Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No patrz, a ja myślałem, że DC jest średnio oceniane przez pryzmat tego, że za 60$ sprzedają tragicznie niedorobioną grę, bez wielu standardowych opcji pomimo roku opóźnienia i z połową zawartości sprzedawaną w DLC.

Na szczęście mamy takich obiektywnych użytkowników jak eX4ct, którzy zawsze wiedzą w czym rzecz :)

Bo to prawda, ja nie napisałem że to jest trudna gra i to tylko przez to ma 70 na MC, na tą ocenę złożyło się wiele czynników pod którymi się podpisuję, ale jednym z nich była też trudność gry i kary za skracanie drogi.

I nie łapcie mnie za słowa, bo za poziom trudności był też karcony nowy Alien. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Co ja mam Ci napisać, sprawdź i się wypowiedz?

Jak ty konsole w gazecie widziałeś, gra jest dobra, nie jest wybitna ale dostarcza masę funu, czy botom i blacharzom się to podoba czy nie.

Ale co to ma do tego, że według Ciebie jak gra jest za trudna to dostaje słabe oceny podczas gdy Dark Souls jest trudne i dostaje świetne oceny?

To tylko pokazuje, że znowu gadasz bzdury.

Opublikowano

3/4 zawartosci w dlc.

ex4ct po prostu lubi kary jak mu wjezdzaja w dupe.

i mówi to bot XDDDDDDDDD

Opublikowano

Te kary w DC to śmiech na sali. Raz są, raz ich nie ma, dostaje sie je jak ci w dupę wjeżdza bezdennie głupie AI, które nagle w magiczny sposób dostaje boosta. Czasem można z impetem przy(pipi)ć w barierki/inny samochód na zakręcie i lepiej na tym wyjdziesz niż przy perfekcyjnej jeździe, czasami bo raz kara jest, raz jej nie ma. No i oczywiście nie raz widziałem jak te kary nie obowiązują autka sterowane przez AI. Randomowa żenada, no ale jak dla kogoś oznacza to trudne i wymagające wyścigi to nic tylko pogratulować bystrości.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Typowo pecetowa gra - Saper. Typowo konsolowa gra - Demon's Souls. Heh, też umiem robić porównania.

Bez jaj, kto mnie zna ten wie, że nawet lubie niemalo pecetowych gierek - Gone Home, Stanley Parable, Kentucky Route Zero - ale tej niesamowitej kompleksowosci i stopnia skomplikowania jak prowadzenie rakiety kosmicznej to tam specjalnie nie zauwazylem. No ale jedna takowa wyszla, wiec udowodnione, kazdy kto lubi gry i nie uwaza peceta za narzedzie do nich to troglodyta majacy problemy z jedzeniem zupy lyzka zamiast z gara. Wiecie, jak w tej scenie w Chrono Triggerze, grze dla debili, nie jak wymagajace doktoratu Path of Exile.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Bo gry, ktore wymieniles to tzw kurczaki, hoduje sie je na pc, zeby potem wrzucic na ps4 w plusie. PC gierki to tylko od paradoxa.

Opublikowano

Co ja mam Ci napisać, sprawdź i się wypowiedz?

Jak ty konsole w gazecie widziałeś, gra jest dobra, nie jest wybitna ale dostarcza masę funu, czy botom i blacharzom się to podoba czy nie.

Ale co to ma do tego, że według Ciebie jak gra jest za trudna to dostaje słabe oceny podczas gdy Dark Souls jest trudne i dostaje świetne oceny?

To tylko pokazuje, że znowu gadasz bzdury.

Rusz szare komórki jeśli chcesz wchodzić ze mną w dyskusje, nie napisałem że to był jeden jedyny powód dla którego gra ma 70na MC, gra zasługuje na jeszcze niższą ocenę w mojej ocenie, uważam że powinno być 50-60

Bądźmy poważni

-rok opóźnienia

-3/4 tras w DLC

-3/4 samochodów w DLC

-warunlki pogodowe w DLC

-gra nie działa do dziś w 100%, wyzwania są nieaktywne od premiery

-problemy z online potęgują w(pipi)ienie

-składam reklamacje z tytułu niezgodności towaru z opisem, pani Barbara pisze mi.

