Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Rozi mozesz sobie jak chcesz wszystko do Hard Capa wymaxowac jak masz ochote ale czy ma to sens to juz twoja sprawa. Jak chcesz sie bawic w PvP i ryzykowac ze spotkasz Jeroma to trzymaj postac w okolicach 100 lvl jak nie chcesz to zrob sobie nawet 250 ;f
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Jak chcesz stawać w szranki z Dżeromem i mniej istotną resztą to musisz mieć level 100 inaczej nawet na ciebie nie spluną, tak sobie ustalili nieoficjalni władcy community i tak jest.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Wiecie gdzie się najlepiej farmi kille? W tej lokacji, gdzie zewsząd wyskakują te strzałki z cursem, bleedem czy innym (pipi)stwem i wokół kręcą się piorunujące wilkołaki z pochodniami. Ani razu tam nie zginąłem* w inwazji. Gdyby mi się chciało tam siedzieć przez 24h/dobę bijąc singleplajerowców z broniami+8 to wyprzedziłbym Jeroma. *edit: bo się NIE DA Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez ornit
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Rozi gra szuka przeciwnikow do PvP na zasadzie +/- 10% do twojego levelu. Commiunity oraz jego niekwestionowany krol Jerome ustanowili ze level cap pod PvP to level 100. Czyli jak chcesz sie bawic w PvP trzymaj sie tego Levelu jak nie to rob co chcesz pamietaj ze podnoszenie danej statystyki powyzej 50 ( Hard Cap ) nie ma sensu.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l To jest tylko dla wtajemniczonych. You DO NOT talk about Fight Club.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Rozi Chikage i evelyn cieżko Ci bedzie ta postacią bo masz tylko 8 BT a to podstawowy stat pod te bronie. Jak nie stajesz z levelem to ładuj w bt. Proponuje robić najgłębsze kielichy dla Blood rockow
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Swietne na miejscu 1,2 i 4. Kurde moglem wyslac swoj jeden bo by sie nadal, ale zawsze zapominam.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Ok usiadlem po raz pierwszy do bb na dluzej niz 15min, czy poczatek gry jest tak (pipi) trudny czy to ja jestem takim lamusem ? Czy istnieje tu cos takiego jak save ?
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l masz auto save za każdym pokonanym bossem/ otworzonymi wrotami (przydadzą się do skrótów w razie zgonów). warto na początku inwestować w podbijanie str, staminy i hp, poprzez wracanie do lamp gdzie rozmienia się tętnienia krwi na statsy. wpierw trzeba jednak spotkać jakiegoś bossa.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l No ja sie przez pierwsza lokacje przebic nie umiem ;/ docieram do takiego wielkiego stosu gdzie jest w (pipi) przeciwnikow, zabijam wiekszosc ale ci co strzelaja robia mi z dupy sito. Jest cos takiego jak blok czy parowanie ciosow ?
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l r3 do lockowania na celu, prawy analog do jego zmiany, kółko do szybkich uników. jak chcesz uciec, to wyłączasz locka z przeciwnika. anyway nie trzeba tam nikogo zabijać. no i bieganie masz z trzymanym kółkiem ofkors Edytowane 30 sierpnia 20159 l przez nobody
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l No troche lamus jestes Ubij wszystko spokojnie po drodze na stos tam wbiegniej po schodkach po lewej i zabij kolesia z bronia na wozie, ubij gamoni ktorzy zaczna cie gonic reszte olej albo ubij. Tak to jest tak proste
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Masz jak coś parowanie, jak przeciwnik wyprowadza cios, wtedy walisz bronią palną i po chwili kosą :-D
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l No niestety gry from software tak maja ze nie sa robione pod masowych graczy i wielu odpada po styknieciu z pierwszym przeciwnikiem xD Spokojnie ubijaj hamów, staraj sie robic to powoli bo jak sie zbiegną wszyscy z ogniska to kaplica, poza tym lepiej idz schodami po prawej stronie ulicy z ogniskiem. Bedzie ci latwiej kontrolowac przeciwników. Aha a co do rozwoju postaci to olej wszystkie statsy na rzecz staminy na poczatku.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Ok usiadlem po raz pierwszy do bb na dluzej niz 15min, czy poczatek gry jest tak (pipi) trudny czy to ja jestem takim lamusem ? Czy istnieje tu cos takiego jak save ? Po prostu brak ci cierpliwości za co gra surowo karze.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Nie można iść na chama przed siebie, popatrz chwile jak oni ciosy wyprowadzają, szybko nauczysz sie tego unikać i zadać cios samemu, nie trzeba wszystkich młucić cały czas, wbij sobie pare lvl na początek będzie sie łątwiej grało, generalnie chodzi o to by otworzyć sobie skróty do bossa, wtedy od lampy masz 30sec i jesteś przy bossie na początku jest trudno, trzeba troche ogrania nabrać
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Ok jest lepiej, tylko w jaki sposob podnosi sie tutaj lvl albo statsy ? Trzeba wracac do snu ?
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Poczytaj http://www.pssite.com/poradniki-1601-poradnik__bloodborne.html i sprawdz to Edytowane 30 sierpnia 20159 l przez YETI
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Ok jest lepiej, tylko w jaki sposob podnosi sie tutaj lvl albo statsy ? Trzeba wracac do snu ?Tak trzeba wracać do snu. Podnosisz u lalki.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Ogarnąłem ze z toporem lowcy idzie zdecydowanie lepiej ale zabraklo mi cierpliwosci, dzis kolejne podejscie ;D
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Jak zdobędziesz jakikolwiek kielich , polecam pofarmic kilka leveli w lochach. Podchodzisz w snie do nagrobka stwaiasz kielich i fanty i przenosisz sie do lochów.