Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie ma to jak obgadywać xbona popijając harnasia z puszki i patrząc na zapętlone nagranie z youtube pokazujące palące się drewienko w kominku. Elitarnie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

witajcie internetowi bracia

28.10.2014....pytacie sie jak zapamietam ten dzien? dla jednej grupy graczy - dinozaurow gameplayowych to kolejny nudny i szary dzien, pewnie wielu teraz glowi sie czy zamowic iscie kontroweryjna gre pod wzgledem designu, ktora rzekomo czerpie z ery dreamcasta...czy mi to podejdzie? czy gameplay jest fajny? czy miasto zaprojektowano ciekawie? czy gra nie jest czasem za glupia i nie ocieka glupim dow(nene)em? czy te oceny i pozytywne komenatrze odzwierciedlaja moj gust growy czy jednak wsluchac sie w glosy krytyczne i niskie oceny? czy to bedzie dobrze zainwestowane 200zl?

czy te pytanie nie wydaja sie dla Was konsolowi bracie znajome? czy przy wielu grach ze srednia 70-85% nie zadawaliscie ich sobie sami?

Od dzis dla niebieskiej elity te pytanie odchodza w niepamiec - Sony wprowadza rewolucyjna usluge dzieki, ktorej w niepamiec pojdzie pojecie demo czy tez "niepewny zakup" - SHARE PLAY to kolejna rewolucja, to kolejny next genowy bajer. Od dzis kazdy niezdecydowany gracz moze poprosic kolege z psn* o udostepnienie rozgrywki i przejecie nad nia kontroli...to w twoim domu, twoj wirtualny kolega bedzie sterowac twoja postacia i sprawdzac czy gra mu sie podoba. Baa w grach w lokalnym multiplayerem mozecie grac oboje...bez koniecznosci posiadania dwoch sztuk gier. Pytacie sie pewnie...ehhh pewnie to sie nie sprawdza w praktyce....ojjj sprawdza...wlasnie wrocilem przed komputer z blisko 3h sesji z easye, zdunek, szczurek i niko....testowalismy sprawdzalismy, gralismy wspolnie w driveclub, gralem w nieposiadane przeze mnie battefield4, destiny czy garden warfare, razem z szczurkiem gralismy we dwoch na mojej konsoli w abe exodus. Laczenie trwalo chwile,, lag byl lekki, a obraz przy osobie posiadajacej dobry upload (hi easye) byl wrecz wysmienity - dzialalo to z kazda testowana gra, za wyjatkiem demek

tak...otworzmy dzis szampana i wypijmy od sony, kiedy boty jaraja sie exem, o ktorym za rok nikt nie bedzie pamietal, sony dostarczylo nam dzis kolejny milowy krok gdzie dema pojda w niepamiec

* - o ile akurat psn dziala

Opublikowano

Już wszyscy zrozumieli, że PS4  >>>>>>>>>>>> (pipi) obsrane > całe szambo > Xbox One zwany powszechnie jako szrot?

ZcInMTS.png

Opublikowano

Z tym share play swietna akcja, teraz tylko czekac na wypozycze coda za 3 dychy, a potem Sony znow bedzie musialo wprowadzic dodatkowe ograniczenia, jak przy skladkach na 5 osob XD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Mialem wlasnie napisac, ze SharePlay>caly system Ona, ale PSN w miedzy czasie zdechlo...

widziałem, czytałem. Fajne. Daję 8 cebul na 10.

:cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: /10

Opublikowano

do Share Play wymagany jest jeszcze dobry upload właściciela gry, dziś na 1mb nie chciało połączyć, na swoim mam 3mb upload i chulało bez problemu ale jakość w DriveClub była słaba jak mi mówili

easye - jaki masz download i upload łącza?

