Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

A wlasnie, co sie dzieje jak zrobimy komus inwazje i zginiemy? Traci sie w ogole insight za samo podejscie do inwazji?

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 941,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jak poznac ze ktos za duzo mysli o Bloodborne? Ja np mam juz tak ze jak wychodze na dwór to widze w oddali itemy do zebrania, wlasnie wrocilem z biegania i słowo daje chcialem pojsc i podniesc przedmiot :D

6rq6gh.jpg

Opublikowano

Same here. Po 8-godzinnej sesji wyjrzałem przez okno i widząc światła w oddali pomyślałem o zebraniu itemów :D   (chociaż to nic, mając lat naście zdarzyło mi się podczas za długiej sesji w FF X grać "przez sen")

Opublikowano

Ktoś wie o co chodzi z tym duchem (najpierw pojawia się fioletowa poświata), który nas łapie i puszcza zabierając 95% hp. Jest to lokacja, gdzie pierwszy raz spotykamy tego giganta z toporem czy tych kolesie z filetowymi lampami.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No chodzi o to zebys tam nie stal i nie ogladal sobie armora. No i miales farta bo powinno Ci zabrac 100% z tego co widzialem po plamach krwii w tym miejscu xD

Opublikowano

Niekoniecznie, w 1 miejscu trzeba dac sie zlapac, tyle wam podpowiem :reggie:

Opublikowano

Btw do ludzi ktorzy spotkali sie juz ze swirem z machine gunem:

Pewnie jak nie jeden z was tez go zabilem itp, ale potem sobie popatrzylem co ominalem w tej lokacji i dowiedzialem sie ze mozna sie z gosciem zaprzyjaznic i nauczyc od niego emotki :frog:

Tyle roznych opcji, ta gra jest niesamowita.

Opublikowano

Yahar-Gul, Unseen Village jaka tu jest muzyka bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif i klimat!! Czuje tu Latrie i zbroje chwycilem w moim stylu. Co za gra!!

Opublikowano

Gra cudowna, a boss w zakazanym lesie

Cienie Yharnam - masakra !!!, czar gdzie z ziemi wychodzą węże, zwalił mnie z krzesła ale nie dałem im rady i idę spać. Po wiedźmie Hemwick iść na te cienie, czy kierować się gdzie indziej ?

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Gra cudowna, a boss w zakazanym lesie

Cienie Yharnam - masakra !!!, czar gdzie z ziemi wychodzą węże, zwalił mnie z krzesła ale nie dałem im rady i idę spać. Po wiedźmie Hemwick iść na te cienie, czy kierować się gdzie indziej ?

Co co co? Ja poszedlem po

vicarce

do tego lasu i za 1 razem ich zabilem, fajnie ze teraz dopiero sie dowiedzialem ze zabilem bossa dalszego xD

Pro tip: uzywaj pistoletu/blunderbussa przed atakiem, proscizna.

Opublikowano

Ja po

Amelii, poszedłem do Wiedźmy z Hemwick, a teraz zakazany las :D

BTW. Ogarnął ktoś z was grających już

ogromnego ducha pająka (brrrr madafaka) w mniejszej katedrze nieopodal Katedry z Amelią ? Ja (pipi)e co za klimat i pomysł. Da się z nim jakoś zawalczyć ?

Edytowane przez cotek

Opublikowano

@cotek

W lesie znajdziesz item, który pozwoli wejść w interakcję z tym duchem i da dostęp do kolejnej lokacji.

Opublikowano

co do coopa to zdaje sie trzeba ustawić w opcjach sieciowych worldwide, hasło, inni którzy mają dołączyć też ustawiają te same

host dzwoni dzwonkiem, inni schodzą sie w te samo miejsce i muszą też zadzwonić małym dzwonkiem kupionym w sklepie

testowaliśmy z pół godziny we 3 i nie działa

komuś udało sie połaczyć?

Opublikowano

Przypominam, że żeby coopować razem trzeba być w odpowiednich widełkach poziomów doświadczenia względem siebie.

Opublikowano

Jeśli jest tak samo jak w Demon's/Dark, to różnica może wynosić +/-10 + (0,1xtwój poziom) leveli.

Opublikowano

Panowie, od czego zależy insight? Czasami mam 5, 7 albo 10 - z tym że przy 10 sklepik sie otwiera w hubie (chyba to od tego zalezy). Raz przeglądałem i nic nie kupiłem, a teraz zamknięte  :reggie:

Opublikowano

Jak łączysz się online lub do ciebie ktoś dołącza to ci insight ucieka:)

Właśnie obejrzałem jak epic name bro w 6 min przechodzi od startu do zabicia 2 bosa. Poczułem się jak 100 % noob :)

Opublikowano

Btw do ludzi ktorzy spotkali sie juz ze swirem z machine gunem:

Pewnie jak nie jeden z was tez go zabilem itp, ale potem sobie popatrzylem co ominalem w tej lokacji i dowiedzialem sie ze mozna sie z gosciem zaprzyjaznic i nauczyc od niego emotki :frog:

Tyle roznych opcji, ta gra jest niesamowita.

U mnie popełnił samobójstwo, jak go uspokoić i wziac za przyjaciela?

Opublikowano

Dla mnie BB to wyzwanie, pierwszy kontakt z seria, nawet moby sa problemem a jak jest ich wiecej niz 3 to kataklizm :dynia:

Ale satysfakcja po zabiciu jest ogromna, bardzo fajny tytuł.