Opublikowano 23 marca 201510 l Żeby odblokować katanę należy Dołączyć do covenantu skupiającego się na inwazjach i PvP. Dodatkowo covenant ten daje nam dostęp do całkiem mocnego light armor seta (nie ubranka właśnie, pancerza). Miyazaki to największy troll xD Edytowane 23 marca 201510 l przez Qjon
Opublikowano 23 marca 201510 l polecam sklep powerplay. tam juz jest na półce, wchodzisz, wykładasz 219 i dostajesz kopie. wlasnie kupilem dobra cena mi też udało sie za tyle zamówić, swoją drogą ciekawe w jakiej cenie sklepy dostają bo w końcu oni też muszą coś zarobić
Opublikowano 23 marca 201510 l na przesyłkach sobie odbijają z magicznym poleconym za 15zł Edytowane 23 marca 201510 l przez Soban
Opublikowano 23 marca 201510 l Na żywo z PS, jest juz kilka streamów w naprawdę dobrej jakości, sprawdziłem w celu przekonania się jak to wypada pod względem technicznym, chyba nikt nie będzie zawiedziony.
Opublikowano 23 marca 201510 l W sumie jak ktoś chce to można jakieś hasło na wspólny watchworld ustawić i grać tylko z ludźmi z forum (jeśli chodzi o Co-op)
Opublikowano 23 marca 201510 l Ja bym chcial info gdzie zamowic gre zebym mial jutro rano w łapie..w saturnie pewnie pojawia sie 25 marca dopiero, ultima zanim wysle to poczekam sobie bo mam z nimi pecha i obsluguja kolejkowo kto pierwszy zamawial itp. Robson to dopiero bedzie mial za 4 dni pewnie, swiat gier teoretycznie dzisiaj mozna odebrac ale tyle raz sie na nich przejechalem ze cos mieli miec i nagle nie maja ze szkoda mi czasu zeby jechac i sprawdzac. Hmm...
Opublikowano 23 marca 201510 l Parowac bedzie mozna zapewne rowniez i bronia biala grajac w dualu. Bedzie Dual (dzieki Bogu), wiec powinno sie tez dac.
Opublikowano 23 marca 201510 l Ja bym chcial info gdzie zamowic gre zebym mial jutro rano w łapie..w saturnie pewnie pojawia sie 25 marca dopiero, ultima zanim wysle to poczekam sobie bo mam z nimi pecha i obsluguja kolejkowo kto pierwszy zamawial itp. Robson to dopiero bedzie mial za 4 dni pewnie, swiat gier teoretycznie dzisiaj mozna odebrac ale tyle raz sie na nich przejechalem ze cos mieli miec i nagle nie maja ze szkoda mi czasu zeby jechac i sprawdzac. Hmm... Szkoda Ci czasu żeby jechać? Bój sie boga, jakbym dostał info że gdzieś w Poznaniu wyrwać to nawet bym sie nie zastanawiał i już bym jechał nawet jakby to był drugi koniec miasta a ja miałbym jechać na rowerze Edyta No i poszedł tysieczny post Edytowane 23 marca 201510 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 23 marca 201510 l ja zamówiłem w ultimie i to dosyć niedawno. Poczekam sobie grzecznie jak nie będzie w środę to w czwartek. I tak dopiero w weekend ostro do gry przysiądę.
Opublikowano 23 marca 201510 l Ja jutro przed południem obadam electronic dreams i swiat-gier, wiec moge dac ci znac velius.
Opublikowano 23 marca 201510 l Jakby kogoś interesowało to jutro w Katowicach w sklepie games4you bedzie gra za 239
Opublikowano 23 marca 201510 l https://31.media.tumblr.com/332751043e9a4bc5d1cb2205b6e24cbd/tumblr_inline_n8orqm6zZG1qiqqhi.gif
Opublikowano 23 marca 201510 l no w media markt lub innym empiku gimbusom gier +18 nie sprzedają od dawna.
Opublikowano 23 marca 201510 l (pipi)a no nie wytrzymam albo kupie cyfrówke albo kopsne sie do tego swiata gier za 90 minut
Opublikowano 23 marca 201510 l Ciekawe czy jest blokada regionalna w stylu wersja US gra tylko z wersją US ? Bo też mnie hype bierze a jutro mam wolne (pipi)a a pudełkowej pewnie nie dostanę
Opublikowano 23 marca 201510 l Zapewne jest, jak sam sobie taka opcje wybierzesz. Tak bylo w DkS2, wiec tutaj raczej tez.
Opublikowano 23 marca 201510 l (pipi) no nie wytrzymam albo kupie cyfrówke albo kopsne sie do tego swiata gier za 90 minut Może najpierw zadzwoń i zapytaj czy mają.