Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To wy się tutaj zabijajcie, a ja wracam własnie na chatę i odpalam Dead Rising 3 na moim Xbone. Jako bonus wrzucam film z pokazu przedpremierowego gry:

Opublikowano

bla bla bla

tylko że oni przeczytają ten post i wrócą do pykania w SO, a Ty wrócisz do trzech flagowych exów sony:

Ja nawet nie czytam bo za dlugie i zbyt duzo czasu bym zmarnowal nie grajac w SO. Ehh nie lubie tak do CW wchodzic, tylko powierzchownie okiem zerkac na krotkie posty :/

(pipi)e SO.

Opublikowano

Ten AC to nawet nie jest grafika.

potwierdzam

przez chwilę zastanawiałem sie czy to nie są screeny z share play xddd

ciekawe jak będzie wyglądała wersja na pc, bo na xboxa zapewne identycznie jak te screeny

Opublikowano

To wy się tutaj zabijajcie, a ja wracam własnie na chatę i odpalam Dead Rising 3 na moim Xbone. Jako bonus wrzucam film z pokazu przedpremierowego gry:

tez wlasnie odpalilem

JirN2C6.jpg

Opublikowano

bo na xboxa zapewne identycznie jak te screeny

Wychodzi z Ciebie bot, optymista się znalazł.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak multiplatformy gorsze na ps3 to wina devow, jak takie same na ps4 i one to wina msu, kiedy bedzie wina sony? Nigdy, bo klapy zawsze klapia.

głupota tego postu jest tak rażąca, że aż nie wiem czy odpisywać, ale zrobie to

tak, wina tylko i wyłącznie devów że nie chciało im się bardziej przykładać do wersji na ps3, bo gdyby nie to do dzisiaj byśmy nie widzieli oczoyebnej grafy jak w god III, tlou, u2, mgs4 czy killzone 3 kiedy wychodziły w swoim czasie, widzisz? ludzie potrafili, a x360 nie mial takich gier z taką grafą bo byl g,ównem obesranym z przybliżoną architekturą do pc, więc jak wiadomo nieudaczni devi szli na łatwizne przez co xboty miały śmieszną świadomość przez chwile, że ich konsolka jest lepsza bo mieli lepszy płot w jakiejś multiplatformie

teraz jest ps4 i xbone gdzie na obydwie z nich można tak samo łatwo programować gry, z tym że xbone ma po prostu słabsze podzespoły, czyli nie wiemy czy nowe multiplatformy jak sraksassin będą równane w dół do tego zielonego złomu, czy po prostu na ps4 będą ładniejsze wersje a na xbone rzygi w jakiejś śmiesznej rozdzielczości, krótko mówiąc xbone jest po prostu takim samym g,ównem obesranym co poprzedniczka,  thats all

śmieszne że trzeba tłumaczyć taką oczywistość, ale mam nadzieje że dotarło teraz to do xbotów, a jak nie to se (pipi)a przeliterujcie od nowa albo zawołajcie starych żeby wytłumaczyli ze zrozumieniem, albo dalej grajcie w xbox one

tylko że oni przeczytają ten post i wrócą do pykania w SO, a Ty wrócisz do trzech flagowych exów sony:

BH2WQPx.jpg

PSN-Store-down-with-E-820001F7-maintenan

ps4psnerror-610-625x625.jpg

To już wiemy po co w ps4 jest potrzebna funkcja screenshot. Klapeczki zamiast zapisywać screeny z gierek podsyłają na fora obrazki z nr. błędów. Brawo, wspaniałe sony

Opublikowano

Ten AC to nawet nie jest grafika.

potwierdzam

ciekawe jak będzie wyglądała wersja na pc, bo na xboxa zapewne identycznie jak te screeny

no już, już, tu masz lepsze screeny, już, spokojnie <głask>

też z PS4:

10733717_10202143849552435_2075563222929

1614182_10202143851152475_58672042124582

1399807_10202143847312379_71496180729722

ale i tak gunwo obezrane

Opublikowano

sheesh ponoć znów psn nie działa i nie da się pograć w betę evolve, jezu ile jeszcze będzie się dawać ruchać w dupakę?

