June 9, 201412 yr Dokładnie, ex od Platinum na Xbone. Kamiya obiecuje dużo akcji. Edited June 9, 201412 yr by Figaro
June 9, 201412 yr Z początku myślałem że to Dino Crisis 4, potem że DMC, następnie że MGR na wesoło. W sumie spoko filmik, zaciekawiła mnie gierka. Ten dev trzyma poziom więc kupy nie będzie.
June 9, 201412 yr Author No artstyle słaby. Główny bohater irytujący. Czekam na gameplay. Trzeba pochwalić MS, że dał im coś nowego do pracy.
June 9, 201412 yr Wygląda max bezpłciowo, zwłaszcza w porównaniu do Bayonetty czy Wonderfulla. No ale czego mogłem się spodziewać od knura spencera i konsoli dla amerykanów.
June 9, 201412 yr z daleka wygląda jak dante (ten nowy emus) który przez przypadek zamiast szamponu, użył Acze. Gra może być fajna (w końcu to platinum) ale bohater jakiś taki niedojehbany i ten kostium/morf niczym gajver, o rzesz ja pier .. le. Edited June 9, 201412 yr by kazuyoshi
June 9, 201412 yr Author Kamiya jest reżyserem. Szczerze wolałem, by robił coś innego... Czekam na gameplay.
June 9, 201412 yr Chyba obok From Software Platinum robi gierki z najmniej rzygowym japońskim klimatem (poza bayonettą ofkoz), więc jestem lekko zainteresowany.
June 9, 201412 yr Akurat to jest design japoński do bólu, wręcz sztampowy. Gra na 99% wyjdzie w 2016 roku, więc gameplay najwcześniej na E3 2015. Mam nadzieję, że to slasher.
June 9, 201412 yr Ja jestem dobrej myśli bo było mówione że ta produkcja ma mieć w sobie ducha Viewtiful Joe, #jaranko Edited June 9, 201412 yr by kubson
June 9, 201412 yr A widzisz tu gameplay, bo ja nie Wystarczy ze gamepley bedzie na tak samo wysokim poziomie nam VJ i bedzie lux. Edited June 9, 201412 yr by kubson
June 9, 201412 yr Gamplay pewnie bedzie świetny, jak to zawsze w grach platinum, ale otoczka jest strasznie biedna, bezpłciowa, jakby im kazali się "nie wychylać" za bardzo. N dało im zielone światło i zobaczycie jaką wykręconą giere zrobili (Wonderful), a na konsoli MS nagle rzucają takim bezpiecznym byle czym? Z kilometra widać, że mają określone wytyczne co do stylistyki gry i nie mogą pójść na całość. Zabijanie kreatywności w najwyższej formie.Tak, to moja opinia, moje domysły, a nie fakty.
June 9, 201412 yr Wolę bezpłciową sztampę niż to co zrobili z Wonderful 101. Najważniejsze, że to nie Vanquish 2, heh.
June 9, 201412 yr A co zrobili z Wonderful? Ponoć GamePad nie przekłada ruchów gracza na postać tak jak należy. Poza tym nikt na świecie nie chciał w to grać , co 200 tys. (!) sprzedanych kopii potwierdza. Edited June 9, 201412 yr by Kasias
June 9, 201412 yr Dokładnie. Jak będzie slasher od PG, to design można pominąć milczeniem. Wolę sztampę niż robienie alternatywy na siłę.
June 10, 201412 yr Trailer do mnie nie przemawia, wygenerowane potworki ograne a bohater bardzo denerwujący.
June 10, 201412 yr To akurat nic nie znaczy. Dopóki nie pokażą gameplay'u albo chociażby nie przedstawią na czym gra polega, to można sobie gdybać bez końca.