Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

serwery sony to komprmitacja - to swoja droga

nieogarniaja uzytkownikow ps3,vity i ps4, a najgorsze jest to, ze jak szybko czegos spektakularnego nie wymysla to bedzie jeszcze gorzej - boom swiateczny i okres to lutego to przeciez bedzie jihad jak przybedzie jeszcze z pare milionow nowych kont w psn

W dobie setek filmików z gameplayem w rozdzielczości 1080p (nawet jeżeli gra takiej ostatecznie nie będzie obsługiwać :sorcerer: ) czym niby ma być to Share Play jak nie typową usługą dla cebuli? Co niby tutaj jest do sprawdzenia? Czy pad z grą będzie działał? xD Ewolucja demek, dobre sobie. Ewolucja cebuli na poziom over 9000. Jeszcze tego brakowało abym pisał do znajomych żeby kupili jakąś grę a następnie dali mi do niej dostęp, bo chcę ją sobie sprawdzić :teehee: Sony kompletnie we łbie przewraca się od ilości sprzedanych konsol i zamiast zająć się w końcu, po wielu latach, naprawą sieci PSN to inwestuje w bzdety, z których będą cieszyć się chyba tylko cebulaki.

wole zagrac w dana gre 10min niz zobaczyc filmik na youtube w 10min

oczywiscie na youtube po filmiku bedziesz wiedziec czy dana gra ma fajny model jazdy albo czy feeling ze strzelania jest ok itp

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ano dokładnie, świetna usługa na sprawdzenie gry. Osobiście grałem tylko w driveclub, jakość obrazu bardzo dobra, a i lag minimalny, świetna funkcja.

Opublikowano

albo w takim pesie czy fifie - oczywiscie na youtube widac czy gameplay jest ok, czy nie ma problemow w sterowaniu itp

Opublikowano

No przecież exact to wszystko ogarnia patrząc na filmiki z jutuba, 60 klatek, model jazdy, zapewne laga w sterowaniu też wychwyci, nie wiem o co Ci chodzi.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

w sumie to jest naprawdę dobry sposób do sprawdzenia praktycznie każdego tytułu przed zakupem. coś czuję że wydawcy szybko zaczną ją oprotestowywać. 

Opublikowano

Ku.rwa dawno nie było tylu genialnych postow w CW jednego dnia xD

Już wszyscy zrozumieli, że PS4 >>>>>>>>>>>> (pipi) obsrane > całe szambo > Xbox One zwany powszechnie jako szrot?

j

Ostatnio coś tak bardzo śmierdzącego desperacją i nietaktem czytałem, jak pytałem się byłej czy wróci do mnie.

Oplulem komórkę xD

Opublikowano

Mialem wlasnie napisac, ze SharePlay>caly system Ona, ale PSN w miedzy czasie zdechlo...

widziałem, czytałem. Fajne. Daję 8 cebul na 10.

:cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: /10

No polecam hejtowanie oficialnych profili PS Polska.

do Share Play wymagany jest jeszcze dobry upload właściciela gry, dziś na 1mb nie chciało połączyć, na swoim mam 3mb upload i chulało bez problemu ale jakość w DriveClub była słaba jak mi mówili

easye - jaki masz download i upload łącza?

Share Play to genialna opcja, ale nie sądze, że ludzie beda w ten sposób ogrywać tytuły, w końcu kupiliśmy PS4 nie dla 720p

No ja mam w miare szybkie lacze - 76/10, dlatego chlopaki mowili, ze u mnie jakosc obrazu, polaczenia byla naprawde niezla.

Edytowane przez easye

Opublikowano

tez jestem ciekaw jak to wplynie na sprzedaz gier - bajer zamiast demek genialny ale jestem pewny, ze znajda sie cebulaki ktore tak beda chcialy przechodzic cale gry, a co dopiero krotkie pozycje na doslownie 2-3h jak np jorney

Opublikowano

Dla mojego ludka w SO wybrałem:

-rurki

-vansy

Dobrze dobrze?

Opublikowano

No tylko Sony potrafi tak zrobić, że klapki będą cieszyć się z kolejnej usługi wymagającej sprawnej sieci PSN i wmawiać innym, że to dobra rzecz. Już widzę co się będzie działo: "hej, nie wyłączaj konsoli na noc to przejdę sobie tego exa 70/100 na MC z fabułą na 7h".

Opublikowano

Watpie by duzo osob chcialo przechodzic gry na nie swoim profilu. Opcja jest super dla niezdecydowanych, chcacych sprawdzic jakis tytul, czy nawet zobaczycz jakies sposoby na przejscie danego fragmentu. Dla mnie jedna z ciekawszych funkcji nextgenow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jesli forum, to PSX EXTREME

Jesli seks, to z KOBIETA

Jesli konsola, to JEDYNY

Jesli feeling, to Dreamcastowy!

(pipi)a, tyle sie dzieje na zielonym podworku, wspanialych gier jest za duzo, przygniata mnie ich nadmiar jak za czasow makarona :)))))))))

Naprawde szkoda mi betonowych klapersow, ja pyerdole, grac w crapy, ktore nie dzialaja (albo nedzne namiastki wielkich gier [Destiny]) tylko ze wzgledu na przywiazanie do marki, ktora i tak od pierwszej konsoli jest tylko gorsza i gorsza.

