Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ori dobra gierka na blache, nie moge sie doczekac.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Może być coś lepszego od zapachu pieczonych zwieraczy botów w niedziele o poranku?

Ale kto kogo gdzie spiekl ?

Przeciez niewidoczny napisal wyraznie ze najlepiej miec PS3 (szkoda ze juz wszystko niemalze ogralem na ps3), a jak cie nie interesuja exy no to se PS4 kup. A poza jego postem w CW od wczoraj nic sie nie zmenilo, ja dalej gram w Sunseta, a wiekszosc klapow dalej sie podnieca wynikami sprzedazy i czeka na ... dzialajacy store, dzialajacy psn, bete evolve i  ... exy xD.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co do system sellera to XO dostaje w tym roku trzy > FH2, SO i MCC, złom ps4 dopiero za rok jak dobrze pójdzie.

Spieszę z wytłumaczeniem bredni, by nikt się zbytnio nie zawiódł.

FH2 - multiplatforma do ogrania na X360 który jest do wywania na Allegro za 300zl.

Różnica w grafice? W tej generacji nie ma znaczenia.

Edycja Halo - wszystko do ogrania na X360, różnica w grafice? W tej generacji nie ma znaczenia.

Sunset Overdrive - pełna zgoda, gra która może zaciekawić.

Ok, co mamy na PS4?

DriveClub - niedostępny na PS3

Infamous Second Son - niedostępny na PS3

Jest tez perełka Resogun - tylko na PS4

Dodatkowo lepsze multiplatformy.

Pozdrawiam

resogun do ogrania na vita, różnica w grafice ? nie ma znaczenia

drive klap to crap to tak jakby jarać się Lococycle na Xa

lepsze multiplatformy ? nie, różnica w kilku może 180p czego i tak nie widać, zresztą grafika nie ma znaczenie pamiętaj, na Xa lepszy pad i online więc w sumie multplatformy lepsze na Xa i na ten sprzęt też będę kupował, szrot ps4 to odpalenia 2-3 w roku  :)

Serio, to wieczne masakrowanie sonybotów robi się już nudne, kiedyś jeszcze   :doom:  trzaskał posty na A4 a teraz została jakaś marna grupka sonybotów która odpada już na starcie w CW.   

Opublikowano

Ktoś troszkę prawdy w CW napisze a botki taki damage control że aż jest śmieszniej XD

Bansai, graj w Sunseta, fajnie że jest to gra która trafia w Twój gust, graj też w FH2, miałeś nad nią te same zachwyty.

Czemu tylko żaden z botów nie szanuje zdania klapka? Czemu jeśli komuś podoba się DriveClub czy Infamous to jest inny, czemu jeśli jakiś bot przeszedł z Xboxa 360 na PS4 i kupil  TLoUR i przechodzi je po raz pierwszy to jest gu.wno obe.srane ?

Staram sobie tylko takie zachowanie w jeden sposób wytłumaczyć, boty to gimby, młodzież w wieku dorastania, nic im nie pasuje, młodzi, gniewni, bluzy PROSTO, CHWDP, i wszystko co ich otacza jest przeciwko nim.

Opublikowano

Wam tez nie dziala teraz multi w forzie? Na siwo mam wycieczke, jazde dowolna itp. Tak jakby bylo zablokowane wszystko.

Ps. Jakie 4 exy?

Caly dzien byly problemy z Livem, a te cztery exy to 4x Halo w Kolekcji Szefa Kuchni (tak sie domyslam   :sweat: ),

Opublikowano

Co do system sellera to XO dostaje w tym roku trzy > FH2, SO i MCC, złom ps4 dopiero za rok jak dobrze pójdzie.

Spieszę z wytłumaczeniem bredni, by nikt się zbytnio nie zawiódł.

FH2 - multiplatforma do ogrania na X360 który jest do wywania na Allegro za 300zl.

Różnica w grafice? W tej generacji nie ma znaczenia.

Edycja Halo - wszystko do ogrania na X360, różnica w grafice? W tej generacji nie ma znaczenia.