98243030716919579181.png

DEEEEBILE

Ale gdy grę uruchomisz, wyścig ruszy, to należy widzieć też plusy tej gry, czemu wy przez pryzmat wy(pipi)ania was w dupe przez MS w dniu premiery Xbox One nie patrzycie na tą korporację z pogardą, tylko gdy słyszycie że ładują budżet 10 exów w Minecrafta to im jeszcze jajka liżecie.

ŻAL

Opublikowano

U kogos w Irlandii chyba dzisiaj rosol byl za slony XDDD.

Opublikowano

Bo widzimy w xbonie plusy w postaci gier przez pryzmat ps4, ktore ich nie ma.

Gier tyle samo, do tego lepiej wyglądają na PS4. Ale racja, nie ma gier, bo bot tak prawi. Aż dziw, że 10 miesięcy stale coś ogrywam.

Opublikowano

"Edge" dał 7 nowej Forcy. Dał też 7 DriveClub. Jakieś hejty? Destiny, Smash Bros i Ethan Carter dostały 8.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Jakieś hejty?

"Edge? Zawsze ich szanowałem"

"Edge? Szmata jak zwykle"

Opublikowano

The Evil Within did two things right for me. I played it on PC, so not only I had a nice and steady 60 fps, but, more importantly, I could use the official cheats like godmode and unlimited ammo. I could still die in the game (the cheats don’t protect you from quite a few dangers), but I could also avoid a lot of the game’s design clunkiness. The cheats turned the game to more of an experience than tiring, mechanical grind through frustrating – mostly due to the faulty execution – set of challenges.

Chmielarz nie dosc ze robi symulatory chodzenia na 3h to gra jeszcze na cheatach, czy mozna nizej upasc ?

Opublikowano

Bo widzimy w xbonie plusy w postaci gier przez pryzmat ps4, ktore ich nie ma.

Gier tyle samo, do tego lepiej wyglądają na PS4. Ale racja, nie ma gier, bo bot tak prawi. Aż dziw, że 10 miesięcy stale coś ogrywam.

Pedau w rurkach, Killzone 6 i gry z plusa, które są też na Vicie. Zazdro stary. Chyba polecę zaraz po PS4.

Opublikowano

Na Xbox One jakoś nieszczególnie oferta odbiega. Kwestia gustu komu które gry teraz lepiej leżą. Ok szanuję twoje zdanie, bo ja sam uważam, że Xbox One nie ma interesujących mnie gier. Do tego gorsze multiplatformy i wyłania się obraz konsoli kupiastej w moich oczach, jaką jest szrot od Microsoftu. Chciałem cię przekonać, że oba systemy mają porównywalną ofertę, ale w trakcie pisania doszło do mnie, że szrot nie ma startu do PS4. A no i w zapowiedzi dużo lepsze gry na PS4 + lepsze multiplatformy o których wspominam drugi raz, bo nie można o nich zapomnieć.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Multiplatformy tylko na PC + pad od XO, a nie jakaś bieda w 900p xDDD

Opublikowano

Multiplatformy tylko na PC + pad od XO, a nie jakaś bieda w 900p xDDD

PC nikogo. Tylko konsole.

Opublikowano

dobra Mantis sorry

Opublikowano

Playstation 4 jest lepsze od Xbox One. Ma lepsze zapowiedzi. 

Opublikowano

DriveClub jest 5/10 bo jest za trudny dla brudnych każuali.

3Xp7YZb.jpg

no ale PC jest do du,py bo ludzie oszukują xDDD

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

PS4 - zapowiedzi

Łoniak - gry

PC - dzieciarnia na serwerach

Nintendo - pedaua w przebraniu pszczółki

Każda platforma, ma co innego i każdą warto posiadać.

Opublikowano

gamespot dał minusa do oceny bo dla nich AI za trudne i jeszcze ktoś, Ex4ct dał tylko przykład jak niektórzy podeszli oceniając tą gre

http://www.gamespot.com/reviews/driveclub-review/1900-6415900/

na forumku jakieś 60 osób ma gre i jakoś nikt nie narzeka na AI

ofc nie można bronić z(pipi)anych serwerów na początku i ogarniania tego 2 tygodnie, ale sama gra jest naprawde dobra

optymistycznie to jeszcze tydzień i może będzie 100% tego co powinno być na premiere

i oby zaczeło sie patchowanie

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.