No nic, dla NAS jest pieknie!

Opublikowano

Jezeli Forza, Sunset, Titanfall i reszta super giereczek na Xbox One takie dobre, to dlaczego taka zdecydowana wiekszosc botow siedzi w tym temacie 24/7 i probuje dowiesc swoich racji? Ja rozumiem pisac z pracy, ale jak ma sie w co grac na konsoli to sie po pracy zasiada i gra...czyzby jednak prawda wygladala inaczej? :beksa:

Gram z laptopem na kolanach. Zawsze w grze znajdzie się jakiś loading, albo cutscenka, podczas których mogę klepnąć na forumku bombę prawdy. Multitasking to moje drugie imię, dysponuję świetną podzielnością uwagi, jestem w stanie robić kilka rzeczy jednocześnie, dając z siebie wszystko. Na klawiaturze wypluwam średnio 600 znaków na minutę, co przekłada się na około 120 słów - wszystko zostało zmierzone. Za standardową prędkość pisania przyjęło się około 44 słów na minutę. Polecam infografikę dostępną na tej stronie:

http://www.ratatype.com/learn/average-typing-speed/

Jestem więc nadczłowiekiem, robotem, botem, xbotem. Zapytasz jakim cudem osiągnąłem doskonałość? Ano dzięki Xboksom właśnie.

Sugerowanie, że osoby wypowiadające się w temacie nie mają w co grać jest mega słabe - po prostu trzeba oswoić się z tym, że śmiałkowie dryfujący w morzu gier pod banderą o kolorze zielonym są w stanie dawać z siebie więcej. Odrywanie się od konsoli żeby napisać posta? #justsonythings

EDIT:

Czezky, doskonała bomba prawdy. Gdyby nie to, że rozdałem plusy, dałbym je wszystkie za tego kilkolinijkowca.

Edytowane przez ping

Opublikowano

tylko zacofany bot napisze, ze lepszy filmik na youtube po ktorym wie wszystko niz wlasnoreczne sprawdzenie pelnej wersji gry przed zakupem w swoim domu przez share play

zatem pytam eksperta Kymela - jaki jest model jazdy w konsolowym Cars? wymagajacy? poprosze o rozbudowana analize oparta na filmikach z youtube

Opublikowano

Najpierw Plus zwany też "po ch.uj kupować gierki skoro mam ich tyle w plusie", a teraz Share Play znany też jako" ej Seba daj mi pograć godzinke w Fifę bo kasy ni mom tej". Kolejny węgielek do pieca palącego branźę. Dzięki Sony.

Opublikowano

No tylko Sony potrafi tak zrobić, że klapki będą cieszyć się z kolejnej usługi wymagającej sprawnej sieci PSN i wmawiać innym, że to dobra rzecz. Już widzę co się będzie działo: "hej, nie wyłączaj konsoli na noc to przejdę sobie tego exa 70/100 na MC z fabułą na 7h".

Jaki jest Twój stosunek do Family Sharing?

Opublikowano

Shareplay miałby znaczenie jakby działał na Xbox One i na chmurze Azure Microsoftu, a nie serverach Sony zrobionych z dykty i włóczki.

odbiore to jako specyficzna pochwale i zazdrosc dla tej uslugi choc spodziewalem sie jeszcze argumentu w stylu - na xone przynajmniej mamy jakie gierki sprawdzac bo na ps4 nie ma ich w ogole

Opublikowano

haha niszczy mnie ten temat haha i zarazem wspolczuje klapka ze zamiast ekscytowac sie grami, jaraja sie funkcja shareplay xD i to zalosne tlumaczenie ze opcja dobra bo dem juz nie ma i sprawdze zeby nie wtopic kasy xD

Opublikowano

Sony wrzuca kolejna opcje do swojej uslugi sieciowej aby jeszcze bardziej uzaleznic klapersow od PSN i dalej ciagnac kase ktora idzie na splaty dlugow zamiast inwestycje w siec. Ciekawe kiedy to wszystko (pipi)nie na dobre.

Swoja droga, czy mozna juz oficjalnie mowic ze przez Share Play Sony wprowadza bocznymi drzwiami platne dema?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jezeli Forza, Sunset, Titanfall i reszta super giereczek na Xbox One takie dobre, to dlaczego taka zdecydowana wiekszosc botow siedzi w tym temacie 24/7 i probuje dowiesc swoich racji? Ja rozumiem pisac z pracy, ale jak ma sie w co grac na konsoli to sie po pracy zasiada i gra...czyzby jednak prawda wygladala inaczej? :beksa:

Gram z laptopem na kolanach. Zawsze w grze znajdzie się jakiś loading, albo cutscenka, podczas których mogę klepnąć na forumku bombę prawdy.

To widze ze sporo na Xbox One tych loadingow i cutscenek skoro potrafisz tak CZESTO i SPORO pisac :mog:  To ja podziekuje za taka konsole :D

I to jest prawdziwa bomba prawdy.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Bo to jest akurat prawda Ficus :D

Wychodzi na to, ze jest shareplay, co mozna ograc? Slabe exy i brzydsze multiplatformy niz na xbonie.

Xbox bogiem.

Opublikowano

Swoja droga, czy mozna juz oficjalnie mowic ze przez Share Play Sony wprowadza bocznymi drzwiami platne dema?

i tworzy kolejna furtke do islamizacji europy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.