Sunset Overdrive - pełna zgoda, gra która może zaciekawić.

Ok, co mamy na PS4?

DriveClub - niedostępny na PS3

Infamous Second Son - niedostępny na PS3

Jest tez perełka Resogun - tylko na PS4

Dodatkowo lepsze multiplatformy.

Pozdrawiam

resogun do ogrania na vita, różnica w grafice ? nie ma znaczenia

drive klap to crap to tak jakby jarać się Lococycle na Xa

lepsze multiplatformy ? nie, różnica w kilku może 180p czego i tak nie widać, zresztą grafika nie ma znaczenie pamiętaj, na Xa lepszy pad i online więc w sumie multplatformy lepsze na Xa i na ten sprzęt też będę kupował, szrot ps4 to odpalenia 2-3 w roku   :)

Serio, to wieczne masakrowanie sonybotów robi się już nudne, kiedyś jeszcze   :doom:  trzaskał posty na A4 a teraz została jakaś marna grupka sonybotów która odpada już na starcie w CW.   

Mistrz autodestrukcji, właśnie napisałeś że Xbox One dostał w tym roku jedną gre, a wszystkie inne są i tak lepsze na innej platformie XD

Opublikowano

Dave Czezky, dnia 02 List 2014 - 13:01, napisał:

Niewidoczny, dnia 02 List 2014 - 07:41, napisał:

Pierwszy dzień Xboxa One w moim domu, wiec napisze, krótkie podsumowanie.

Na poczatku, aby każdy zrozumiał jak ja to odbieram. Dla mnie konsola ma tylko jedno zadanie. Odpalac gry. Nie interesuje mnie mp3 z pendrivam nie interesuje mnie ze mozna odpalic przegladarke, jakies obslugiwanie mecz, puszczanie filmow etc. Ja na konsoli Gram.

Drogi Graczu.

Jesli chcesz kupic konsole na gwiazdke, konsole na ktorej chcesz tylko grac. I jesli akurat nie masz konsoli w domu. To kup .... PS3. Ograj wszystko, zajmie Ci to spokojnie 6-9 miesiecy.

Jesli chcesz kupic Next gena a stac cie na jedna konsole, lub nie widzisz sensu posiadania dwóch bo rynek gier to w 95% multiplatformy, kup PS4.

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN. I nawet sławne konserwacje PSN nie beda miały dla ciebie znaczenia, bo wcale nie sa one uciazliwe, i wcale nie sa tak czeste. Nie zauwazysz zadnej róznicy w działaniu komunikacji, bo poprostu bedziesz ja miał w obu przypadkach, i bedzie dla Ciebie tak samo akceptowalna.

Ani PS4 / Ani Xone nie maja system sellera. Nie wierz ani Botom ,ze SO to jakis mesjasz, ani Klapkom , że Infamous jest az taki za(pipi)isty. Bedziesz sie z tymi grami poprostu dobrze bawił, jesli bawisz sie dobrze przy graniu na konsoli.

Na nowej generacji, jest tylko jedna gra na obu sprzetach , która moze pomóc podjac decyzje jesli nie ograłes jej wczesniej. The Last of Us. Ale na samym poczatku napisałem o PS3 i to tam powinienes ja ograc. Jesli juz chcesz miec nowa konsole, to własnie z tym tytułem ja kup.

Wiele razy w tym temacie padało zdanie ze DC jest hujowy ( w przypadku osob ktore go nie miały) i ze jest bardzo dobry ale nie skonczony w przypadku osob ktore w niego graja. Przy okazji drugiej opcji czesto towarzyszył tekst "Jakbys wydał 200zł na gre to tez bys tak mówił"

Wiec drodzy fani Xbone. Ja wydałem 1700 zł na to aby zagrac w SO. Wiec musze wiedziec najlepiej. Nie jest to za(pipi)ista gra. Jest fajna, gra sie przyjemnie, ale nie jest rewelacyjna, A DC nie jest hujowy... jest fajny , gra sie przyjemnie .. i tylko tyle.

