Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Żeby odblokować katanę należy

Dołączyć do covenantu skupiającego się na inwazjach i PvP. Dodatkowo covenant ten daje nam dostęp do całkiem mocnego light armor seta (nie ubranka właśnie, pancerza). Miyazaki to największy troll xD

:banderas:

Edytowane przez Qjon

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 887,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

polecam sklep powerplay. tam juz jest na półce, wchodzisz, wykładasz 219 i dostajesz kopie. wlasnie kupilem ^^

dobra cena mi też udało sie za tyle zamówić, swoją drogą ciekawe w jakiej cenie sklepy dostają bo w końcu oni też muszą coś zarobić

Opublikowano

Na żywo z PS, jest juz kilka streamów w naprawdę dobrej jakości, sprawdziłem w celu przekonania się jak to wypada pod względem technicznym, chyba nikt nie będzie zawiedziony.

:banderas:

Opublikowano

W sumie jak ktoś chce to można jakieś hasło na wspólny watchworld ustawić i grać tylko z ludźmi z forum (jeśli chodzi o Co-op)

Opublikowano

Ja bym chcial info gdzie zamowic gre zebym mial jutro rano w łapie..w saturnie pewnie pojawia sie 25 marca dopiero, ultima zanim wysle to poczekam sobie bo mam z nimi pecha i obsluguja kolejkowo kto pierwszy zamawial itp. Robson to dopiero bedzie mial za 4 dni pewnie, swiat gier teoretycznie dzisiaj mozna odebrac ale tyle raz sie na nich przejechalem ze cos mieli miec i nagle nie maja ze szkoda mi czasu zeby jechac i sprawdzac.

Hmm...

Opublikowano

Parowac bedzie mozna zapewne rowniez i bronia biala grajac w dualu. Bedzie Dual (dzieki Bogu), wiec powinno sie tez dac.

Opublikowano

Ja bym chcial info gdzie zamowic gre zebym mial jutro rano w łapie..w saturnie pewnie pojawia sie 25 marca dopiero, ultima zanim wysle to poczekam sobie bo mam z nimi pecha i obsluguja kolejkowo kto pierwszy zamawial itp. Robson to dopiero bedzie mial za 4 dni pewnie, swiat gier teoretycznie dzisiaj mozna odebrac ale tyle raz sie na nich przejechalem ze cos mieli miec i nagle nie maja ze szkoda mi czasu zeby jechac i sprawdzac.

Hmm...

Szkoda Ci czasu żeby jechać? Bój sie boga, jakbym dostał info że gdzieś w Poznaniu wyrwać to nawet bym sie nie zastanawiał i już bym jechał nawet jakby to był drugi koniec miasta a ja miałbym jechać na rowerze :D

Edyta 

No i poszedł tysieczny post :D

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano

ja zamówiłem w ultimie i to dosyć niedawno. Poczekam sobie grzecznie jak nie będzie w środę to w czwartek.  I tak dopiero w weekend ostro do gry przysiądę.  :D

Opublikowano

Jakby kogoś interesowało to jutro w Katowicach w sklepie games4you bedzie gra za 239 :)

Opublikowano

(pipi)a no nie wytrzymam albo kupie cyfrówke albo kopsne sie do tego swiata gier za 90 minut :whyyy:

Opublikowano

Ciekawe czy jest blokada regionalna w stylu wersja US gra tylko z wersją US ? Bo też mnie hype bierze a jutro mam wolne (pipi)a a pudełkowej pewnie nie dostanę

Opublikowano

(pipi) no nie wytrzymam albo kupie cyfrówke albo kopsne sie do tego swiata gier za 90 minut :whyyy:

Może najpierw zadzwoń i zapytaj czy mają. ;)

Opublikowano

NO TO CO TY JESZCZE ROBISZ NA FORUM!!!???   BIEGAJ!!

Very+well+but+i+want+to+give+chofy+a+thu