maciekww28 848 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 brakuje sortowania wg ceny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) https://xbox.uservoice.com/forums/251652-xbox-store/suggestions/6180510-filter-games-by-date-added-price-etc https://xbox.uservoice.com/forums/251652-xbox-store/suggestions/7064237-sort-games-in-the-store https://xbox.uservoice.com/forums/251652-xbox-store/suggestions/6528167-there-should-be-a-sort-by-price-filter Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Kriss_Hietala Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 do szału mnie już te aktualizacje codzienne doprowadzają, co nie włącze konsoli raz na zdien to update, no szlag mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) To po co się pchaliście do preview? Nie lepiej mieć spokój i raz na jakiś czas porządna aktualizacje? Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) właśnie, ale testujcie chłopaki tam dobrze żebyśmy elegancką aktualizację dostali. ehhh ciężkie życie gracza w zielonym obozie, Forza i Girsy w podobnym czasie, skąd na to czas i pieniądze trzeba było kupić playstation jak pan jezus powiedział. Jeszcze Mafia i gdzieś na jesieni dodatki do DKS3, a jeść trzeba Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Korzystanie ze sklepiku na PS4 może jest wygodne, ale po co tam wchodzić? Chyba tylko po to by gierki z Plusa ściągnąć, bo promocje tam to jest śmiech na sali jak porównamy to z Marketplace. No chyba na odwrót. Z plusa gów.no, a promocje właśnie mają całkiem fajne w ostatnim czasie. Bloodborne GOTY za 120zł zaraz po premierze był, Sony trochę pchnęło do przodu swoją ofertę gier w wersjach cyfrowych i na prawdę warto czasami zerknąć na ich promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie ten temat Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Korzystanie ze sklepiku na PS4 może jest wygodne, ale po co tam wchodzić? Chyba tylko po to by gierki z Plusa ściągnąć, bo promocje tam to jest śmiech na sali jak porównamy to z Marketplace. Promocje tu i tu to jedno wielkie (pipi) jeśli porównamy z PC, czasami coś fajnego wpadnie i tyle, dzisiaj wbijam zobaczyć co nowego przecenionego na ten tydzień i 50ty raz znowu gry EA czyli stary BF, Fifa i NBA Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 No to wiadomo, ale z drugiej strony jakby były takie promocje jak na Stemie to w nic bym nie zagrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Warto kupić one dla Forzy? Ktoś, kto grał w 6tkę i GT mógłby co nieco napisać o modelu jazdy? Horizon 3 wygląda świetnie, ale i coś symulacyjnego by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 No ja kupiłem One dla Forzy i nie żałuję. W Horizon można sobie ustawić symulacyjny tryb jazdy i wyłączyć wszelkie wspomagacze, może to nie będzie do końca idealna Forza Motorsport, ale będziesz miał wybór i powinieneś sobie dopasować ustawienia do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Chce w koncu kupić One, zeby ograc te mistrzowskie exy i pytanie - brać matowego 1tb grubasa za 1k, czy droższego o kilka stówek one s? Czy oprócz obsługi 4k i hdr jest jeszcze jakiś bajer, który jest warty dopłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 no niby pad lepszy, będziesz mógł go pod pieca podłączyć bezprzewodowo bez dongli. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Sam sie nad tym niedawno zastanawialem i wyszlo mi ze cenowo roznica praktycznie znikoma przy zestawie z Battlefieldem na muve. Niby konsola prawie 1500 ale po odliczeniu abonamentu xboxlive na pol roku i BFa wychodzi troche ponad 1000. To juz wole zaczekac troche i brac Ske. Co zrobilem. Niby inne zestawy beda dostepne szybciej ale jakos mam dziwna ochote na cos w klimatach I WW. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez decoyed Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jeżeli nie macie tv z obsługą hdr, nie będziecie pada pod pc przez bluetooth podłączyć i jak grubas będzie z padem z jack 3,5 to chyba lepiej grubasa. Cichszy, sprawdzony sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 145 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Ale trzeba przyznać, że ta S'ka kusi. Jej wygląd to dodatkowy mocny atut oprócz Forzy, Halo, czy Gearsów Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Masamune Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) S-ka prezenuje się bardzo fajnie i z chęcią bym wymienił, ale mało gram na xboxie, a i uwielbiam jego kulturę pracy Szkoda jedynie, że Microsoft nie dodał np. przycisku Share do pada, kombinacje aby zrobić screena czy film są mało wygodne. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Moldar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Sam sie nad tym niedawno zastanawialem i wyszlo mi ze cenowo roznica praktycznie znikoma przy zestawie z Battlefieldem na muve. Niby konsola prawie 1500 ale po odliczeniu abonamentu xboxlive na pol roku i BFa wychodzi troche ponad 1000. To juz wole zaczekac troche i brac Ske. Co zrobilem. Niby inne zestawy beda dostepne szybciej ale jakos mam dziwna ochote na cos w klimatach I WW. Live i tak trzeba bedzie przeciez sobie zostawic, a nawet jakby ktos chcial kupic multiplayerowa konsole wylacznie do singla to wszystkiego za wiecej niz 250 zl nie sprzeda. Gdybym mial brac One teraz 1 TB, badz 2 TB, to chyba bym na Ske mimo wszystko poczekal (choc biala w ogole mi nie pasowala). Stare konsole jeszcze spadna - za swoja odswiezana dalem niecale 850 zl, cena ich zakupu jest wyjatkowo niska, wiec mozliwe, ze beda jeszcze tansze. Dla mnie wybor jest prosty - albo po taniosci stara wersja dla paru gier, albo jak ktos chce wiekszy dysk i nie ma cisnienia niech czeka na promocje z Ska. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Sie chyba nie zrozumielismy. Ja nie chce tych 'dodatkow' opylac. Wiem, ze i tak bym je od razu kupil wiec cena niby tanszego fata wyszla by dla mnie podobnie. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez decoyed Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) no to raptem 250 zł roznicy, jak ktos chce Xa po tanioscie to juz wolalbym polowac na jakas okazje, uzywki - ostatnio przepadl mi X na gwarancji za 600 zl i wtedy to ma sens. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Pewnie gdyby nie niechec do refurbished i uzywanych wynalazkow to tez bym sie skusil na fata za duzo mniejsza kase Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 No eska jest śliczna i idealnie by pasowała aby stać obok białej ps4. Nawet myślałem, aby kupić dla samego wyglądu. Ale jak wyszło, że jest głośniejsza to zrezygnowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Pewnie gdyby nie niechec do refurbishedskad niechec ? moja dziala ciszej niz pierwsza premierowka, dodatkowo zdziwily mnie calkowicie nowe obudowy i nowy pad z wyjscie na miniJack. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 S jest śliczna, ale jeśli tylko wygląd ma być argument, to lepiej brać grubaskę. Tak jak wcześniej napisane, sprawdzony sprzęt o większej kulturze pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ja już mam 3 grubaska i znów ten sam problem z głośnym zasilaczem. Ale został mi jeden kiedyś w zapasie i będzie mała modyfikacja i będzie cichutko. Rozchodzi się o wentylator w zasilaczu, tam jest mało miejsca plus jak jest skręcony to wpada w rezonans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi