Opublikowano 11 czerwca 20159 l Przeciez jest mnostwo aukcji na ebayu, amazonie z bialymi padami. Jak to niemozna kupic oddzielnie? Do tego sa coustomy gdzie dowolny bumper, galke I przyciski mozemy miec w kolorze jakim nam odpowiada.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Przeciez jest mnostwo aukcji na ebayu, amazonie z bialymi padami. Jak to niemozna kupic oddzielnie? Do tego sa coustomy gdzie dowolny bumper, galke I przyciski mozemy miec w kolorze jakim nam odpowiada. Za takiego customa trzeba zaplacic +100 euro Edytowane 11 czerwca 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 11 czerwca 20159 l mS dobrze zrobil wkupujac sie do oculusa, a nietworzac swoja po(pipi)ke na przestarzałego xbona . Plus dla mnie za kontroler tez, chodz steam pad moze leprzy...
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Mam internet 5 Mb/s. Czy to wystarczy do gry wieloosobowej? Czy łącze jednak za słabe? Wystarczy. Bardziej upierdliwe będą ściągające się bardzo długo cyfrowe wersje gier czy nawet większe patche.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l mS dobrze zrobil wkupujac sie do oculusa, a nietworzac swoja po(pipi)ke na przestarzałego xbona . Plus dla mnie za kontroler tez, chodz steam pad moze leprzy... Tylko zdajesz sobie sprawe ze do tego trzeba miec mocnego PC+XONE i Oculusa ? Kurde juz sie nie MOGE doczekac tego cacka
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Kody na betę Smite: QKYT9-KJRWY-36Q2W-HHQQ2-6XCFZ 4C632-4Q92T-3XD63-Y4JQ4-DY2JZ
Opublikowano 13 czerwca 20159 l z okazji powrotu Forda do Le Mans zrobili sobie takie pady. ciekawe czy kiedykolwiek będą w sprzedaży czy tylko okazjonalne gadżety ale milusio wyglądają.
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Masa jest takich gadżetów wyłącznie na eventy. Konsole, pady itp. Niestety prawie wszystko to pokazówki. Edytowane 13 czerwca 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Witam. Od kiedy do kiedy trwają promocje w Deals with Gold ? Taki Zombie Driver Ultimate Edition za 15 zł jest i nie wiem do kiedy. Grał ktoś w ogóle warto brać ? Zastanawiam się też nad Beach Buggy Racing i Max The Curse of Brotherhood. Jakieś opinie o tych grach ?
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Deals with Gold zaczynają się we wtorki (nie wiem o której godzinie) i trwają tydzień
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Czyli wynika z tego ,że od wtorku do wtorku. Ok dzięki za opinię, Max do wyłapania za 19 zł na allegro to się skuszę. A Zombie Driver i Beach Buggy Racing ? Coś ktoś ?
Opublikowano 13 czerwca 20159 l ja sie skusilem na zombie driver i jest calkiem spoko jezeli lubi sie rozjezdzac zombiaki i przy tym wykonwywac zadania, do tego jest to wersja ze wszystkimi dodatkami, oprocz SP jest rowniez arena i jeszcze jakis inny tryb ktorych jeszcze nie sprawdzalem Maxa warto brac jedna z lepszych platformowek ostatnich lat
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Wyglada na to, ze MS chce wydawac co miesiac duzego eksa na xbona od sierpnia do konca tego roku: Gyrosy sierpien Forza 6 wrzesien Halo 5 pazdziernik Lara grudzien Co obstawiacie na listopad? Fable legends czy niespodzianka z jutrzejszej konfy?
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Lara na Listopad, a w grudniu nic. Gry musza byc wydane przed Black Friday w USA. Fable pewnie razem z uptadem dasha do Win10 wiec stawiam sierpien/wrzesien. Edytowane 14 czerwca 20159 l przez hav3n
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Lara na Listopad, a w grudniu nic. Gry musza byc wydane przed Black Friday w USA. Zgadza sie. Nie moge sie doczekac tego E3 i konfy MS, oj bedzie sie dzialo Edytowane 14 czerwca 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Ogolnie widze to tak: Fable Legends jest pierwsza gra na DX12 wiec musi wyjsc po uptadzie dasha ktory ma miec miejsce po premierze Windowsa 10 na PC (29 lipca). Stawiam koniec sierpnia/poczatek wrzesnia. Druga polowa wrzesnia premiera Forzy 6, potem wiadomo pod koniec pazdziernika Halo i przed Black Friday szal na nowa Lare. Watpie zeby Ms chcial jeszcze cos pchac bo do tego trzeba doliczyc jeszcze multiplatformy ktore tez ludzie kupia. To jezeli chodzi o duze tytuly bo pewnie bedzie jeszcze masa mniejszych jak Game4 od Behemotha, cos od tworcow Maxa, Twisted Pixels, a moze nawet Below? Edytowane 14 czerwca 20159 l przez hav3n
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Opłaca się kupić sezon pasa do sunseta? Chyba najlepsza gra jaka grałem na onie sprawia mi w chooj frajdy ale dlc mają jakieś misję fabularne? Czy tylko znajdźki? Edytowane 14 czerwca 20159 l przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Sa dwa nowe tereny z misjami fabularnymi, pobocznymi i nowymi znajdzkami. Minusem jest to ze sa to raczej krotkie dodatki na jakies 3h kazdy Edytowane 14 czerwca 20159 l przez hav3n
Opublikowano 14 czerwca 20159 l pierwszy chyba nawet w godzine da sie ukonczyc, drugi jest dosc fajny ale tez niestety krotki
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Pytam tu, bo dział 360 prawie umarł. Jak właśnie na 360, wystarczy pobrać tylko tę apkę xbox live events?