Opublikowano 3 listopada 20159 l pierwsze 2 odcinki trochę powolnie rozkręcały akcje, ale po 3 zaczynają odsłaniać karty - będzie się działo
Opublikowano 9 listopada 20159 l Ta scena jak wracają z mamą do domu po spotkaniu mnie rozklepała. Jeszcze ci bliźniacy grający solo w karty obok siebie xD
Opublikowano 13 listopada 20159 l O je.baniutki nowy odcinek 10/10 GOTY A to dopiero połowa Edytowane 13 listopada 20159 l przez erix
Opublikowano 17 listopada 20159 l Myślałem, że poprzedni odcinek był fantastyczny, ale to co wyprawia się w najnowszym przechodzi ludzkie pojęcie. W takim tempie za niedługo zabraknie skali do oceniania tego serialu.
Opublikowano 17 listopada 20159 l Ile jeszcze odcinków do końca? Obiecalem sobie poczekać do końca z obejrzeniem, ale przez wasze opinie ciężko się powstrzymać.
Opublikowano 18 listopada 20159 l Chyba najlepsze co leci w tym sezonie w TV (sezon temu miało jeszcze konkurencje na rowni w postaci TD) W tym serialu nie było słabego odcinka Nie widziałem chyba nigdy nic bardziej stabilnego, cały serial pełne 10/10
Opublikowano 18 listopada 20159 l Dokładnie, drugi sezon jak na razie 10/10. Dawno nie oglądałem, tak bardzo trzymającego poziom w każdym odcinku serialu. Edytowane 18 listopada 20159 l przez Daniel_reyes
Opublikowano 18 listopada 20159 l Przyłączam się do zachwytów. Nie wiem jak to możliwe, ale drugi sezon bardziej mi się podoba niż pierwszy, a przecież już pierwszy był 10/10. Rewelacja!
Opublikowano 18 listopada 20159 l Rzeczywiście Fargo to bardzo równy serial. Poziom jest podobny od samego początku serialu aż do teraz i jest to wysoki poziom. Najnowszy odcinek był świetny, napięcie cały czas, co prawda z ważnych postaci nikt nie zginął, ale to pewnie kwestia czasu aż znowu padnie kilka trupów w jednym odcinku. Podobnie zresztą było w którymś odcinku 1 sezonu.
Opublikowano 18 listopada 20159 l Napiszę tak: Nick Offerman dostał angaż właśnie ze względu na najnowszy odcinek. Nikt, powtarzam, NIKT inny by tego tak nie zagrał. Tak piękne, że aż niepojęte.
Opublikowano 18 listopada 20159 l Nowy sezon Fargo jest swietny ale stawiam go na rowni z S01, postacgrana przez Thorntona byla unikatowa i rewelacyjna i nie da sie jej ot tak wymazac nowym sezonem
Opublikowano 19 listopada 20159 l Wrzucam, bo lubię ten kanał i polecam. Obejrzałem tylko jeden odcinek i poleci któregoś dnia 6 odcinków z rzędu.
Opublikowano 23 listopada 20159 l http://variety.com/2015/tv/news/fargo-renewed-season-3-fx-1201646886/
Opublikowano 25 listopada 20159 l Końcówka, MOC. Jeszcze ten kawałek Edytowane 25 listopada 20159 l przez Daniel_reyes
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Raz na kilka lat zdarza się taki sezon serialu, że praktycznie każdy odcinek zasługuje na 10/10. I to właśnie dzieje się z 2. sezonem Fargo. Jeden z niewielu seriali gdzie nie ma niepotrzebnych scen za to jest wiele wywołujących A jeszcze 2 odcinki do końca