Opublikowano 23 maja 20195 l 7 minut temu, Masorz napisał: Nokórwa jest dobrze! yyy nie... michałek nie drgnął Lepiej jakby się Luna w Ghost Raidera zamienił
Opublikowano 23 maja 20195 l Szału nie ma, liczę jednak na to że Arnie Linda i Mackenzie uratują ten film od katastrofy na miarę Genisys.
Opublikowano 23 maja 20195 l Czyli to samo co w 2 tylko, ze dziecko i robot ochroniarz to kobiety. A czemu ta dziewczynka BAME jest wazna? O murzyna nie pytam bo wiadomo, ze ten kolor reprezentuje terminator.
Opublikowano 23 maja 20195 l 35 minut temu, Masorz napisał: Nokórwa jest dobrze! Obejrzyj jeszcze raz ten zwiastun
Opublikowano 23 maja 20195 l No pięknie, faceta zamienili na laske a wokalistkę na wokaliste, wszystko popie,rdolone. Chciałem napsiać że fajnie zobaczyć co dalej porabiał Arnold po dwójce ale (pipi)a Arnold w dwójce się stopił i co najzwyzej w nowym terminatorze może jako alufelgi występowac. No ale nie ejst AŻ tak źle, ta blondyna spoko.
Opublikowano 23 maja 20195 l Też mi się wydaje, że głupszej fabuły od Genisys nie da się już stworzyć ale kto ich tam wie. Trailer nie zapowiada niszczatora ale też nie ma tragedii będzie 6/10.
Opublikowano 23 maja 20195 l 15 minut temu, milan napisał: Czy wyjaśnili już skąd Arnold się wziął w tym świecie? Podbijam.
Opublikowano 23 maja 20195 l Autor To jest ludzki Arnold, na którym wzorowali model 1-800. Tzn chyba.
Opublikowano 23 maja 20195 l Te sklejanie sie terminatora, te cgi. Eh. Mechaniczna, ciemna i brudna jedynka nadal najlepsza i nic juz tego nie zmieni. Brną w taki popcorn ze nie pasuje mi taka konwencja. Chujnia z grzybnią i patatajnią.
Opublikowano 23 maja 20195 l Te sklejanie sie terminatora, te cgi. Eh. Mechaniczna, ciemna i brudna jedynka nadal najlepsza i nic juz tego nie zmieni. Brną w taki popcorn ze nie pasuje mi taka konwencja. Chujnia z grzybnią i patatajnią. Ja sie podpisuje obiema rękami pod tym co napisałaś. 100% w punkt.Ja filmy oceniam adekwatnie do epoki z której pochodzą i jaką miały "konkurencję" ...T1 jest genialny do dziś i również twierdzę, że nic tego nie zmieni... Co do Trailera .. Źle oczywiście nie ma ... zapowiada się dobre widowisko... I pewnie tylko tyle.
Opublikowano 23 maja 20195 l Ta surowość jedynki, brak cgi. Teraz wystarczy grafik, zero scenerii itd. Takie rzeczy to mi pasuja właśnie w Avengers czy innym Transformers. W Terminatorze średnio to pasuje. Juz w poprzedniej części wystarczył mi Arni ze sceny z jedynki i mógłbym dalej nie oglądać. Jedyny dobry plus Genisys. Reszta do zaorania.
Opublikowano 23 maja 20195 l Jeszcze T2 dało się oglądać mimo tych wszytkich płynnych metali i innych ... bo to w tym 91 roku było serio Wow! No i sam film sam w sobie był przeza(pipi)isty. Więc jego wyłączył bym przed nawias ... Ale ja jestem bardzo ortodoksyjny w kwestii tej serii i też podobnie jak Ty uważam, że te wszystkie przelewania się przez ściany za daleko odjechaly od pierwowzoru. I tu taki paradoks ... chwalona przeze mnie dwójka właśnie wyznaczyła ten trend ... Na Genisys zasnąłem... więc słabo.
Opublikowano 23 maja 20195 l No wiesz, taka klasyczna siermięga tamtych lat i szukania sposobów na fajne i ciekawe efekty jak na tamte lata oczywiście. Dwójka również w serduszku bo mam duży sentyment do niej. Jednak później to już równia pochyła.
Opublikowano 23 maja 20195 l Ja też zrobię rewatch. Jedynkę obejrzałem raz sto lat temu, nic nie pamiętam.