Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Meeeh. Widzę tu na siłę wsadzanie Lindy Hamilton tylko po to aby ściągnąć do kin fanów Terminatora, tego starego Terminatora. Bo po ostatnich filmach nie sądzę żeby ktokolwiek poszedł do kin. Jak widzę to zdjęcie promujące z samymi babami to mi się przypomina Serial Terminator.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Autor Raczej nie. Tim Miller + Arnold i Linda + Cameron jako producent. Nie uwierzę, że z takiej kombinacji wyjdzie film gorszy od Genisys.
Opublikowano 11 września 20186 l W dniu 2.08.2018 o 20:34, II KoBik II napisał: Na jedynce mogloby sie skończyć. Jak można nie szanować T2?
Opublikowano 11 września 20186 l W dniu 2.08.2018 o 21:58, Farmer napisał: Elektronicky Mordulec Oglądałem ostatnio T2 jak byłem w Pradze w ichniej telewizji i nie mówili tak dzieciństwo zdeptane
Opublikowano 11 września 20186 l 1 godzinę temu, 44bronx napisał: Jak można nie szanować T2? Ale szanuje, bardzo. Ale oczko niżej niż jedynke.
Opublikowano 12 września 20186 l 16 godzin temu, II KoBik II napisał: Ale szanuje, bardzo. Ale oczko niżej niż jedynke. No dobrze, rozgrzeszony. @be mi wkręcili za małolata, że gołąb po cesku to dachovy osr,aniec i wiele lat myślałem, że to prawda , wiem jak się teraz czujesz Edytowane 12 września 20186 l przez 44bronx
Opublikowano 22 maja 20195 l Fajne nazwiska, znana marka. Oby nie szykowal się kolejny zgnily pomidor.
Opublikowano 23 maja 20195 l Nie wierze, ze to bedzie dobre. Moc the ladt jedi silna jest w tej tezie.
Opublikowano 23 maja 20195 l @milan Dokładnie tak Jeśli pokażą ten sam fragment który leciał na tegorocznym cinema con to
Opublikowano 23 maja 20195 l Czyszcząc syf mają realną szansę na zrobienie dobrego filmu, nie ciazy na nich koniecznosc dowiązywania się, i kojarzenia z tymi kupsztalami.
Opublikowano 23 maja 20195 l Chyba juz zapomniales, ze bedzie cyborg kobieta stylizowana na trans niz na lachona z 3ki.