Pad jest lepszy w Xbox One. Ale znowu nie jest to róznica, za która mozna tesknic i która moze byc powodem wyboru konsoli. Tak samo jak nie jest wazny jej wyglad, wielkosc itd.

Baterie , czy ładowanie z USB - jakie to ma znaczenie?

Rok konsol nowej generacji na rynku. Zadnego system sellera na zadnej z nich, Lepsze multiplatformy na PS4,

PS4 głowna konsola , Xbox one do exów.

STRESZCZENIE:

jakis randomowy klapers kupil xboxa zeby go hejtowac.

eX4cT_PL, dnia 02 List 2014 - 11:12, napisał:

suteq, dnia 02 List 2014 - 11:09, napisał:

No, szczególnie po tym:

Cytat

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN.

Cytat

Nie zauwazysz zadej róznicy w działaniu Xbox live i PSN.

CU6BWqD.png

Napisz nam proszę wiec jakie to różnice.

"- Polonez jest tak samo dobry jak ferrarri f355

- ....?

- no napisz prosze jakie niby sa miedzy nimi roznice"

Koncze z console wars, przeciez to nie ma juz nawet sensu.

Uwierz, ze przy moim doswiadczeniu to ty jestes Randomem i januszem gamingu.

No jakos trudno w to uwierzyc po tych bzdurach, ktore wypisujesz, synku.

Opublikowano

Ktoś troszkę prawdy w CW napisze a botki taki damage control że aż jest śmieszniej XD

Bansai, graj w Sunseta, fajnie że jest to gra która trafia w Twój gust, graj też w FH2, miałeś nad nią te same zachwyty.

Czemu tylko żaden z botów nie szanuje zdania klapka? Czemu jeśli komuś podoba się DriveClub czy Infamous to jest inny, czemu jeśli jakiś bot przeszedł z Xboxa 360 na PS4 i kupil  TLoUR i przechodzi je po raz pierwszy to jest gu.wno obe.srane ?

Staram sobie tylko takie zachowanie w jeden sposób wytłumaczyć, boty to gimby, młodzież w wieku dorastania, nic im nie pasuje, młodzi, gniewni, bluzy PROSTO, CHWDP, i wszystko co ich otacza jest przeciwko nim.

Przeciez dobrze wiesz kolego ze sam szanuje Infamous, podobnie z Last of Us, takze prosze mi tu nie pisac bzdur o botach co nie doceniajo, o ile sie tez nie myle to niektore boty ograly przed klapami tlou oraz tlou: re.

A DC ssie <sorrybro> taka prawda. Tzn moze by nie ssalo gdybym wczesniej nie pogral w FH2 i dalej byl na glodzie scigalkowym.

Opublikowano

XBL działa. Nie ma konserwacji, jak jest duża premiera to nie ma loterii "PSN padnie czy nie?". Swoją drogą 4.11 CoD. xD

Zresztą muszę przypominać ile ludzi pisze czy to w tematach, czy w statusach, że PSN padł?

Proszę expert, jest zbyt śmiesznie.

CU6BWqD.png

A przepraszam podczas premiery FH 2 serwery przypadkiem nie leżały i kwiczały przez 3 dni ?

Pewnie ze leżały, a kolega podwójnych standardów u botów nie zna?

@Don

Servery dzialaly, po prostu nikt nie chcial z nim grac.

Wrócmy więc wstecz

Wam tez nie dziala teraz multi w forzie? Na siwo mam wycieczke, jazde dowolna itp. Tak jakby bylo zablokowane wszystko.

Ps. Jakie 4 exy?