Share Play to genialna opcja, ale nie sądze, że ludzie beda w ten sposób ogrywać tytuły, w końcu kupiliśmy PS4 nie dla 720p

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

SONY już wygrało tę wojnę: 1080p, Share. Serio, to byłoby upokarzające dla Micro, jak by jeszcze jakieś gierki zaczeli wydawać. Po premierze pierwszej dobrej gierki na PS4 przewiduje sprzedaż nadkonsoli na poziomie 20 mln w 2015

Share Play to genialna opcja, ale nie sądze, że ludzie beda w ten sposób ogrywać tytuły, w końcu kupiliśmy PS4 nie dla 720p

Nie, no co ty, w życiu :D. Odliczamy czas do powstania nowego, najpopularniejszego tematu w dziale Playstation?

Opublikowano

Ten share play to godzinka dziennie czy godzina jednorazowo ?

Opublikowano

Botki co jeszcze jakiś czas temu zakładały konta na facebooku, żeby dorwać pare groszy teraz cebule chca wypominac.

Opublikowano

nie masz ograniczen, tylko jedna transmisja moze trwac max 60min, ale sekunde po niej mozesz zrobic kolejna

Opublikowano

do Share Play wymagany jest jeszcze dobry upload właściciela gry, dziś na 1mb nie chciało połączyć, na swoim mam 3mb upload i chulało bez problemu ale jakość w DriveClub była słaba jak mi mówili

easye - jaki masz download i upload łącza?

Ale zrozum, że to po prostu taka gra i lepsze łącze nie sprawi, że jej jakość będzie dobra.

Opublikowano

kupujecie PS4 bo wyższa rozdziałka, a teraz nagle share żebrak play w 720p to super opcja, typowe klapki

Opublikowano

no jak kogoś nie stać na gry to będzie biadował aby pograć, dla mnie nie jest to sposób na przechodzenie gier tylko sprawdzić tytuł przed kupnem

nie po to kupiłem konsole i duży tv aby grać w 720p

1h sesja i za chwile można zrobić kolejną sesje i trzeba przyznać mega sprawnie to działa, szybciej niż łączenie w lobby DriveClub :D

Opublikowano

nie masz ograniczen, tylko jedna transmisja moze trwac max 60min, ale sekunde po niej mozesz zrobic kolejna

Skoro tak to działa równie dobrze mogli nie wrzucać tego limitu ;]

PS.

jILTIlV.png

PSN nie działa ? To na pewno wina twojego routera xD

Opublikowano

Jezeli Forza, Sunset, Titanfall i reszta super giereczek na Xbox One takie dobre, to dlaczego taka zdecydowana wiekszosc botow siedzi w tym temacie 24/7 i probuje dowiesc swoich racji? Ja rozumiem pisac z pracy, ale jak ma sie w co grac na konsoli to sie po pracy zasiada i gra...czyzby jednak prawda wygladala inaczej? :beksa:

Opublikowano

na ps3 site juz sa komentarze z propozycjami - bede streamowac gre X w zamian za gre Y

badzmy powazni - zamiast demek do sprawdzenia czy gra nam bedzie sie podobac - opcja FENOMENALNA

do cebulenia i przechodzenia gier za free - tragizm, ktos normalny chyba nie bedzie siedziec np 8h przed swoja odpalona konsola i tv by co godzine zakladac kolejny nowy stream, do tego by jakosc byla serio 720p potrzeba serio dobry upload

jeszcze bez beki zaznacze - na razie dziala wszystko za wyjatkiem demek, nawet filmiki w battlefield4 odtwarzalo, sony jednak zastrzega, ze ma prawo cenzurowac zawartosc transmisji wiec ide w ciemno o zaklad, ze gry po sofice 2.0 beda mialy blokady i filmikow i scenek kluczowych dla fabuly gracz, ktory odbiera rozgrywke po prostu nie zobaczy

Opublikowano

Kur*a panowie, to już przechodzi ludzkie pojęcie. Destiny na PS4 dostaje nową łatkę = PSN down.

