Opublikowano 22 listopada 201410 l Raymany Origins i Legends były piękne, Chaild of Light było piękne, ale Ori imo deklasuje je wszystkie, po prostu jest najpiękniejsze Edytowane 22 listopada 201410 l przez kazuyoshi
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Premiera 11 marca, 20$. Edytowane 20 stycznia 201510 l przez SzczurekPB
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Jeszcze jeden gameplay: Mam dylemata bo przebąkiwali coś o wydaniu pudełkowym. Zastanawiam się czy nie poczekać trochę. Edytowane 20 stycznia 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Mysle ze 20 dolcow za wersje cyfrowa to nie duzo jak za takie dzielo sztuki.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Mysle ze 20 dolcow za wersje cyfrowa to nie duzo jak za takie dzielo sztuki. W pudle też by kosztowało 20$. Jak chociażby KI czy State of Decay (tyle samo w pudle co w dystrybucji cyfrowej). Po prostu jeśli to ma wyjść w pudełku za parę miesięcy, to chciałbym to mieć Edytowane 20 stycznia 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Jawnie Dust an Elysian Tail tylko bez śmiesznych futrzaków. Ale będę nawalał w tego skurwesyna
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Wersja na X360 wyjdzie pewnie późną wiosną lub na początku lata. Trzeba będzie obadać. Edytowane 20 stycznia 201510 l przez Kasias
Opublikowano 2 lutego 201510 l Tak na podsycenie atmosfery - e-mail Kena Lobba do studia po przejściu gry: "Beat it… that end run needs a checkpoint maybe… in the water?Anyway…SO DAMN AWESOME. Wow, this game is so beautiful, the mechanics, the story, art, music, polish. Great level design. I knew it was great,but seeing it all in one play through… this is seriously one of the best 2D games ever, congrats, and my best to the Moon team- HUGE best to the Moon team So, few tweaks on the 3 difficulty areas (top of the water run, gliding upwards in the wind blue “laser wind” cadence, and one checkpoint ½ way through the final run (as we discussed already))… and ship this 90+ insanely amazing game.Wow…" I link do jakiegoś nowego preview: http://www.usgamer.net/articles/ori-and-the-blind-forest-feels-special
Opublikowano 16 lutego 201510 l To na PC wychodzi w tym samym czasie co na XO? Bo nie wiem czy mam sobie przypominac haslo do Strama ;(
Opublikowano 16 lutego 201510 l Ja już sam nie wiem co zrobić, przydałoby się kupić na premierę, żeby wspierać twórców, a z drugiej strony miało być pudełko i pewnie w końcu będzie kiedyś. I co, i trzeba kupić 2 razy, spryciarze Edytowane 16 lutego 201510 l przez Copper
Opublikowano 16 lutego 201510 l Był(i dalej jest) placeholder na amazonie, raczej na każdą grę ich nie robią. Edytowane 16 lutego 201510 l przez Copper
Opublikowano 17 lutego 201510 l Przedstawiciel studia zapytany na gaffie co studio zamierza po wypuszczeniu Ori, odpowiedział, że chciałby powiedzieć, ale jeszcze nie może. Coś mi się wydaje, że mają już umowę z MS podpisaną na kolejne produkcje - jak Undead Labs.