Skocz do zawartości

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 234,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

Czy ktoś z was potrzebuje kodu do H:MCC gry ODST?Jeśli tak to oddaje swój który mam na zbyciu: 7MR7M-92KFF-WFHDP-VQYRG-WYV3Z

Opublikowano

Na przyszlosc uprasza sie, aby ten kto wykorzysta podany otwartym tekstem kod napisal pod spodem, ze go wykorzystal. Prąd kosztuje...

Gdyby ktos z Was posiadal jeszcze wolny kod na ODST to prosze go podac na priv.

Opublikowano

W tej kolekcji to tylko Halo 4 jest spolszczone czy całość ?

Opublikowano

Tylko Halo 4.

Opublikowano

Tylko Halo 4.

Sprawdź poczte :D

Opublikowano

jak ktoś ma jeszcze kod na ODST to chętnie przygarnę.

Opublikowano

Mozna kupić w sklepiku

Opublikowano

jak ktoś ma jeszcze kod na ODST to chętnie przygarnę.

Jeśli kolega Czezare mi nie odpowie do jutra czy użył kodu to podam Tobie jego tutaj na prv. Kod jest ważny do 30go :/

Opublikowano

Kod na odst  RQTCF-KYW49-YJPT3-PMR3C-QJWCZ.Jak ktoś użyje niech napisze

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

125 gb z płyty? Kurde sporo ale w sumie tylko dla tej gry i serii halo łykam konsole bo już idzie za znośne pieniądze dostać.

Sporo?

Masz tam tak naprawde teraz z 5 gier...

Wiem, ze 1ka i 2ka niby malo miejsca zajmowaly (chociaz remastery troche wiecej...), ale calosc juz razem calkiem, calkiem.

Opublikowano

125 gb z płyty? Kurde sporo ale w sumie tylko dla tej gry i serii halo łykam konsole bo już idzie za znośne pieniądze dostać.

Sporo?

Masz tam tak naprawde teraz z 5 gier...

Wiem, ze 1ka i 2ka niby malo miejsca zajmowaly (chociaz remastery troche wiecej...), ale calosc juz razem calkiem, calkiem.

Przeczytaj jeszcze raz poprzednie posty
Opublikowano

jedzie do mnie kolekcja co by męczyć kanapowy coop i w koncu ograć czwórkę - jak to teraz jest z tymi paczami, dalej 598gb na start?

Opublikowano

Nie wiem jak z paczami, ale tryb multi nie zmieścił się na płycie, więc szykuj się na ściąganie przynajmniej 25-30 Gb :P

Opublikowano

A tak z ciekawości - jeśli MCC będę miał na płycie, to ile zajmą wszystkie dodatki (multi, pacze, itp.) + Halo ODST?

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

No ale grę z płyty też trzeba zawsze instalować więc bez znaczenia czy cyfrowa czy z płyty ;)

Opublikowano

No ale grę z płyty też trzeba zawsze instalować więc bez znaczenia czy cyfrowa czy z płyty ;)

Ehę... Przymierzam się dopiero do kupna Xbox One, więc nie wiedziałem że tak to działa. 

Opublikowano

Niestety czasy 8 Gb gierek odpalanych bezpośrednio z DVD odeszły bezpowrotnie w zapomnienie. A wszystko razem może mieć nawet ze 100 Gb: podstawa z płyty 50 Gb + ponad 20 Gb multi z sieci + ~ 8 Gb ODST + jakieś dodatkowe patche.