Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

acha, nie macie 1 metra wolnej przestrzeni 

spoko

żony wam nie pozwalają, nie ściemniać panowie :lapka:

:frog:

Opublikowano

Można jakoś zwrócić cyfrową grę zakupiona z dwg z salda na koncie Microsoft?

Opublikowano

No kuźwa, jak się mam o to potykać każdego dnia, to by mnie szlag trafiał chyba :D Zwłaszcza, że u mnie byłby to centralny punkt salonu :dynia:

no to po graniu przekręcasz wichajster, kierownica kładzie się na pedały, zakręcasz wichajster, stawiasz w róg pokoju, przykrywasz dizajnerskim kocykiem żeby żona nie miała kur.wicy ---> profit :lapka:

Opublikowano

Można jakoś zwrócić cyfrową grę zakupiona z dwg z salda na koncie Microsoft?

Gadaj z supportem, nawciskaj im ,,paaanie... dzieciak coś naklikał itp'' zazwyczaj nie robią problemów

Opublikowano

I ceny jak na game zayebiate :obama:

Opublikowano

Do 2h jest opcja na Xbox.com na koncie w zakładce. Zakupy.

Historia zamówień? Gdzie to jest dokładnie
Opublikowano

krupek jaka baba :yao:

Dobry gust, nie lubię z mieszkania robić graciarni.

Opublikowano

Szykuje się do sprzedaży XOne, kumplowi któremu chcę również udostępnić gry które są na moim koncie, ale konto zostawić sobie. 

Wiem że było to już pisane w którymś z tematów, ale nie mogę odnaleźć.

Trzeba ustawić profil jako domowy? 

Co wtedy z moim profilem, on może wtedy coś z nim zrobić? 

Będzie miał dostęp do wszystkich gier (EAAccess, Gold)? Nawet do tych które przypiszę do swojego konta po sprzedaży konsoli/ustawieniu na niej profilu domowego? Co z Gold i EAAccess, będzie miał do tego dostęp? Nawet po tym jak ustawię profil jako domowy?

Edytowane przez yab

Opublikowano

Zostaw na domowy, konto usuń z xboxa. Gry do których ty masz dostęp (aktywny gold i eaa) on będzie mógl zagrać, z golda będzie miał widoczne w my games and apps z EAA zeby pobierac gierki musiałby logować się na twój profil. 

Opublikowano

Tyle wygrać, na start dostać możliwość ogrania tylu gier

To do Golda będzie miał normalnie dostęp? Grać online wtedy gdy ja będę miał go wykupionego? 

Edytowane przez yab

Opublikowano

Muszę doprecyzować jedną rzecz, bo szukałem i nie mogę tego odkopać - czy gry na XONE można kupować z salda? Chodzi konkretnie o zakup z ruskiego marketu - mam gierkę, która wymaga ode mnie zakupu dwóch zdrapek, więc pytanie czy taki manewr przejdzie bez zmiany regionu konta, a jedynie przez zmianę języka :)

Opublikowano

No ja forze na PC kupiłem właśnie za pomocą dwóch zdrapek po 1000 rubli. Wystarczy zalogować się na ruską stronę Microsfotu i podczas realizacji zamówienia wybrać metodę płatności zdrapkami, dodać jedna po drugiej i voila.

Opublikowano

Tyle wygrać, na start dostać możliwość ogrania tylu gier

To do Golda będzie miał normalnie dostęp? Grać online wtedy gdy ja będę miał go wykupionego? 

Tak będzie miał jesli masz subskrypcje wykupioną a konsola jest na domową ustawiona to wtedy każde konto może grać online na tej konsoli.

Opublikowano

No ja forze na PC kupiłem właśnie za pomocą dwóch zdrapek po 1000 rubli. Wystarczy zalogować się na ruską stronę Microsfotu i podczas realizacji zamówienia wybrać metodę płatności zdrapkami, dodać jedna po drugiej i voila.

Logujesz się normalnie swoim tagiem?