Skocz do zawartości

Fargo (2014)

Featured Replies

• Odpowiedzi 262
  • Wyświetleń 32,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ta scena w warsztacie oraz w hotelu, jaki ten serial jest piekny.

Opublikowano

pierwsze 2 odcinki trochę powolnie rozkręcały akcje, ale po 3 zaczynają odsłaniać karty - będzie się działo :D

Opublikowano

Ta scena jak wracają z mamą do domu po spotkaniu mnie rozklepała. Jeszcze ci bliźniacy grający solo w karty obok siebie xD

Opublikowano

O je.baniutki nowy odcinek 10/10 GOTY

A to dopiero połowa :banderas:

Edytowane przez erix

Opublikowano

Myślałem, że poprzedni odcinek był fantastyczny, ale to co wyprawia się w najnowszym przechodzi ludzkie pojęcie. W takim tempie za niedługo zabraknie skali do oceniania tego serialu.

Opublikowano

Ile jeszcze odcinków do końca? Obiecalem sobie poczekać do końca z obejrzeniem, ale przez wasze opinie ciężko się powstrzymać.

Opublikowano

Chyba najlepsze co leci w tym sezonie w TV (sezon temu miało jeszcze konkurencje na rowni w postaci TD)

W tym serialu nie było słabego odcinka

Nie widziałem chyba nigdy nic bardziej stabilnego, cały serial pełne 10/10

Opublikowano

Dokładnie, drugi sezon jak na razie 10/10. Dawno nie oglądałem, tak bardzo trzymającego poziom w każdym odcinku serialu. :obama:

Edytowane przez Daniel_reyes

Opublikowano

Przyłączam się do zachwytów. Nie wiem jak to możliwe, ale drugi sezon bardziej mi się podoba niż pierwszy, a przecież już pierwszy był 10/10. Rewelacja!

Opublikowano

Rzeczywiście Fargo to bardzo równy serial. Poziom jest podobny od samego początku serialu aż do teraz i jest to wysoki poziom. Najnowszy odcinek był świetny, napięcie cały czas, co prawda z ważnych postaci

nikt nie zginął, ale to pewnie kwestia czasu aż znowu padnie kilka trupów w jednym odcinku. Podobnie zresztą było w którymś odcinku 1 sezonu.

Opublikowano

Napiszę tak: Nick Offerman dostał angaż właśnie ze względu na najnowszy odcinek. Nikt, powtarzam, NIKT inny by tego tak nie zagrał.

Tak piękne, że aż niepojęte.

Opublikowano

Nowy sezon Fargo jest swietny ale stawiam go na rowni z S01, postacgrana przez Thorntona byla unikatowa i rewelacyjna i nie da sie jej ot tak wymazac nowym sezonem

Opublikowano

Wrzucam, bo lubię ten kanał i polecam. Obejrzałem tylko jeden odcinek i poleci któregoś dnia 6 odcinków z rzędu.  :banderas:

Opublikowano

Właśnie skończyłem pierwszy sezon :banderas: to jest takie dobre :fsg:

Opublikowano

Glupio sie co tydzien powtarzac, no ale kolejny odcinek SZTOS

:banderas:

Opublikowano

Końcówka, MOC. Jeszcze ten kawałek :banderas:

Edytowane przez Daniel_reyes

Opublikowano

Raz na kilka lat zdarza się taki sezon serialu, że praktycznie każdy odcinek zasługuje na 10/10. I to właśnie dzieje się z 2. sezonem Fargo. Jeden z niewielu seriali gdzie nie ma niepotrzebnych scen za to jest wiele wywołujących :banderas:

A jeszcze 2 odcinki do końca :obama: