Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

@exact

masz twitcha apke geniuszu

Edytowane przez kermit

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

A gierka od platinum meh. Bayonetta czy wonderful to świetne gierki z własną tożsamoscią, a to tutaj to takie bezpłiciowe nie wiadomo co. Pewnie MS zabił w nich wszelaką kreatywność i kazał zrobić coś niezbyt over the top i japonskiego, zeby burgery kupily

Opublikowano

Nie ma co ukrywać, że jest 2014 a MS nadal nie ma jakiegoś nowego (podkreślam) IP takiego jak kiedyś Gears of War albo Mass Effect które by pociągnęło mocno całą konsolę. Czegoś z potencjałem na serię, a nie jednostrzałowca jakim będzie zapewne Quantum Break albo Sunset.

czyli nic nie wyszło z tego krula

Opublikowano

@exact

masz twitcha apke geniuszu

Na Nokii 3310 w lepszej jakości mógłbym oglądać

Opublikowano

Dedykacja dla Spencera od mojego ulubionego wykonawcy....

Opublikowano

beka

na tym gameplaju z wiedźmina, w ostatniej scenie jak wjeżdżał do miasta to było z 15 fpsów

Opublikowano

Ludzie, zejdźcie na ziemię. Więcej szczegółów na temat chmury będzie na E3. Konfa to miały być gry, gry i gry. I BYŁY! Pokazy tego, co wyjdzie w tym roku i tego, czego nalezy się spodziewać w przyszłym roku. W 90 minut to było ŚWIETNE! Sami idźcie i zróbcie to lepiej! KURDE!

To tak jakbyś przyszedł do mnie, żebym namalował Ci np. obraz, zapłacił za niego 2000 zł, po czym ja narysowałbym na kartce A4 wielkiego ku.tasa i powiedział 'sam se zrób lepiej'. xD no co za betonowa logika

Opublikowano

@hav3n - kupisz PS4 i będzie ci wybaczone. Powitamy jak brata, godnie zastąpisz Maciusia :rofl:

Opublikowano

Boże oby nintendo zapowiedziało mocną obniżkę cen WiiU i 3DS oraz nową zeldę i cokolwiek... bo nie będę miał w co grać.

PS4 nie kupie bo nie chcę posiadać konsoli którą kupią ludzie pokroju irasa i kilku klapków z forumka.

Xbeka szału nie robi a dla forzy i QB jakoś cięzko będzie mi kupić konsolę.

PC odpada bo aż tak to się nie zeszmacę.

Nintendo ratunku.

To jest dla mnie nienormalne. Nie kupić konsoli z takich powodów to brzmi jak żałosny trolling. Gier dziesiątki, a tutaj ludzie narzekają.

Niektórzy chyba zostali wychowani w duchu Sony przez ostatnie lata i jedyne co nauczyli się robić, to oglądać gify i czekać i czekać, jarając się na forum gifami i zapowiedziami. A grają tyle, co nic.

Może zacznijcie wreszcie GRAĆ! Recepta na szczęście to GRANIE.

Opublikowano

smoki, poświaty wkoło postaci i masa nudnych mało next genowych gier. Jedynie Forza przykuła moją uwagę, ale jako, że nie widzieliśmy nawet sekundy gameplayu to nie ma się czym jarać. Z multiplatform wrażenie na szczęście dalej sprawia The Division, mam nadzieje, że pojedynczy gracz, taki jak ja, nie przepadający za online, kooperacją, łączeniem się w sieci w grupy, znajdzie tam miejsce dla siebie. A teraz kapa, do roboty i reszta konferencji z odtworzenia ech

Opublikowano

On the giant bomb stream Jeff just said when they saw it that the demo initially said "Move mouse to look around" and when they touched the controller it switched to "Move stick".

It would line up with the rumors.

Edit: Oh no did I hit the character limit on the title :(

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=833907

Ohohohoho xD

Opublikowano

Ludzie, zejdźcie na ziemię. Więcej szczegółów na temat chmury będzie na E3. Konfa to miały być gry, gry i gry. I BYŁY! Pokazy tego, co wyjdzie w tym roku i tego, czego nalezy się spodziewać w przyszłym roku. W 90 minut to było ŚWIETNE! Sami idźcie i zróbcie to lepiej! KURDE!

