Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Ghost to ma takie dropy animacji, ze wstydzilbym sie na miejscu tej firmy wydawac takie cos na nextgenach. Na 360tce to plynniej chodzilo...
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l najsmieszniejsze jest to ze na xbox one nie ma takich dropow jak na ps4 tak gralem w 2 wersje. mnie jeszcze irytuje w nowych codach, ze juz nie ma 3 slotow na perki tylko mozesz miec ich praktycznie ile dusza zapragnie.
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Ostatni materiał video z fragmentem akcji na moście nastraja optymistycznie, przynajmniej jeśli chodzi o singla. Poza tym w tym roku chyba nie wychodzi żaden liczący się blokbuster fps-owy podobnego kalibru więc pewnie sprawdzę
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Fajnie się singiel prezentuje będzie trzeba sprawdzić niebawem. Ale najpierw konsole trzeba kupić.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l najsmieszniejsze jest to ze na xbox one nie ma takich dropow jak na ps4 tak gralem w 2 wersje. Nie od dzis wiadomo, ze marka CoD silnie zwiazana jest Microsoftem, niczym nieskrepowana milosc dwoch gejow na paradzie wolnosci. Nawet w erze Ps3 dalo sie odczuc gorszego Cod'a na platformie Sony. I wcale mnie nie dziwi, ze wersja na Ps4 zalicza dropy animacji. Activision jest wierne jednemu partnerowi, i jemu co roku robi laske. Na 100% podobna sytuacja bedzie w przypadku CoD:AW.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Niby czemu gejów? Masz jakieś problemy ze sobą? Boli coś? Edytowane 25 sierpnia 201410 l przez qbes
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Takie wierne,że ghost chodzi w 720p. Ghost to najgorszy cod jaki powstał. Edytowane 25 sierpnia 201410 l przez KarolFanbojSony
Opublikowano 8 września 201410 l Ja juz swoja edycje kolekcjonerska zamowilem na PS4 Mam na mysli Atlas Pro Edition, dostane dopiero 4 listopada wiec troche bede musial poczekac a koszt takiej edycji to 110 euro. Ghosts byl slaby i zaluje ze go kupilem mam nadzieje ze tutaj juz bedzie lepiej.
Opublikowano 16 września 201410 l Autor Z tego co widzę to zwiększyli ilość życia w multi co mnie niezmiernie cieszy. Teraz ta gra troszkę bardziej przypomina genialne MW1 Tak czy siak, jednak wolałbym coś bardziej klasycznego, bez tych wszystkich dodatków i z umiejscowieniem akcji w przeszłości lub ewentualnie współczesności. Treyarch liczę na ciebie ! Poczekam z tą grą na pierwsze recenzje, opinie youtuberów i ludzi z forumka i wtedy kupię lub nie EDIT. Propsy dla gościa, który to montował. Kawał świetnej wykonanej roboty Edytowane 18 września 201410 l przez terror
Opublikowano 24 września 201410 l Autor Mogę się założyć, ze kampania dla pojedynczego gracza będzie dobra W multi wszystko będzie zależeć od balansu, boję się tych wszystkich futurystycznych gadżetów. Błagam Treyarch, niech wasze Call Of Duty, które wyjdzie w 2015 roku nie będzie futurystyczne. Troszeczkę jestem zawiedziony trybem w coopie, wygląda bardzo podobnie do singla i multi. W Black Ops 1 i 2 oraz World At War ogromną zaletą zombies był kompletnie inny klimat, tutaj tego niestety nie uświadczymy. Mimo wszystko, jednak myślę, że warto z oceną końcową wstrzymać się do momentu w którym samemu się w to zagra. A co wy myślicie ? I proszę, jeśli komuś na tyle nie spodobała się gra od początku, że tylko na nią hejci niech nie robi tego dalej w tym temacie, bo będzie to tylko zaśmiecanie go.
Opublikowano 25 września 201410 l Wciskanie do strzelanek tych glupkowatych zombiakow na sile jest moim zdaniem kompletnie idiotyczne. Niech zrobia po prostu fpp'a o zombiakach i tyle a nie wpier dalaja to na sile do gier osadzony w zupełnie innych realiach.
Opublikowano 2 października 201410 l To co podałeś, to jest fake. Będzie tylko zwykły survival, ale z exo
Opublikowano 2 października 201410 l Autor Potwierdzone, ze fake czy to tylko twoje domysly ? Bo ja tylko slyszalem, ze to jest niepotwierdzona plota. Z ghostem było tak samo, tryb coop zwykły pokazali wcześnie, a tryb extinction dopiero tydzień przed premierą.
Opublikowano 19 października 201410 l śpieszą się z Launch trailerem. Propsy za Kevina ale nadal czekam na recki. Kupie jak dobre multi Edytowane 19 października 201410 l przez blantman
Opublikowano 19 października 201410 l Autor Świetny trailer, jak zwykle zresztą, jeśli chodzi o tą serię Wiecie może kiedy mija embargo na recenzje ?
Opublikowano 20 października 201410 l Troy Baker w koncu gra w grze, w ktorej jest w pelni odwzorowany. Toz na tym urywku wyglada jak zywy.
Opublikowano 20 października 201410 l Po cichu liczę, że w końcu to będzie dobry CoD jak Modern Warfare
Opublikowano 20 października 201410 l Filmweb napisał, że to najlepszy cod ostatnich lat ;p To rzeczywiście świetna rekomendacja , zresztą są jakieś portale które rzetelnie oceniają tą serie ?
Opublikowano 20 października 201410 l Autor Zależy co masz na myśli mówiąc o rzetelnej ocenie. Według mnie biorąc pod uwagę obecne standardy oceniania (7 - średniak, 8 - spoko giera, 9 - super giera, 10 - kosmos) to Ghosts został sprawiedliwie oceniony i mam tutaj na myśli średnią około 75 na metacritic. A z tym filmwebem to oczywiście pisałem pół żartem, pół serio Osobiście nie spodziewam się bomby na miarę Modern Warfare 1 czy genialnego Black Ops 1, ale jestem pewien, że będzie lepszy niż "Duchy" Tak swoją drogą to jest polska wersja trailera: Edytowane 20 października 201410 l przez terror