ale miło by było, gdy było uczciwie z ich strony :P Nie sprawdzałem innych ofert, bo akurat skończyłem AC i chciałem się go pozbyć i trafiłem na ich promo..

Opublikowano

AC IV używkę sprzedaż na allegro za 139zł a Watch Dogsa nowego kupisz za 239zł z dlc.
Cena normalna więc raczej wątpię aby robili wystrzał.  

Opublikowano

No właśnie normalna cena, aż dziw bierze, że taka normalna jak na standardy sklepiku GT. Co do wysadu to raczej chodziło mi o termin, a nie że w ogóle np nie wyślą.

Opublikowano

Panowie gdzie najtaniej dostanę Wolfensteina (PS4), MM miało ostatnio fajne ceny na gry premierowe (239 zł) więc tam chyba najpierw zaatakuje

Opublikowano

O prosze, żydki z ultimy już cene podniosły, wcześniej było 209zł, załapałem sie i obawiam się, że od nich będzie tylko wersja angielska bez napisów.

Opublikowano

Ze swojego doświadczenia wiem że najczęściej wysyłają dzień przed premierą. O ile nie zdarzy się fuck up jak np. Z castlevania gdzie dystrybutor zawalił termin dostawy.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o terminowość nie mam do nich zarzutów.

Jak zamawiałem za 209 nie było info, że są PL napisy.

Edytowane przez figus87

Opublikowano

Jeżeli chodzi o terminowość nie mam do nich zarzutów.

Jak zamawiałem za 209 nie było info, że są PL napisy.

Po kliknięciu teraz w link w mailu z zamówienia pokazuje się, że PL.

Chociaż podczas zamawiania nie zwróciłem uwagi.

Opublikowano

Orientuje sie ktos czy Watch Dogs na premiere w PSS bedzie po polsku ?

Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak ktoś dostanie info o możliwości odbioru osobistego swojego pre-ordera z Ultima.pl niech da znać w tym wątku.

Opublikowano

Ktoś zamawiał Wolf'a z ultimy i już dostał paczkę? Też dostaliście Occupie Edition z pocztówkami, książeczką i pokrowcem na kartę miejską? Ja się zdziwiłem bo na Ultimie to wyglądało mi na zwykłą wersję i nic nie było napisane o jakiś dodatkach. Się zastanawiam czy to nie pomyłka. 

Opublikowano

Też taką wersję dostałem. Lepiej powiedz czy są napisy PL bo ja nie mam jak sprawdzić bo robocie jestem.