Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Bronie z dlc są dostępne dla każdego za free Wiadomo, ale już własnego zestawu sobie z nich nie zmontujesz. poza tym podstawowe bronie, czy te z dlc, bez większej różnicy, bo wszystko jest w miarę dobrze wyważone. Mnie dużo lepiej się gra broniami z DLC. Już sama luneta daje ogromną przewagę.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l taka kusza w rękach skillowych graczy jest potężna w choy, ale na szczęście niedostępna na starcie. sztucer, lub karabinek automatyczny i tak lepiej sprawują się na dłuższe dystansy, szczególnie na bardziej otwartych mapach. także jeśli ktoś płacze że w face to face przegrywa większość pojedynków z shotgunem, niech spróbuje postrzelać z tej broni z większej odległości przeciwko posiadaczom wyżej wymienionych. tu nie chodzi o 1 on 1. mając gorszego manuala wciąż można nawiązywać walkę współpracując z drużyną, oraz podchodząc do gry taktycznie. Edytowane 31 sierpnia 20159 l przez nobody
Opublikowano 8 września 20159 l ja mam nadzieję że pod koniec miesiąca będzie z kim. matchmaking drużynowy to dziś dużo cięższa sprawa niż bez drużyn.
Opublikowano 9 września 20159 l gracie cos? Gram caly czas, teraz tylko przerwa na MGS V, ale jak chcesz to zapraszaj. Jestem o roznych porach zalezy jak pracuje.
Opublikowano 9 września 20159 l Ciezko,ciezko znalezc jest cokolwiek w multi. 8==D Edytowane 9 września 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 10 września 20159 l Ja chetnie tez pogram (tylko nie dzis) ale jestem slaby i dawno nie odpalalem TLoU. Jak cos to: Ked_Tom
Opublikowano 13 września 20159 l Ruszył drugi sezon polskiej ligi, w którym weźmie udział 21 drużyn. Ładna liczba.
Opublikowano 13 września 20159 l No ładna,dzisiaj grałem solo z randomami i mecze praktycznie znajdowałem instant. To jest fajnie w tlou,że mecze się balansuja jeśli jednna drużyna mocno dominuje.
Opublikowano 21 września 20159 l no to padł nowy rekord. (od 3:30) cholera trzeba brać już tego plusa
Opublikowano 23 września 20159 l Na psstore pojawia sie oferta za 71 zl. Czy ta wersja zawiera ten dodatek "left behind"? zastanawiam sie poniewaz na tej wyprzedazy mozna rowniez kupic dodatek osobno co byloby bez sensu. Sorry za brak polskich znakow ale jestem w pracy i cos z klawa mi sie popieprzylo.
Opublikowano 23 września 20159 l O ile wiem to dodatek lez osobno jako samodzielna pozycja, no a Remastered zawiera standardowo TLB. Niech ktos mnie poprawi jesli sie myle. Splatynowalem te za(pipi)ista gierke pudelkowo i nie wiem jak z cyfra na stowe, ale chyba tak.
Opublikowano 24 września 20159 l Mam wersje płytową TLOU Remastered. Dodatek jest na płycie. Po instalacji gry można go wybrać z menu głównego w grze.
Opublikowano 30 września 20159 l Zapraszam wszystkich fanów THE LAST OF US do dołączenia do grupy polskiej społeczności gry na PS4: Polska społeczność THE LAST OF US