Opublikowano

Będzie tak, jak z Watch Dogs.

Opublikowano

Testy Evolve przełożone na PlayStation 4 -winowajcą firmware 2.0

„Mamy trochę niefortunną wiadomość dla ludzi, którzy planowali wziąć udział w testach Big Alpha na PlayStation 4. Po niedawnej aktualizacji firmware 2.00, mamy trudności z Big Alpha Evolve. Testy muszą zostać przełożone. PlayStation  i 2K pracują wspólnie nad rozwiązaniem sytuacji.”

beka  :Coolface:

http://www.ppe.pl/news-31902-testy_evolve_przelozone_na_playstation_4___winowajca_firmware_2_0.html

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Na PS4 to cos w ogole ostatnio dziala? Bez kitu mosty i drogi w Cesarstwie Rzymskim nie byly tak wytrzymale jak beton z ktorego sa ulepiony klapy xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mamy już ponad 13,5 miliona sprzedanych PS4. W poprzednim kwartale konsole playstation stanowiły ponad 50% całego rynku konsol. :fsg:

Sony = 4.1m + 0.7m = 4.8m
MS = 2.5m
Nintendo = 0.61m + 1.27m = 1.88m

Total = 4.8m + 2.5m + 1.88m = 9.18m

100% * 4.8m/9.18m = 52%

Dodatkowo PS4 sprzedaje się lepiej od Wii w analogicznym okresie

X68wkZb.png

Myślisz konsola, mówisz playstation.

Myślisz gó.wno obes.rane mówisz xbox  :reggie:

Opublikowano

Ten znowu z wynikami. XD

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2 GŁUPI XBOCIE

:cebula:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak dobrze być głównie graczem offline, mieć komfort grania w lepsze multiplatformy.  :obama:  

Opublikowano

Święta w wykonaniu Sony i PSN mogą być w tym roku GOTY :P

Opublikowano

Sony o nas dba po prostu, święta to czas dla rodziny, a nie na głupie gierki :(

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

ps4vsxb1-update.002.jpg

Co tutaj dużo pisać...

tumblr_mjomkaugmK1rs4unwo6_500.gif

Opublikowano

Z czego się tu cieszyć? Kasias, powiedz mi.

Opublikowano

Ostatnia linia obrony klapow, wyniki sprzedazy.

No ale coz, trzeba sie czyms pocieszac, pozwolcie ze ja bede sie pocieszal slabsza sprzedaza grajac w Exy oraz online ktore sie nie wykrzacza codziennie :)

@up

No jak to z czego ? Z tego ze firma ktorej konsole masz w domu zarabia na graczach ktorzy ow konsole kupuja oraz placa jeszcze plusa w zamian za konserwacje. Nic tylko sie cieszyc z ich dobrobytu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kasias pracuje w sony :potter: tak samo jak Andrew, reszta płacze bo nie ma w co grać albo psn nie działa.

Opublikowano

przy dużych aktualizacjach często zdarzają sie fuckupy, Blizzard nawet po jednym patchu do Diablo3 coś zepsuł i można było gold kopiować lol :)

no ale może już troche za dużo bronie marki

Święta w wykonaniu Sony i PSN mogą być w tym roku GOTY :P

hehehe :P

Opublikowano

To naprawdę bardzo smutne. Xboty jarają się Sunsetem (o Jezu, ale bym pograł), a klapy cieszą się, że PS4 sprzedało się w 13 milionach. Jak można się z takiego powodu cieszyć? Kur.wa, Sony wydało konsolę bez gier, PSN częściej nie działa, niż działa, gierki w plusie to jakiś żart, no robią nas w chuya po prostu. Ale tak, fuck yeah, 13 milionów...

To naprawdę bardzo smutne :(.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.