To tak jakbyś przyszedł do mnie, żebym namalował Ci np. obraz, zapłacił za niego 2000 zł, po czym ja narysowałbym na kartce A4 wielkiego ku.tasa i powiedział 'sam se zrób lepiej'. xD no co za betonowa logika

torres-facepalm_o_320600.jpg

Nie czaję tego sposobu myślenia - betonowa logika to podejście, które sugeruje, że każda firma powinna wyskoczyć na E3 wyłącznie z nowymi IP, setkami nowych gameplayów, a najlepiej, żeby to było na jutro gotowe. TO JEST betonowa logika.

Swoją drogą idiotyczny przykład.

Opublikowano

Boże oby nintendo zapowiedziało mocną obniżkę cen WiiU i 3DS oraz nową zeldę i cokolwiek... bo nie będę miał w co grać.

PS4 nie kupie bo nie chcę posiadać konsoli którą kupią ludzie pokroju irasa i kilku klapków z forumka.

Nintendo ratunku.

To fajnie bo bym musial swoja sprzedac ;)

Opublikowano

nawet mazeło spuścił z tonu, a maciomaniak dalej się kompromituje i to nawet bardziej niż żebrak Spermcer

zdychaj xboxie w męczarniach przy akompaniamencie śmiechu i nieustannie toczonej beki

Opublikowano

To jest dla mnie nienormalne. Nie kupić konsoli z takich powodów to brzmi jak żałosny trolling. Gier dziesiątki, a tutaj ludzie narzekają.

Niektórzy chyba zostali wychowani w duchu Sony przez ostatnie lata i jedyne co nauczyli się robić, to oglądać gify i czekać i czekać, jarając się na forum gifami i zapowiedziami. A grają tyle, co nic.

Już wiem co jest gorsze od rasowego Xbota

Xbot - neofita.

Opublikowano

Ale biednie wygląda dragon age przy wieśku

Opublikowano

Dobra, dosyć, Wy będziecie narzekać, pisząc na forumku swoje lamenty i narzekając jak to nie ma gier, a normalni ludzie będą się świetnie bawić przy tym, co zostało już pokazane i co zostanie niedługo pokazane. Ciekaw jestem tylko reakcji na pozostałe konferencje.

Idę stąd.

Opublikowano

Niektórym to nawet jakby z konfy Sony zmienić logo PS na Xboksa to wciąż by się nie podobało. Było po prostu spoko. Nie ma zachwytów i dobrze, ale niektórych płaczów nie rozumiem.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

torres-facepalm_o_320600.jpg

Nie czaję tego sposobu myślenia - betonowa logika to podejście, które sugeruje, że każda firma powinna wyskoczyć na E3 wyłącznie z nowymi IP, setkami nowych gameplayów, a najlepiej, żeby to było na jutro gotowe. TO JEST betonowa logika.

Swoją drogą idiotyczny przykład.

no spoko, jak cię zadowala półotragodzinny zalew miernoty to ok, ja mam trochę wyższy standard. Przykład jak widzę jak najbardziej trafiony. 

Opublikowano

Nintendo ratunku.

Troling nie troling ale co ja poradzę że mnie nie jara AC,CoD,SO i reszta pokazanych/zapowiedzianych gier.

Granie kolejny raz w to samo tylko w lepszej grafice,awsome <rzuca 2000zeta w MS i Sony>

Opublikowano

Idę stąd.

lencosbrancos.jpg

Opublikowano

Klekac.

Opublikowano

Nie no słaba konfa. Miała być dla mnie znakiem czy brać go na polską premierę. Niestety nie przekonali (multiplatform wiadomo nie liczę). Jedynie Forzy fajne ale że średnio lubię wyścigi to się wstrzymam.  Liczyłem na jakieś bomby typu Conker ale nic z tego, przykro mi, bo lubie dobre gierki :(  a wiadomo, że do multiplatform PS4 jest lepsza. No nic w 2014 zostaję z jedynym właściwym combem na daną chwilę czyli WiiU + PS4

aha indyki mnie nigdy nie robiły tzn zdarzają się fajne ale to żaden argument za kupnem sprzętu.