Caly dzien byly problemy z Livem, a te cztery exy to 4x Halo w Kolekcji Szefa Kuchni (tak sie domyslam   :sweat: ),

A3e7r3.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Podsumujmy: Największy piewca wyrobu konsolopodobnego xbox one nie posiada tejże platformy, a niekwestionowany lider bociarni, dla którego rok 1998 okazał się przełomowy, jest tak nagrzany na super exa SO, że aż go sobie nie kupił, bo u niego na białorusi nigdzie nie ma i on nie wie co w tej sytuacji zrobić  :obama:

Opublikowano

Przeciez dobrze wiesz kolego ze sam szanuje Infamous, podobnie z Last of Us, takze prosze mi tu nie pisac bzdur o botach co nie doceniajo, o ile sie tez nie myle to niektore boty ograly przed klapami tlou oraz tlou: re.

A DC ssie <sorrybro> taka prawda. Tzn moze by nie ssalo gdybym wczesniej nie pogral w FH2 i dalej byl na glodzie scigalkowym.

Przepraszam że Cie wkładam do worka z innymi, jak widać nie pasujesz do tego towarzystwa, nie toczył się Ciebie ten cytat, Ciebie szanuje.

Opublikowano

Jeśli chodzi o PS3 to specjalnie nie polecam teraz jej kupować, bo możecie się zdziwić próbując odpalić sklep i nakupować sobie tych gierek na święta ;/.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

lepsze multiplatformy ? nie, różnica w kilku może 180p czego i tak nie widać

Przedstawiam ambasadora botów:

EEQUyCR.jpg

Opublikowano

Już działa Raven, tyranko nie udane.  :reggie:

Opublikowano

EEQUyCR.jpg

Za to w poprzedniej generacji gdzie sytuacja była odwrotna, wszystko było widać.

Opublikowano

No trudno bylo nie zauwazyc, ze nie ma trawy.

Opublikowano

Już działa Raven, tyranko nie udane.  :reggie:

No to super, przywracam system w takim razie, instaluję na nowo PS Store i po dwóch tygodniach JUŻ to naprawili ^_^.

Szkoda, że teraz konsola mi się zacina od razu po włączeniu jeśli jest podłączona do sieci xD.

Opublikowano

eX4cT_PL dlaczego wymieniasz np. FH2 mówiąc, że "różnice w grafice nie mają znaczenia", a 5 linijek niżej piszesz że ps4 ma lepsze multiplatformy? Czy ty przestaniesz kiedyś sam się masakrować? Jeszcze pisanie o podwójnych standardach.  :facepalmz:

Opublikowano

I rodzynek:

The only tangible compromise in the new Halo 2 concerns resolution - Saber settles on a 1328x1080 framebuffer

Tak powinno się robić remastery :hi:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Brak trawy latwiej zauwazyc niz roznice miedzy 900p a 1080p na 50" tv, zapewniam.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

EEQUyCR.jpg

Przedstawiam ambasadorow botow i klapkow

memearcade.com_3977_1379952824.jpg

Opublikowano

jeśli chodzi o multiplatfromy w poprzedniej generacji:

- lepsza grafika na X360

- lepszy pad X360

- lepszy online  X360

- sporo tańszych gier na X360

w tej generacji:

- w kilku muliplatformach rocznie więcej o 180p dla ps4, czego i tak nie widać

- lepszy pad dla XO

- lepszy online dla XO

- sporo tańszych gier na XO

podsumowując:

X360 >>>> ps3

XO >> ps4

:kaz:

Opublikowano

jeśli chodzi o multiplatfromy w poprzedniej generacji:

- lepsza grafika na X360

- lepszy pad X360

- lepszy online  X360

- sporo tańszych gier na X360

w tej generacji:

- w kilku muliplatformach rocznie więcej o 180p dla ps4, czego i tak nie widać

- lepszy pad dla XO

- lepszy online dla XO

- sporo tańszych gier na XO

podsumowując:

X360 >>>> ps3

XO >> ps4

:kaz:

:facepalmz:

szkoda że o exach nic nie wspomniałeś ( tych lepszych na PS3 w porzedniej generacji jak i obecnie lepszych na One )

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Exy na PS3? Z tych wszystkich trzech wartościowych to jeden będzie na PC, drugi ma dwie kolejne części na PC i X360, no może Wipeouta trochę szkoda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.