Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 482
  • Wyświetleń 91,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

Postawiłem sobie za cel zdobycie platyny w Cuphead więc siłą rzeczy gra siedziała w napędzie konsoli przez jakiś czas. I okazało się, że przez ten właśnie czas ... stworzyłem potwora. Mój ośmioletni s

• Tak się prezentuje to na starym, kineskopowym, czarno-białym TV :)

• a wiec po to sa te cale "gowniaki'  szacun dla mlodego 

Opublikowano

Jest zdecydowanie trudniej. Ostatnio maksowalem acziwmenty w coopie i mialem o wiele wiekszy problem. Bossowie są podkręceni na maksa, mnóstwo przeszkadzają, chaos, trzeba miec oczy dookoła głowy i sporo refleksu.

Tak, grałem Chalice (łatwiejsza postać).

Świeżo po przejściu podstawki może być na pewno łatwiej. Poziom trudności to taki 3 wyspa, ale na extreme. 

Opublikowano

E no już nie przesadzajmy aż tak, jest trudniej, ale nie powiedziałbym, że zdecydowanie trudniej. A grałem Cupheadem.

Opublikowano

Jeden boss z dodatku jest wyraźnie trudniejszy od reszty (expert). Poza tym poziom trudności jest podobny / troszkę wyższy, ale za to masz Chalice.

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Mnie zrobienie S wymęczyło bardziej niż jakikolwiek Boss w podstawce. 

PS. Emotka clowna za wyrażenie swojej - nieinwazyjnej - opinii? Kłaniam się nisko. 

Opublikowano

Uszanowanko.