No serio???? Sony jakąś wojnę z kimś miało wygrać, czy mi się przywidziało?? No ileż można cierpieć te ich chwilowe problemy z ich za(pipi)istą siecią? Ręce opadają...

Was this answer helpful?

Yes No
[PS4™ system] Updated 10/28/2014

The PlayStation Network is currently: Offline.

PSN is currently offline, and we are hard at work to resume service. At this time an estimate as to when PSN will be online is unavailable; however, we will update this article as soon as there's additional information. If you would like to receive a notice when PSN is fully restored, be sure to follow the official PlayStation Twitter account and our support Twitter account,@AskPlayStation.

Destiny is pushing a patch live today, players may be returned to the title screen and required to log back in to Destiny after installing.

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/2185

I jeszcze płacić za tą ch*jnię trzeba...

Opublikowano

Share play spoko opcja, demka juz praktycznie nie istnieja, nowe gry kosztuja sporo i kase mozna wtopic.

Opublikowano

Wyobraźcie sobie co się będzie dziać z PSNem jak będą święta xD 

Opublikowano

opcja jest GENIALNA, sam dzis sprawdzilem 3 gry jakich nie posiadalem, a chetnie zagram jeszcze w evil within czy aliena

oczywiscie botki beda mialy beke, ze 720p tylko przy kosmicznym uploadzie, ze jest lekki lag, ze to cebula do potegi - wali mnie to, jak ktos jest ogarniety i wie, ze to ma traktowac jako ewolucje demek to po prostu jest to mistrzowski bajer

choc i tak przeczuwam, ze za jakis czas beda cenzurowac filmiki i scenki w grach i jednak daja limit na ilosc streamow w ciagu dnia

Opublikowano

ale hejt w tych komentarzach niesamowity :D

gdybym miał konto w sumie sam bym coś posłał, przez te awarie napewno stracą troche graczy, takich osób jak ktoś tu dziś w CW pisał jest więcej

nie mają wyjścia muszą w końcu to ogarnąć

Opublikowano

Jezeli Forza, Sunset, Titanfall i reszta super giereczek na Xbox One takie dobre, to dlaczego taka zdecydowana wiekszosc botow siedzi w tym temacie 24/7 i probuje dowiesc swoich racji? Ja rozumiem pisac z pracy, ale jak ma sie w co grac na konsoli to sie po pracy zasiada i gra...czyzby jednak prawda wygladala inaczej? :beksa:

Ja tam coraz czesciej pisze uzywajac tableta. Teraz siedze sobie na kompie bo konserwacja psn jest i grac nie moge, a sunset dopiero odblokowuja w piatek :(

Wyobraźcie sobie co się będzie dziać z PSNem jak będą święta xD 

Gingerbread+house+explosion+merry+christ

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

chce stream z najnowszych gearsów, reszta mnie wali

Opublikowano

będę wystrzeliwać wszystkie kulki w survival horrorach i zużywać rzadkie itemy w jrpg każdemu podgraczowi z listy znajomych, który mnie poprosi przejście trudnego etapu. tak widzę walkę z tym zaraztwem. 

Opublikowano

W dobie setek filmików z gameplayem w rozdzielczości 1080p (nawet jeżeli gra takiej ostatecznie nie będzie obsługiwać :sorcerer: ) czym niby ma być to Share Play jak nie typową usługą dla cebuli? Co niby tutaj jest do sprawdzenia? Czy pad z grą będzie działał? xD Ewolucja demek, dobre sobie. Ewolucja cebuli na poziom over 9000. Jeszcze tego brakowało abym pisał do znajomych żeby kupili jakąś grę a następnie dali mi do niej dostęp, bo chcę ją sobie sprawdzić :teehee: Sony kompletnie we łbie przewraca się od ilości sprzedanych konsol i zamiast zająć się w końcu, po wielu latach, naprawą sieci PSN to inwestuje w bzdety, z których będą cieszyć się chyba tylko cebulaki.

Edytowane przez Kymel

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.